COMBINEER UW MOBILE LIFESTYLES.

BMW Connected features.

COMBINEER UW MOBILE LIFESTYLES.

BMW Connected features.

COMBINEER UW MOBILE LIFESTYLES.BMW Connected features.

Met BMW Connected versmelten uw smartphone en uw BMW. Als een persoonlijke assistent leert BMW Connected u steeds beter kennen en bezorgt u nog meer rijplezier.

BMW CONNECTED+.

BMW Connected+ integreert de BMW Connected App nog uitgebreider in uw BMW. Geniet van de naadloze verbinding van alle BMW Connected Touchpoints met uw BMW en profiteer van gepersonaliseerde diensten, ondersteund door de BMW Open Mobility Cloud.

AAN U DE KEUZE.

Gebruik BMW Connected op de manier die het beste bij u past.

Onderweg in de auto, tussendoor via uw smartphone of thuis via Amazon Alexa: BMW Connected biedt voor iedere situatie de passende interface met uw BMW – zodat u altijd stipt op tijd en ontspannen uw bestemmingen bereikt.

Met BMW Connected+ kunt u tal van functies van de app bedienen via het Control Display van uw BMW. Importeer bijvoorbeeld adressen uit uw contacten naar het navigatiesysteem of deel uw aankomsttijd en actuele locatie live met anderen. Zo bent u nog comfortabeler en meer ontspannen onderweg.
Ook via uw Amazon Echo* kunt u verbinding maken met BMW Connected – zo heeft u toegang tot uw mobiliteitsagenda en kunt u autofuncties bedienen vanuit huis. BMW Connected, uw persoonlijke digitale mobiliteitsassistent, kan nu via Alexa communiceren met alle eindapparaten van Amazon Echo. * Deze dienst is momenteel (nog) niet beschikbaar in Nederland.
Via uw smartphone heeft u altijd volledige toegang tot BMW Connected en kunt u altijd verbinding maken met uw BMW. Laat u bijvoorbeeld comfortabel via de navigatiefunctie van uw smartphone van uw BMW tot aan de voordeur begeleiden of ontvang via push-berichten de optimale vertrektijd. Met een iPhone® of met een Android smartphone – u bent optimaal verbonden en altijd mobiel.
De toekomst van mobiliteit: voor bijzonder eenvoudige toegang kunt u BMW Connected ook bedienen via een Apple Watch® of Android smartwatch. Vanaf uw pols heeft u praktische features binnen handbereik en blijft u altijd optimaal verbonden met uw BMW.

SEND TO CAR.

Via smartphone apps zoals Yelp, Apple Maps of Google Maps gevonden bestemmingen zijn eenvoudig en comfortabel over te dragen naar BMW Connected en naar uw BMW. Zelfs meetings die in de agenda van de smartphone zijn opgeslagen worden inclusief de gewenste aankomsttijd automatisch overgenomen in BMW Connected als een adres is ingevoerd.

SHARE LIVE TRIP STATUS.

Via de BMW Connected+ feature 'Share Live Trip Status' kunt u de details van uw rit live en in real time delen met anderen. Daarvoor stuurt u per app een link naar een geselecteerd contact, dat vervolgens toegang heeft tot een kaartweergave met uw huidige locatie, de bestemming en de verwachte aankomsttijd. BMW Connected+ stuurt automatisch een bericht als de aankomsttijd drastisch verandert.

NAVIGATE DOOR TO DOOR.

Stipt op tijd en ontspannen aankomen op uw afspraak: de service ‘Navigate door to door’ van BMW Connected maakt het mogelijk. Van tevoren ontvangt de gebruiker een Time-to-leave notificatie inclusief de tijd te voet en een directe link naar de voetgangersnavigatie. Na aankomst verschijnt in het BMW Connected Onboard Screen een bericht om de route nu te voet voort te zetten met behulp van de smartphone. Tegelijk ontvangt de gebruiker op zijn smartphone een push-bericht dat hem direct doorlinkt naar de voetgangersnavigatie. Via iPhone®, Apple Watch®, Android smartphone of Samsung Gear S2/3 wordt hij vervolgens van de geparkeerde BMW naar de bestemming genavigeerd. En mocht het niet duidelijk zijn waar de auto precies staat, begeleidt BMW Connected+ de gebruiker comfortabel en rechtstreeks ernaar terug.

MIJN BESTEMMINGEN.

BMW Connected leert van uw gebruikspatroon en is in staat om regelmatig terugkerende bestemmingen naar wens automatisch toe te voegen aan uw persoonlijke mobiliteitsagenda. Handmatig invoeren is daarmee voortaan niet meer nodig. Het overnemen van bestemmingen in het in de BMW geïntegreerde navigatiesysteem gebeurt heel eenvoudig met één klik. Bij het zoeken van bestemmingen in de auto heeft u met BMW Connected+ toegang tot al uw persoonlijke adressen. Voor maximaal comfort geeft de app bovendien altijd de meest recente bestemming van de navigatielijst weer – zo wordt navigatie in uw BMW nog eenvoudiger.

TIME TO LEAVE-NOTIFICATIE.

BMW Connected informeert de gebruiker via een smartphone of smartwatch over de optimale vertrektijd, zodat deze de volgende bestemming op tijd bereikt. Het systeem berekent de voorgestelde optimale vertrektijd op basis van real time verkeersgegevens.

REMOTE SERVICES.

Met de Remote Services van BMW Connected (beschikbaar in de App Store en Google Play Store) kunnen diverse functies van uw BMW op afstand worden bediend, zoals het ver- en ontgrendelen van de portieren.

Daarnaast kunt u uw BMW snel terugvinden door op afstand claxon of lichtsignalen te bedienen, of hem op een kaart in de My BMW Remote App te laten weergeven. Bovendien kan de airconditioning van de auto direct worden geactiveerd of worden voorgeprogrammeerd voor een later tijdstip.

REMOTE 3D VIEW.

Met Remote 3D View kunt u heel comfortabel via uw smartphone op afstand de omgeving van uw geparkeerde BMW bekijken, bijvoorbeeld tijdens slecht weer. De functie is oproepbaar via BMW Connected (voor iOS). Dankzij de weergave in 3D biedt de functie een beeld vanuit verschillende perspectieven. Het is ook mogelijk deze beelden op te slaan op de smartphone en later opnieuw op te roepen. Remote 3D View kan binnen twee uur maximaal drie keer worden opgeroepen.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW ConnectedDrive nieuwsbrief.