TOT UW DIENST.

Remote Services.

Zoekt u op zaterdag bij het winkelcentrum op een drukke parkeerplaats uw auto? Niet nodig. Met Remote Services bespaart u uzelf de moeite van een lange zoektocht. Dankzij deze diensten kunt u uw BMW op afstand bedienen. En er is meer mogelijk dan het vinden van uw BMW op een groot parkeerterrein.

IETS SLIMS VOOR UW SMARTPHONE.

Met Remote Services en de gratis My BMW Remote App (beschikbaar in de Apple App Store en Google Play Store) kunnen diverse functies van uw BMW op afstand worden bediend, zoals het ver- en ontgrendelen van de portieren*. Ook is het mogelijk om adressen van bestemmingen rechtstreeks te verzenden naar het navigatiesysteem (indien aanwezig) van uw BMW via een online-zoekopdracht powered by Google™.Bovendien biedt de app net als de BMW ConnectedDrive portal de mogelijkheid om informatie met betrekking tot uw BMW op te vragen, zoals de actieradius of de status van ramen en portieren. Daarmee bent u ook op afstand steeds volledig geïnformeerd over uw BMW en heeft u alle informatie gemakkelijk en overzichtelijk bij de hand. Bovendien kunt u de locatie van uw BMW laten aangeven. Voor gebruik is een eenmalige activering van de Remote Services vereist in de BMW ConnectedDrive portal op bmw-connecteddrive.nl.

* Het vergrendelen en ontgrendelen van uw BMW is tevens mogelijk via het BMW Callcenter.

Remote Services.

Bekijk de video over deze uitrusting.

UW AUTO BEDIENEN VANAF UW TELEFOON.

Als u in de winter niet uw ruiten wilt krabben en graag in een warme auto instapt, kunt u de temperatuur in uw BMW van tevoren regelen via de My BMW Remote App. Onder ‘klimaatbediening’ kunt u de interieurvoorverwarming* en zelfs de interieurvoorventilatie** starten.

* Extra-uitrusting ‘Interieurvoorverwarming’ vereist.
** Afhankelijk van BMW Serie en model is voor sommige auto's een extra optie nodig voor automatische airconditioning om de functie 'Interieurvoorventilatie' te kunnen bedienen.

 • Voorwaarden / beschikbaarheid

  Voorwaarden:
  extra-uitrusting ConnectedDrive Services

  • voordat u Remote Services kunt gebruiken, dient u deze in de BMW ConnectedDrive portal te activeren (incl. veiligheidsvraag voor gebruik via het BMW Callcenter)
  • voordat u de My BMW Remote App kunt gebruiken, moet u deze eerst downloaden in de App Store of bij Google Play™

  Beschikbaarheid:

  • alleen beschikbaar in combinatie met BMW navigatiesysteem Professional, BMW navigatiesysteem Business of BMW radio Professional
  • het BMW Callcenter in Nederland voor Remote Services kan bereikt worden op het volgende nummer: +31 (0)70-80 80 184