UW SOUNDTRACK VOOR DE WEG.

Online Entertainment.

Sommige momenten in het leven worden pas echt speciaal met de juiste muziek. Online Entertainment biedt u meer dan 30 miljoen nummers en 250 genres voor elk van deze momenten. Of het nu een strandfeestje is of de route naar uw werk – met BMW ConnectedDrive heeft u de passende muziek voor elke situatie, elke weg en elke stemming.

UW MUZIEK BEGINT HIER.

Online Entertainment brengt muziek in uw BMW – zonder dat u andere apparaten zoals een smartphone hoeft te gebruiken. Er zijn geen beperkingen. U opent eenvoudigweg een account voor onbeperkte toegang tot muziek bij de BMW muziekpartners (Napster of Deezer) en dan kunt u in uw BMW naar al uw favoriete nummers luisteren of ze downloaden naar de ingebouwde harde schijf.

Online Entertainment.

Bekijk de video over deze uitrusting.

MUZIEK. OVERAL WAAR U NAARTOE GAAT.

Maar uw BMW is niet de enige plek voor muziek: uw account geeft u ook toegang tot muziek op uw smartphone en elk ander apparaat dat wordt ondersteund door de specifieke provider. Dat betekent dat u uw muziek overal kunt beluisteren. En dit alles zonder additionele kosten in tien Europese landen: Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Spanje, Zwitserland, Nederland en het Verenigd Koninkrijk.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW ConnectedDrive nieuwsbrief.