INTELLIGENT SAMENSPEL.

BMW iPerformance en BMW ConnectedDrive.

INTELLIGENT SAMENSPEL.

BMW iPerformance en BMW ConnectedDrive.

INTELLIGENT SAMENSPEL.BMW iPerformance en BMW ConnectedDrive.

Altijd verbonden met uw BMW iPerformance model: via uw smartphone (iOS of Android) zijn niet alleen BMW Remote Services zoals vergrendeling van uw autoportieren op afstand beschikbaar, maar ook hybride-specifieke functies. Daarmee heeft u altijd inzicht in de verbruiks- en efficiencywaarden van uw BMW iPerformance model. BMW diensten voor iedere situatie, voor gebruik in de auto – en daarbuiten.

REMOTE SERVICES.

Met de Remote Services van BMW Connected kunnen diverse functies van uw BMW op afstand worden bediend, zoals het ver- en ontgrendelen van de portieren. Bovendien biedt de app de mogelijkheid om informatie met betrekking tot uw BMW op te vragen, zoals de actieradius of de laadstatus van de accu. Daarmee bent u ook op afstand steeds volledig geïnformeerd over uw BMW en heeft u alle informatie gemakkelijk en overzichtelijk bij de hand. Het informatieaanbod wordt gecompleteerd met weergave van de actuele locatie van uw BMW.

Voor gebruik van de functies is een eenmalige activering van de Remote Services in de BMW Connected App of in de BMW ConnectedDrive portal vereist op www.bmw-connecteddrive.nl .

BMW iPERFORMANCE SERVICES VOOR NAVIGATIE.

Consequent duurzaam betekent consequent verbonden zijn met uw BMW en de omgeving. U kunt bijvoorbeeld op elk gewenst moment de laadtoestand en de elektrische actieradius laten weergeven. Gebruik de iPerformance services voor navigatie om veilig uw bestemming te bereiken. Bovendien worden in de navigatiekaarten alle beschikbare laadstations aangegeven, zodat u uw BMW met iPerformance snel en comfortabel onderweg kunt opladen.

 

 

 

 

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW ConnectedDrive nieuwsbrief.