VOORUITGANG BOEKEN IN PLAATS VAN STILSTAAN.

Real Time Traffic Information.

Nauwkeurige informatie over de huidige verkeersituatie: met Real Time Traffic Information heeft u zicht op het verkeer. Spits, wegwerkzaamheden of vakantieverkeer: uw BMW weet ongeacht hoe druk het is de snelste route en laat u ontspannen aankomen. Breng uw kostbare tijd daar door waar u wilt zijn: met uw familie, vrienden of simpelweg op uw favoriete plek.

UW PERSOONLIJKE INFORMATIEDIENST.

Real Time Traffic Information houdt u in realtime en tot op 100 m nauwkeurig op de hoogte van de actuele verkeerssituatie. Het systeem calculeert welke vertragingen er verwacht kunnen worden en stelt alternatieve routes voor. U wordt altijd nauwkeurig op de hoogte gehouden van de verkeerssituatie op de geplande route en mogelijke alternatieve routes. Zo kunt u op tijd op files reageren.

Real Time Traffic Information.

Bekijk de video over deze uitrusting.

SNELLER ARRIVEREN.

Real Time Traffic Information werkt als volgt: als databronnen fungeren o.a. bewegingsprofielen uit het mobiele telefoonnetwerk, GPS-gegevens van voertuigvloten, smartphone-apps en politiemeldingen. Zo kan Real Time Traffic Information u in real time informeren over de actuele verkeerssituatie op snelwegen, autowegen en provinciale wegen en bovendien adviseren over efficiënte omleidingen.

parking information

ON-STREET PARKING INFORMATION.

On-Street Parking Information maakt het zoeken naar een parkeerplaats eenvoudiger door in grote steden via het BMW navigatiesysteem aan te geven hoe groot de waarschijnlijkheid is om een vrije parkeerplaats op de openbare weg te vinden. Door op de navigatiekaart de straten in drie verschillende blauwtinten weer te geven op basis van de waarschijnlijke beschikbaarheid van parkeerplaatsen, ziet de bestuurder waar hij het beste kan zoeken.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW ConnectedDrive nieuwsbrief.