ANTWOORDEN. ALTIJD. OVERAL.

Personal Assistant Service.

De dichtstbijzijnde geldautomaat van uw bank? Een sushibar in de buurt? Een apotheek in het buitenland? De Personal Assistant Service geeft u antwoord op deze en andere vragen. En uw BMW zorgt ervoor dat u er komt. Vraag praktische informatie en advies om elke reis en elk verblijf comfortabeler te maken; in binnen- en buitenland.

UW PERSONAL ASSISTANT.

Of u nu de dichtstbijzijnde geldautomaat zoekt, een nachtapotheek nodig hebt of een hotelkamer wilt boeken – de medewerkers van het BMW Callcenter helpen u graag verder en staan 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar. Met een druk op de knop bent u direct verbonden met uw ‘personal assistant’.

Personal Assistant Service.

Bekijk de video over deze uitrusting.

VINDT MET U DE MOOISTE BESTEMMINGEN.

De Personal Assistant Service helpt u uw reisbestemmingen te vinden en voorziet u van nuttige informatie. Waar u ook bent, wanneer u maar wilt. Als u een specifieke locatie zoekt, is het BMW Callcenter er om u te adviseren. Heeft u uw bestemming gekozen, dan worden de adresgegevens direct naar het navigatiesysteem van uw BMW gestuurd.

  • Voorwaarden / beschikbaarheid

    Voorwaarden:

    • extra-uitrusting ConnectedDrive Services

    Beschikbaarheid:

    • alleen beschikbaar in combinatie met BMW navigatiesysteem Professional, BMW navigatiesysteem Business of BMW radio Professional 

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW ConnectedDrive nieuwsbrief.