BMW DRIVING EXPERIENCE.

SLIPCURSUS: BMW COMPACT SAFETY EXPERIENCE.

Een uitdagende veiligheidstraining van een halve dag waarbij u extra veel tijd achter het stuur doorbrengt. Deze training omvat alleen praktijkonderdelen. Op nat asfalt oefent u veilige reacties op extreme situaties.

 

Basic safety compact
Basic safety compact

TRAININGSONDERDELEN.

 

 

 • Bekijk alle trainingsonderdelen
  • Warm-Up
  • ABS uitwijken
  • Emergency Stop
  • Onder- en overstuur
  • Slalomcompetitie (optioneel voor groepen)
 • Uitgebreide uitleg

  Warm-Up: Bij het onderdeel Warm-Up krijgt u een goede zithouding aangemeten en wordt de theorie direct in de praktijk gebracht.

  ABS Uitwijken: U leert hoe u al remmend obstakels kunt ontwijken en de auto gecontroleerd tot stilstand brengt. (En u merkt ook wat er gebeurt als dat niet lukt.) Dit alles gebeurt op nat asfalt.

  Emergency Stop: Na afloop van deze oefening kunt u de auto veiliger en sneller tot stilstand brengen, ook bij een noodstop. Ervaar bij verschillende snelheden wat ABS betekent voor de remweg van uw auto.

  Onderstuur- en overstuur: Op de gladde cirkel draait het om perfecte voertuigbeheersing bij voor- en achterwielslips. U leert de perfecte drift te maken, maar u zult al snel merken met welke krachten u speelt en wat er gebeurt als u even niet oplet. Ontzettend leerzaam en leuk om te doen!

  Optioneel voor groepen: Slalom Competitie: Als extra onderdeel of in plaats van een oefening. Wie het parcours het snelst en met de minste omgevall

DETAILS VAN BMW SAFETY EXPERIENCE:

Tijdsduur
Halve dag van ca. 3 uur. Lunch of diner kan worden bijgeboekt.
Inhoud
Praktijkgerichte training met nadruk op het verhogen van de rijvaardigheid in extreme (verkeers)situaties. Veel rijtijd, hoog leergehalte.
Voor wie
Particulieren en groepen.
Groepsgrootte
Maximaal 2 personen per auto, zodat u ook van de acties van de ander leert.
Auto
BMW 1 Serie
Kosten
€ 119,- inclusief BTW.

ERVAAR HET ZELF.

GEEF DEZE TRAINING CADEAU.

Een BMW Driving Experience rijtraining is een origineel en waardevol cadeau. Via onderstaande button kunt u een cadeaubon bestellen.