NU ONTHOUDT UW BMW DE VOLGENDE ONDERHOUDSBEURT.

BMW Teleservices.

De volgende oliebeurt, BMW voertuig-check, nieuwe remblokken. Voortaan hoeft u niet meer na te denken over deze afspraken. BMW Teleservices regelt het voor u. Leun achterover en ontspan: uw BMW zorgt voor de onderhoudsafspraken.

AUTOMATISCHE BMW TELESERVICE CALL.

Uw BMW weet zelf het beste wanneer en welk onderhoud nodig is. Zodra uw BMW via sensoren een onderhoudsbehoefte signaleert, worden alle voor een werkplaatsbezoek relevante gegevens automatisch naar uw BMW Erkend Service Partner gestuurd. Die evalueert deze gegevens en weet dan precies waar uw BMW behoefte aan heeft. Zo kan hij uw werkplaatsbezoek optimaal voorbereiden – nog voordat hij telefonisch contact met u opneemt om een afspraak te maken.

BMW Teleservices.

Bekijk de video over deze uitrusting.

ZORGELOZE SERVICE VAN UW BMW.

Onderhoud is een must – maar met BMW Teleservices hoeft u hier zelf niet meer aan te denken. Uw BMW houdt automatisch bij wanneer onderhoud nodig is en stuurt alle relevante informatie naar BMW. U kunt de BMW Teleservice oproep ook handmatig activeren om een afspraak te plannen, met een simpele druk op de knop in uw BMW. Hoe dan ook, uw BMW Service Partner is van te voren geïnformeerd over de conditie van uw BMW en kan u zo nog beter van dienst zijn.

  • Voorwaarden / beschikbaarheid

    Beschikbaarheid:

    • alleen beschikbaar in combinatie met BMW navigatiesysteem Professional, BMW navigatiesysteem Business of BMW radio Professional

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW ConnectedDrive nieuwsbrief.