BMW CONNECTED DRIVE.

Altijd verbonden. Altijd vrij.

BMW CONNECTED DRIVE.

Altijd verbonden. Altijd vrij.

BMW CONNECTED DRIVE.Altijd verbonden. Altijd vrij.

Vrij om te doen wat u echt wilt. Met de BMW ConnectedDrive Digital Services om u te verbinden met alles wat u echt belangrijk vindt. De BMW Personal CoPilot bestuurdersassistentiesystemen bieden u meer comfort, zodat u zich op het belangrijkste kunt richten: de weg. Zo heeft u de keus wie uw reisgenoot moet zijn: de reisgids, de entertainer of de beschermengel. Of alle tegelijk.

BMW CONNECTED.

BMW Connected is een persoonlijke mobiliteitsassistent die de dagelijkse mobiliteit gemakkelijker voor u maakt en u helpt op tijd en ontspannen uw bestemmingen te bereiken. Relevante informatie met betrekking tot mobiliteit, zoals adviezen voor de optimale vertrektijd, is buiten de BMW beschikbaar via smartphone of smartwatch en kan eenvoudig worden overgedragen naar de auto.

NAADLOOS VERBONDEN.

Bij het dagelijks inplannen van afspraken, in een vreemde stad of bij de voorbereiding van uw volgende rit –ontdek hier hoe BMW Connected uw dagen minder hectisch maakt.

Altijd een stap voor.

Uw persoonlijke mobiliteitsassistent.

BMW CONNECTED DRIVE DIGITAL SERVICES.

Wat kan uw BMW voor u betekenen? Dat u op tijd uw bestemming bereikt? Antwoord geven op al uw vragen? Of altijd zorgen voor het juiste entertainment? De BMW ConnectedDrive Digital Services bieden u een keur aan handige mogelijkheden. Op intelligente en innovatieve wijze maken ze u het leven gemakkelijker en wordt elke rit een belevenis.

UW AUTO BEDIENEN VANAF UW TELEFOON.

HELPT U BIJ HET VINDEN VAN DE PERFECTE PLEK.

EEN GERUSTSTELLEND GEVOEL.

WAT ONS VERBINDT.

BMW ConnectedDrive – een technologiepakket vol services en apps die u nauw verbonden houden met de wereld om u heen. Het zorgt ervoor dat u taken eenvoudiger en sneller kunt uitvoeren, zodat u tijd overhoudt voor wat werkelijk belangrijk is: uw familie, vrienden en vrije tijd. Ervaar de vele facetten van BMW ConnectedDrive.

BMW ConnectedDrive

Uw intelligente netwerk onderweg. Altijd en overal. Ontdek het zelf.

BMW PERSONAL CO PILOT BESTUURDERSASSISTENTIESYSTEMEN.

Op de bestuurdersassistentiesystemen van BMW ConnectedDrive kunt u vertrouwen. Elke rit opnieuw. Ze maken uw BMW nog slimmer. Geniet van meer veiligheid, het beste zicht zowel overdag als 's nachts – en ervaar de voordelen bij het parkeren. In de veiligste handen: met de BMW Personal CoPilot bestuurdersassistentiesystemen aan uw zijde.

BLIJFT OP VEILIGE AFSTAND.

ALTIJD HET BELANGRIJKSTE IN HET OOG.

VOL VERTROUWEN HANDSFREE PARKEREN.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW ConnectedDrive nieuwsbrief.