TOT UW DIENST.

Remote Services.

Zoekt u op zaterdag bij het winkelcentrum op een drukke parkeerplaats uw auto? Niet nodig. Met Remote Services - onderdeel van BMW Connected - bespaart u uzelf de moeite van een lange zoektocht. Dankzij deze diensten kunt u uw BMW op afstand bedienen. En er is meer mogelijk dan het vinden van uw BMW op een groot parkeerterrein.

BMW Remote Services

REMOTE SERVICES.

Met de Remote Services van BMW Connected (beschikbaar in de Apple App Store en de Google Play Store) kunnen diverse functies van uw BMW op afstand worden bediend, zoals het ver- en ontgrendelen van de portieren.

Bovendien biedt de app net als de BMW ConnectedDrive portal de mogelijkheid om informatie met betrekking tot uw BMW op te vragen, zoals de actieradius of de status van ramen en portieren. Daarmee bent u ook op afstand steeds volledig geïnformeerd over uw BMW en heeft u alle informatie gemakkelijk en overzichtelijk bij de hand. Het informatieaanbod wordt gecompleteerd met weergave van de actuele locatie van uw BMW.

Voor gebruik van de functies is een eenmalige activering van de Remote Services in de BMW ConnectedDrive portal vereist op www.bmw-connecteddrive.nl.

 • Voorwaarden / beschikbaarheid

  Voorwaarden:
  extra-uitrusting ConnectedDrive Services

  • voordat u Remote Services kunt gebruiken, dient u deze in de BMW ConnectedDrive portal te activeren (incl. veiligheidsvraag voor gebruik via het BMW Callcenter)
  • voordat u de My BMW Remote App kunt gebruiken, moet u deze eerst downloaden in de App Store of bij Google Play™

  Beschikbaarheid:

  • alleen beschikbaar in combinatie met BMW navigatiesysteem Professional, BMW navigatiesysteem Business of BMW radio Professional
  • het BMW Callcenter in Nederland voor Remote Services kan bereikt worden op het volgende nummer: +31 (0)70-80 80 184
connected

ALLES ONDER CONTROLE.

Als u in de winter geen zin heeft om te krabben en wilt instappen in een warme auto, dan kunt u met de Remote Services van BMW Connected de temperatuur in uw BMW al van tevoren instellen. Via de menu-optie 'Nu activeren' start het intelligente airconditioningsysteem* in uw BMW. Afhankelijk van de buiten- en binnentemperatuur wordt het interieur van de auto verwarmd** of gekoeld***.

* Alleen leverbaar voor BMW i en BMW iPerformance
modellen.

** Extra-uitrusting ‘Interieurvoorverwarming’ vereist.

*** Afhankelijk van BMW Serie en model is voor sommige auto's een extra optie nodig voor automatische airconditioning om de functie 'Interieurvoorventilatie' te kunnen bedienen.

 • Voorwaarden / beschikbaarheid

  Voorwaarden:

  • extra-uitrusting ConnectedDrive Services
  • voordat u Remote Services kunt gebruiken, dient u deze in de BMW ConnectedDrive portal of in de BMW Connected App te activeren (incl. veiligheidsvraag voor gebruik via het Callcenter)
  • BMW Connected is kosteloos te downloaden in de App Store® en op Google Play™. Om de app te kunnen gebruiken in een BMW, is de uitrusting ConnectedDrive Services inclusief BMW apps (6AK) en optioneel Remote Services (6AP) vereist

  Beschikbaarheid:

  • alleen beschikbaar in combinatie met BMW navigatiesysteem Professional, BMW navigatiesysteem Business of BMW radio Professional
  • Het BMW Callcenter is in Nederland bereikbaar via het volgende telefoonnummer: 0800 0992234

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW ConnectedDrive nieuwsbrief.