INTELLIGENT SAMENSPEL.

BMW iPerformance en BMW ConnectedDrive.

INTELLIGENT SAMENSPEL.

BMW iPerformance en BMW ConnectedDrive.

INTELLIGENT SAMENSPEL.BMW iPerformance en BMW ConnectedDrive.

Altijd verbonden met uw BMW iPerformance: via uw smartphone (iOS of Android) zijn niet alleen BMW Remote Services zoals vergrendeling van uw autoportieren op afstand beschikbaar, maar ook hybride-specifieke functies. Daarmee heeft u altijd inzicht in de verbruiks- en efficiencywaarden van uw BMW iPerformance. BMW diensten voor iedere situatie, voor gebruik in de auto – en daarbuiten.

MY BMW REMOTE APP.

Altijd verbonden met uw BMW iPerformance model: het tijdperk van elektrische mobiliteit geeft u nieuwe vrijheden. Met de My BMW Remote App heeft u uw BMW iPerformance model overal via de smartphone onder handbereik en blijft u te allen tijde op de hoogte van laadtoestand en elektrische actieradius. Wanneer het BMW iPerformance model is aangesloten op een laadstation, kunt u het laadproces eenvoudig op afstand controleren. Zo kunt u vertrektijden vastleggen waarop uw BMW iPerformance model volledig opgeladen en het interieur en de accu op de juiste temperatuur moeten zijn. Het vooraf op de juiste temperatuur brengen optimaliseert de capaciteit van de accu, alsmede de actieradius. Navigatiebestemmingen zoals oplaadstations kunnen ook direct naar de auto worden verzonden. Naar wens analyseert de app zelfs de efficiency van uw rit.

BMW iPERFORMANCE SERVICES VOOR NAVIGATIE.

Consequent duurzaam betekent consequent verbonden zijn met uw BMW en de omgeving. U kunt bijvoorbeeld op elk gewenst moment de laadtoestand en de elektrische actieradius laten weergeven. Gebruik de BMW iPerformance services voor navigatie om veilig uw bestemming te bereiken. Bovendien worden in de navigatiekaarten alle beschikbare laadstations aangegeven, zodat u uw BMW met BMW iPerformance snel en comfortabel onderweg kunt opladen.