VOOR ALLE NOODGEVALLEN.

Geavanceerde Noodoproep.

Reizen op de veiligste manier. Tijdens elke reis kunt u rekenen op de omvangrijke veiligheidsuitrusting in uw BMW. Maar het onverwachte kan natuurlijk altijd gebeuren. De Geavanceerde Noodoproep, een noodoproepfunctie, zorgt in het ergste geval automatisch voor hulp. Zodat er snel actie kan worden ondernomen als u iets overkomt.

SNELLE HULP IN NOODSITUATIES.

Bij activatie van een airbag stuurt de Geavanceerde Noodoproep automatisch een noodoproep naar het BMW Callcenter via de crashbestendige, in de auto ingebouwde telefoonapparatuur. Onafhankelijk van uw mobiele telefoon en ongeacht of u in binnen- of buitenland bent. Een speciaal opgeleide medewerker neemt contact met u op, informeert de hulpdiensten en ondersteunt u telefonisch, zo mogelijk in uw moedertaal.

Geavanceerde Noodoproep.

Bekijk de video over deze uitrusting.

EEN GERUSTSTELLEND GEVOEL.

Om de hulpdiensten in staat te stellen zich direct voor te bereiden voor het verlenen van de benodigde hulp aan degenen die bij het ongeval betrokken zijn, verstuurt het systeem gegevens over de exacte locatie van de auto tot op de meter nauwkeurig, evenals andere informatie die relevant is voor de hulpverleners, zoals letselrisico, aantal inzittenden, en model en kleur van de auto. De Geavanceerde Noodoproep kan ook handmatig worden geactiveerd, bijvoorbeeld om andere verkeersdeelnemers te helpen.

  • Voorwaarden / beschikbaarheid

    Beschikbaarheid:

    • alleen beschikbaar in combinatie met BMW navigatiesysteem Professional, BMW navigatiesysteem Business of BMW radio Professional