BMW DRIVING EXPERIENCE.

UNIEK: BMW I MEETS BMW M TRAINING.

Deze nieuwe training biedt het beste van beide werelden BMW. Het beste van de hybride en de conventionele wereld staat voor u klaar in deze unieke training: de BMW i8 en een BMW M model. Twee titanen die u een halve dag ongelimiteerd aan de tand mag voelen. Een training gedrenkt in pure adrenaline. U krijgt als een van de weinigen de gelegenheid om te rijden met de BMW i8, sportauto van de toekomst met plug-in hybride aandrijving. Dezelfde dag stapt u in een exclusief BMW M model en leert u de adembenemende kracht van BMW M kennen!

 

Onze ervaren instructeurs nemen u mee in de innovatieve technologie en rijprestaties van de BMW i8, wat hem de sportwagen van de toekomst maakt. En dat met verbazingwekkende efficiency.U gaat beide modellen ontdekken tijdens verschillende praktijkoefeningen. Op nat asfalt oefent u veilige reacties op extreme situaties. Op het Slalom parcours mag u proberen een snelle tijd neer te zetten en op de openbare weg geniet u van het nieuwe rijplezier.

BMWi meets BMW-m

TRAININGSONDERDELEN.

 

 

 • Bekijk alle trainingsonderdelen
  • A.B.S. Uitwijken
  • Emergency Stop
  • Grote Slalom
  • ScenicDrive
 • Uitgebreide uitleg

  A.B.S. Uitwijken: Maak kennis met blokkeren, A.B.S. en leer de meest effectieve rem methode.

  Emergency Stop: Leer hoe een auto veilig en snel tot stilstand te brengen bij een noodstop.

  Slalom: Wie is er het snelst over het parcours? Eerst met een BMW i8 en vervolgens in een BMW M model. Ervaar de verschillende rij eigenschappen op ons parcours!

  ScenicDrive: De BMW i8 en het BMW M model, onder begeleiding van een BMW Product Genius, ontdekken op de openbare weg met een route door de prachtige omgeving van Zandvoort.

BMW i MEETS BMW M TRAINING:

Tijdsduur
Dagdeel van ca. 3 uur in ochtend of middag. Lunch of diner kan worden bijgeboekt voor groepen.
Inhoud
2x theorie van rij eigenschappen (BMW i8 en BMW M model), onder begeleiding BMW Product Genius , kennismaken met de BMW i8 en BMW M model bij Driving Experience Center en op de openbare weg in de regio Zandvoort.
Voor wie
Particulieren en groepen.
Groepsgrootte
Maximaal 2 personen per auto. Maximum van 6 deelnemers per dagdeel. 2 groepen per dag maximaal.
Auto
BMW i8, BMW M model.
Kosten
€ 450,- inclusief BTW.

ERVAAR HET ZELF.

GEEF DEZE TRAINING CADEAU.

Een BMW Driving Experience rijtraining is een origineel en waardevol cadeau. Via onderstaande button kunt u een cadeaubon bestellen.