EEN GOEDE BASIS.

ConnectedDrive Services.

De sleutel tot de BMW ConnectedDrive wereld is de extra-uitrusting ConnectedDrive Services. Deze dienst biedt een brede variatie aan intelligente services en apps die u tijdens uw reis voorzien van informatie en entertainment. De ConnectedDrive Services stellen u in staat om u met alles te verbinden wat u belangrijk vindt en met iedereen die iets voor u betekent. U kunt ook andere optionele diensten en apps van BMW ConnectedDrive aanschaffen, zoals de Personal Assistant Service of Real Time Traffic Information.

ÉÉN OPTIE. ONTELBARE MOGELIJKHEDEN.

Met de uitrusting ConnectedDrive Services verkrijgt u niet alleen talloze diensten, maar vooral ook de innovatieve BMW Apps technologie. Hiermee kunt u comfortabel vele applicaties van uw smartphone, zoals BMW Connected, ook in de auto gebruiken via de bedieningselementen van uw BMW. Zo beleeft u elke dag nieuwe functies: ga op ontdekkingstocht, ontvang tips over uw reis, neem uw kantoor mee in de auto of geniet van entertainment in uw BMW. Alle hier genoemde opties maken deel uit van ConnectedDrive Services en zijn beschikbaar voor u. Ontdek de uitgebreide wereld van BMW ConnectedDrive.

ConnectedDrive Services

Bekijk de video over deze uitrusting.

ZOEKEN. VINDEN. ONTDEKKEN.

Doorzoek in uw BMW het internet met Google. Vind de beste restaurants in de stad met aanbevelingen van BMW Online. En neem met behulp van My Info / Send to Car de belangrijkste adressen, telefoonnummers of berichten mee in de auto. Alles is mogelijk met ConnectedDrive Services. Blijf altijd volledig geïnformeerd en geniet tijdens elke reis van een nieuwe ervaring.

Om te zorgen dat u alles vindt wat u zoekt:

 • My Info / Send to Car
  My Info

  Verstuur persoonlijke data naar uw BMW met My Info via de BMW ConnectedDrive portal. Gebruikt u Google Maps om uw reizen te plannen? Dan stuurt u de zoekresultaten heel eenvoudig via internet naar het navigatiesysteem van uw BMW, met Send to Car. Zo kunt u zich onderweg geheel op uw reis concentreren.

FIJNER REIZEN, ONTSPANNEN AANKOMEN.

Reizen is meer dan uw bestemming bereiken; maak daarom van elke reis een belevenis. Wilt u meer te weten komen over uw route of bestemming? Uw BMW kent de mooiste plekken, vertelt u hoe het weer gaat worden en informeert u onderweg over bezienswaardigheden. De extra-uitrusting ConnectedDrive Services biedt u perfecte diensten voor reizen en navigeren.

Om te zorgen dat u van elke reis geniet:

 • BMW Routes
  BMW Routes

  Bergrit of tour langs de kust: u kunt uw route direct in uw BMW oproepen. Uw navigatiesysteem wordt uw persoonlijke reisgids en toont u de mooiste tussenstops met nuttige informatie. U kunt uw route ook zelf samenstellen via de BMW Routes portal op uw computer en deze naar uw BMW verzenden.

 • Voorwaarden / beschikbaarheid

  Voorwaarde:

  • extra-uitrusting ConnectedDrive Services

  Beschikbaarheid:

  • alleen in combinatie met BMW navigatiesysteem Professional
  • deze dienst is alleen in Europa beschikbaar
parknow

ParkNow.

Automatisch vrije parkeerplekken vinden.

ParkNow.

Automatisch vrije parkeerplekken vinden.

In combinatie met BMW navigatiesysteem Professional vindt u eenvoudig een parkeerplek dankzij de online parkeerservice ParkNow*. De dienst toont op het display waar in parkeergarages en langs de weg parkeerplaatsen zijn. Vanuit de BMW is het vervolgens mogelijk een parkeerplek af te rekenen via ParkNow.

* Deze dienst is momenteel (nog) niet beschikbaar in Nederland.

 • De voordelen op een rij
  • parkeerplaatsen vanuit de auto eenvoudig vinden, reserveren en boeken zonder contant geld
  • uitgebreide informatie over parkeermogelijkheden wereldwijd
  • buiten de auto altijd gesynchroniseerd via app/website
 • Voorwaarden / beschikbaarheid

  Voorwaarden:

  • extra-uitrusting ConnectedDrive Services

  Beschikbaarheid:

  • alleen in combinatie met BMW navigatiesysteem Professional
BMW ConnectedDrive Office

UW MOBIELE KANTOOR.

BMW ConnectedDrive brengt uw kantoor naar uw BMW. Maak het uzelf gemakkelijk en richt uw kantoor direct in uw auto in. Met BMW ConnectedDrive kunt u e-mail ontvangen, lezen en beantwoorden. Notities of berichten dicteren en versturen. Of uw data met de auto synchroniseren. En wat gebeurt er nog meer in de wereld? Uw BMW weet waarin u geïnteresseerd bent en leest het laatste nieuws voor u voor via het audiosysteem. Allemaal onderdeel van ConnectedDrive Services.

MUZIEK EN ENTERTAINMENT.

Er is zoveel te beleven terwijl u onderweg bent in uw BMW. En omdat de juiste soundtrack elke route verandert in een belevenis, zijn er muziek-apps om voor elke situatie het juiste nummer af te spelen. Of u nu naar uw werk, de winkel of op vakantie gaat: u kunt uw eigen radiozender samenstellen, kiezen uit diverse audioboeken of uw eigen muziek streamen. Rechtstreeks in uw BMW met de extra-uitrusting ConnectedDrive Services.

 • Beschikbaarheid
  • ConnectedDrive Services is alleen beschikbaar in combinatie met BMW navigatiesysteem Professional, BMW navigatiesysteem Business of BMW radio Professional
  • De hier getoonde diensten zijn niet in alle landen en alle BMW modellen volledig beschikbaar
  • Het aanbod kan per markt en besturingssysteem variëren

BESTUURDERSPROFIELEN.

De positie van de stoel, de temperatuur in het interieur, de instellingen van assistentiesystemen, uw favoriete radiozenders en al uw contactgegevens: zodra u plaatsneemt achter het stuur van een BMW waar u niet dagelijks in rijdt, zou u zich er graag meteen in thuis willen voelen. Met bestuurdersprofielen bereikt u dat in een handomdraai. De USB-poort in het dashboardkastje laat u al uw persoonlijke gegevens en instellingen opslaan op een USB-stick en deze op een later tijdstip weer oproepen, in dezelfde of in een andere BMW. Zo wordt u binnen enkele ogenblikken weer omringd door de u vertrouwde auto-omgeving. Uw persoonlijke instellingen – waar en wanneer u maar wilt.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW ConnectedDrive nieuwsbrief.