BMW Driving Experience

BMW DRIVING EXPERIENCE.

RIJPLEZIER IN ALLE MATEN.

BMW DRIVING EXPERIENCE.

RIJPLEZIER IN ALLE MATEN.

BMW DRIVING EXPERIENCE.RIJPLEZIER IN ALLE MATEN.

Een paar uurtjes of een hele dag, in een groepje of één op één, van een BMW Safety Training tot de adembenemende M Unlimited Training – de BMW rijtrainingen zijn er in alle maten.Het BMW Driving Experience Center heeft ook alles in huis om uw zakelijke evenement of dagje uit extra dynamiek te geven.

Kies uit een breed aanbod van kortere en uitgebreidere trainingen, al dan niet aangevuld met een uitgebreide lunch of diner. Onze locatie biedt bovendien ruimte voor de meest uiteenlopende bijeenkomsten en productpresentaties, en alle benodigde audiovisuele apparatuur staat tot uw beschikking.

BMW Driving Experience training 1
BMW Driving Experience training 2
BMW Driving Experience training 3

ALLE TRAININGEN OP EEN RIJ.

Klik op de onderstaande titels voor meer informatie over de training.

 • BMW Basic Safety Training

  Een uitdagende veiligheidstraining van een hele dag met heel veel tijd achter het stuur. U leert snel en goed reageren in extreme situaties, op asfalt en op de gladde baan. Daarnaast natuurlijk ook aandacht voor de theorie.

 • BMW Basic Safety Compact

  Een praktijkgerichte, drie uur durende basistraining. Maak kennis met alle krachten die vrij kunnen komen, speel ermee en leer hoe u er veilig op kunt reageren. Na afloop krijgt u een certificaat uitgereikt.

 • BMW Powerslide Training

  Een spectaculair dagdeel van ongeveer drie uur vol 360’s, 180’s en het betere driftwerk. Dus veel sensatie, voelen hoe het vooral niet moet, spelen met G-krachten plus een beetje theorie.

 • BMW M Unlimited

  De dag van uw leven. Een compleet verzorgde dag naar een van de circuits die Europa rijk is. Een unieke ervaring in uw eigen auto met een ervaren BMW instructeur als begeleider.

 • BMW i meets M Training

  Deze nieuwe training biedt het beste van beide werelden BMW. Het beste van de hybride en de conventionele wereld staat voor u klaar in deze unieke training: de BMW i8 en een BMW M model.

 • BMW Young Driver Training

  Een pittige, drie uur durende basistraining voor automobilisten met maximaal vijf jaar rijervaring. Maak kennis met alle krachten die vrij kunnen komen, speel ermee en leer hoe u er veilig op kunt reageren. Na afloop krijgt u een certificaat uitgereikt.