VOOR ALLE NOODGEVALLEN.

BMW Teleservice Emergency Call en Accident Call.

Reizen op de veiligste manier. Tijdens elke reis kunt u rekenen op de omvangrijke veiligheidsuitrusting in uw BMW. Maar het onverwachte kan natuurlijk altijd gebeuren. Emergency Call, een noodoproepfunctie, zorgt in het ergste geval automatisch voor hulp. Zodat er snel actie kan worden ondernomen als u iets overkomt. Bij kleinere aanrijdingsschade helpt de BMW Teleservice Accident Call*: met een druk op de iDrive Controller zorgt ons team van specialisten voor professionele telefonische ondersteuning.
* Deze dienst is momenteel (nog) niet beschikbaar in Nederland.

SNELLE HULP IN NOODSITUATIES.

Bij activatie van een airbag stuurt de Intelligent Emergency Call automatisch een noodoproep (afhankelijk van de lokaal beschikbare mobiele diensten) naar het BMW Callcenter via de crashbestendige, in de auto ingebouwde telefoonapparatuur. Onafhankelijk van uw mobiele telefoon en ongeacht of u in binnen- of buitenland bent. Een speciaal opgeleide medewerker neemt contact met u op, informeert de hulpdiensten en ondersteunt u telefonisch, zo mogelijk in uw moedertaal.

Geavanceerde Noodoproep.

Bekijk de video over deze uitrusting.

EEN GERUSTSTELLEND GEVOEL.

Om de hulpdiensten in staat te stellen zich direct voor te bereiden voor het verlenen van de benodigde hulp aan degenen die bij het ongeval betrokken zijn, verstuurt het systeem gegevens over de exacte locatie van de auto tot op de meter nauwkeurig, evenals andere informatie die relevant is voor de hulpverleners, zoals letselrisico, aantal inzittenden, en model en kleur van de auto. De Geavanceerde Noodoproep kan ook handmatig worden geactiveerd, bijvoorbeeld om andere verkeersdeelnemers te helpen.

 • Voorwaarden / beschikbaarheid

  Beschikbaarheid:

  • alleen beschikbaar in combinatie met BMW navigatiesysteem Professional, BMW navigatiesysteem Business of BMW radio Professional
  • vanwege de nieuwe EU-richtlijn zijn sommige auto's uitgerust met de verplichte EU E-Call. Informatie over de beschikbaarheid en de werking kunt u vinden in de gebruikershandleiding. 

BMW TELESERVICE ACCIDENT CALL.

Sneller, eenvoudiger, comfortabeler: de innovatieve BMW Teleservice Accident Call* biedt professionele ondersteuning voor kleinere ongevallen bij lagere snelheid. Via sensoren detecteert uw BMW ongevallen bij lagere snelheden, geeft automatisch een waarschuwingsmelding in de iDrive monitor en biedt de bestuurder een directe verbinding met BMW Ongevallenhulp. Met één druk op de iDrive Controller heeft de bestuurder direct verbinding met de specialisten bij BMW Ongevallenhulp, die professionele ondersteuning verlenen op basis van de informatie die de BMW heeft doorgestuurd met betrekking tot het ongeval.
* Deze dienst is momenteel (nog) niet beschikbaar in Nederland.

 • De voordelen op een rij
  • automatische ongevaldetectie
  • verbinding met één druk op de knop
  • automatisch doorgeven locatie
  • directe ondersteuning van BMW
  • kosteloze sleepdienst
  • toewijzen van een erkende/goedgekeurde BMW Service Partner
 • Voorwaarden
  • SA6AE, SA6AK, SA6AC met SOP 07/2017. De extra-uitrustingen variëren per markt.
  • Om technische redenen wordt niet elk ongeval automatisch herkend. In dergelijke uitzonderingsgevallen kunt u de BMW Accident Call automatisch activeren.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW ConnectedDrive nieuwsbrief.