BMW i CONNECTED DRIVE SERVICES.

Geïntegreerd mobiliteitsconcept.

BMW i CONNECTED DRIVE SERVICES.

Geïntegreerd mobiliteitsconcept.

BMW i staat voor meer dan alleen elektrisch rijden. Het is een visionair concept dat elektrisch aangedreven auto's, mobiliteitsdiensten en duurzaamheid opnieuw definieert: dankzij de BMW ConnectedDrive diensten die speciaal zijn ontwikkeld voor BMW i is elektromobiliteit niet alleen emissievrij maar ook eenvoudig, gemakkelijk en intelligent.

BMW i CONNECTED DRIVE SERVICES.Geïntegreerd mobiliteitsconcept.

BMW i staat voor meer dan alleen elektrisch rijden. Het is een visionair concept dat elektrisch aangedreven auto's, mobiliteitsdiensten en duurzaamheid opnieuw definieert: dankzij de BMW ConnectedDrive diensten die speciaal zijn ontwikkeld voor BMW i is elektromobiliteit niet alleen emissievrij maar ook eenvoudig, gemakkelijk en intelligent.

BMW i
BMW i Remote Services

REMOTE SERVICES.

Met de Remote Services van BMW Connected voor iOS en Android kunt u op elk gewenst moment gedetailleerde informatie opvragen over de actuele status van de auto, zoals de actieradius of de laadtoestand van de accu. De efficiëntie-analyse helpt de bestuurder om een zo efficiënt mogelijke rijstijl en daarmee een zo groot mogelijke actieradius te behalen.

Daarnaast zorgt de programmeerbare klimaatregelings- en oplaadtimer ervoor dat de BMW i bijvoorbeeld van maandag t/m vrijdag reeds voor vertrek perfect op temperatuur en volledig opgeladen is. Via de kaartfunctie worden Points of Interest en beschikbare laadstations weergegeven en direct naar de BMW verstuurd. Dit omvat tevens de ChargeNow oplaadstations uit het 360° ELECTRIC portfolio.

BMW i CONNECTED DRIVE SERVICES VOOR NAVIGATIE.

De BMW i ConnectedDrive diensten voor navigatie bieden u alle informatie die elektrisch rijden eenvoudiger en comfortabeler maakt. Centraal bestanddeel van deze diensten is de actieradiusassistent met dynamische actieradiuskaart, die rekening houdt met belangrijke factoren zoals de laadstatus van de accu, uw rijstijl, topografie evenals de actuele verkeerssituatie. Wanneer de actieradiusassistent vaststelt dat vanwege een van deze factoren de bestemming niet kan worden bereikt, beveelt hij u met de ECO ROUTE een energie-efficiënte alternatieve route aan of over te schakelen naar de efficiënte ECO PRO+ Modus, of geeft hij de laadstations langs de route naar uw bestemming aan.

BMW i ConnectedDrive services voor navigatie.

Bekijk de video over deze uitrusting.

 • Intermodale routing

  Als u met alternatieve vervoermiddelen sneller op uw bestemming aankomt, geeft uw navigatiesysteem de aansluitingen weer voor intermodale routing. In het display worden stations en dienstregelingen weergegeven, en om uw reis naadloos per openbaar vervoer te kunnen voortzetten, zet u uw BMW simpelweg op een Park + Ride-parkeerplaats. De BMW i navigatie leidt u naar de parkeerplek en toont u vervolgens hoe uw reis verder verloopt met het openbaar vervoer. Ook als u te voet gaat, kunt u comfortabel de aanwijzingen van BMW Connected volgen.
  Op dit moment zijn de Connected Mobility oplossingen te gebruiken in de volgende landen en steden: Duitsland (München, Berlijn, Hamburg, Leipzig, Düsseldorf, Keulen, Frankfurt), Oostenrijk (Wenen), Nederland (Amsterdam), Denemarken (Kopenhagen), Noorwegen (Oslo), Zweden (Stockholm), Frankrijk (Parijs), Verenigd Koninkrijk (Londen), Italië (Rome), China (Beijing, Sjanghai, Shenzhan), Taiwan (Taipei).

 • Voorwaarden / beschikbaarheid

  Voorwaarden:

  • Remote Services, de BMW i ConnectedDrive services voor navigatie* en de BMW ConnectedDrive portal zijn standaard voor alle BMW i3 modellen.
  • de BMW Connected App en de BMW i Remote App zijn gratis verkrijgbaar in de App Store. Een versie voor Apple iPhones is reeds beschikbaar, de versie voor Android toestellen volgt binnenkort.
  • uiteraard kunt u ook andere services van BMW ConnectedDrive gebruiken in uw BMW i3.
  • het is mogelijk dat bij de acculaadstatus van de BMW Connected App in de BMW iets andere waarden worden gegeven voor de resterende laadtijd, de actuele laadstatus en de actieradius dan de corresponderende gegevens die in de app verschijnen.

  * BMW navigatiesysteem Professional / Business vereist.

Opladen

BMW DIGITAL CHARGING SERVICE.

Zo voordelig en individueel kan opladen van uw BMW i of BMW iPerformance model zijn: met de BMW Digital Charging Service (DCS) kunt u automatisch opladen in de kostenefficiëntste periode op basis van uw energietarief. Dat bespaart stroom en maakt het mogelijk gericht gebruik te maken van hernieuwbare energiebronnen. Aangesloten op de BMW i Wallbox stuurt DCS het laadproces zelfstandig en regelt het laadvermogen. Nog duurzamer laadt u met zelf opgewekte energie uit uw eigen installatie voor zonne-energie en de BMW i Wallbox Connect. Daarmee wordt uw auto alleen opgeladen bij voldoende zonlicht. Met BMW Connected is DCS heel eenvoudig te bedienen via uw mobiele eindapparaat.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW ConnectedDrive nieuwsbrief.