UW SOUNDTRACK VOOR DE WEG.

Online Entertainment.

Sommige momenten in het leven worden pas echt speciaal met de juiste muziek. Online Entertainment biedt u miljoenen nummers en 250 genres voor elk van deze momenten. Of het nu een strandfeestje is of de route naar uw werk – met BMW ConnectedDrive heeft u de passende muziek voor elke situatie, elke weg en elke stemming.

UW MUZIEK BEGINT HIER.

Online Entertainment brengt muziek in uw BMW – zonder dat u andere apparaten zoals een smartphone hoeft te gebruiken. Er zijn geen beperkingen. U opent eenvoudigweg een account voor onbeperkte toegang tot muziek bij de BMW muziekpartners (Napster of Deezer) en dan kunt u in uw BMW naar al uw favoriete nummers luisteren of ze downloaden naar de ingebouwde harde schijf.

Online Entertainment.

Bekijk de video over deze uitrusting.

MUZIEK. OVERAL WAAR U NAARTOE GAAT.

Maar uw BMW is niet de enige plek voor muziek: uw account geeft u ook toegang tot muziek op uw smartphone en elk ander apparaat dat wordt ondersteund door de specifieke provider. Dat betekent dat u uw muziek overal kunt beluisteren. En dit alles zonder additionele kosten in zes Europese landen: Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland, Spanje en het Verenigd Koninkrijk.

MYKIDIO APP

De myKidio app van Deutsche Telekom en TV Spielfilm biedt een unieke in-car-entertainment oplossing speciaal voor gezinnen met kinderen. De app is gebaseerd op de persoonlijke mobiele eindapparaten van de gebruiker: tablets en smartphones.

Met deze app op het apparaat kiezen ouders of kinderen zelf de content uit een op gezinnen en kinderen afgestemd aanbod: kwaliteitsfilms, luisterboeken, documentaires en spannende televisieprogramma's. Via de iDrive Controller en het Control Display van de BMW houden de ouders op elk moment zicht op het mediagebruik van de kinderen: op het Control Display kunnen ze de afgespeelde content volgen, nieuwe content selecteren en de weergave onderbreken. Met de Kids' Cockpit, die de actuele snelheid, de geschatte aankomsttijd maar ook andere informatie weergeeft, vliegt de reistijd voor kinderen spelenderwijs voorbij.

Het programma uit een uitgebreide databank wordt op de zitplaatsen achterin aangeboden via iPads, die met het Travel & Comfort System van de originele BMW accessoires aan de hoofdsteunen van de voorstoelen te bevestigen zijn. Met het inschakelen van het myKidio-kanaal wordt automatisch op de achtergrond nieuwe content geladen − zo heeft u voor elke reis voldoende content bij zich.

myKidio App.

Bekijk de video over deze uitrusting.

  • Voorwaarden / beschikbaarheid

    Voorwaarden:

    • extra-uitrusting ConnectedDrive Services

    Beschikbaarheid:

    • alleen in combinatie met BMW navigatiesysteem Professional