BMW CONNECTEDDRIVE STORE EN PORTAL.

Aan u de keuze.

Kies nieuwe services en apps online in de BMW ConnectedDrive Store en beheer deze eenvoudig in de:

BMW ConnectedDrive Store

BMW CONNECTED DRIVE STORE.

Het complete, veelzijdige aanbod van onze Digital Services vindt u online in de BMW ConnectedDrive Store via de My BMW ConnectedDrive portal. In de Store bestelt u eenvoudig de diensten die voor uw BMW beschikbaar zijn, zoals Online Entertainment, de praktische Personal Assistant Service of uw persoonlijke verkeersmelding in de vorm van Real Time Traffic Information. Daarnaast staan nog vele andere features en functies voor u klaar, zoals BMW Online, Internet, Remote Services en alle BMW Apps ready applicaties zoals Napster, Audible en Deezer. Wanneer en hoe lang u deze diensten wilt gebruiken, bepaalt u overigens zelf: voor elke dienst kunt u de looptijd kiezen, met opties variërend van een maand tot drie jaar.

MY BMW CONNECTED DRIVE PORTAL.

In de My BMW ConnectedDrive portal beheert u eenvoudig uw persoonlijke gegevens en de auto-instellingen die nodig zijn voor het gebruiken van de BMW ConnectedDrive diensten in de auto, in BMW Connected en via het BMW ConnectedDrive callcenter. Activeer bijvoorbeeld de Remote Services, of stel uw BMW Online Office e-mailaccount in. Daarnaast kunt u adressen naar uw BMW versturen of uw persoonlijke bestuurdersprofiel configureren. In de geïntegreerde ConnectedDrive Store kunt u services en apps geheel naar uw individuele behoefte samenstellen. En in de nieuwe, separate Remote Cockpit ontvangt u nuttige informatie over de actuele 'status' van uw BMW.

  • Voorwaarden / beschikbaarheid

    Voorwaarde voor het gebruik van de BMW ConnectedDrive Store is toegang tot de My BMW ConnectedDrive portal en de beschikbaarheid in uw land. Uw BMW dealer informeert u graag over de beschikbaarheid van de BMW ConnectedDrive Store in uw land.