BMW DRIVING EXPERIENCE.

ONBESCHRIJFELIJK: BMW M UNLIMITED TRAINING.

Een hele dag in uw eigen fenomenale BMW M trainen op één van de schitterende circuits die Europa rijk is, zoals Zandvoort. Onder begeleiding van een ervaren BMW instructeur leert u de adembenemende kracht van uw BMW M kennen en zoekt u alle grenzen op. Snelheid, veiligheid en fun: een absoluut unieke ervaring waar u gegarandeerd een betere rijder van wordt. Ook ‘op straat’.

BMW M Unlimited Training 3
BMW M Unlimited Training 1
BMW M Unlimited Training 2
 • Bekijk alle trainingsonderdelen
  • Theorie
  • Onder / Overstuur
  • Pace Car Laps
 • Uitgebreide uitleg

  Theorie: De dag begint met een theoriesessie die onderwerpen omvat als zithouding, stuurtechnieken bij circuit rijden en rijdynamiek in het algemeen. Uiterst leerzaam en onmisbaar!

  Onderstuur / Overstuur: De gladde cirkel draait om perfecte voertuigbeheersing bij voor- en achterwielslips. Met tegenstuur en gecontroleerd gas geven houdt u de auto in een gecontroleerde drift. Maar voordat u dat met uw BMW M onder de knie heeft…

  Pace Car Laps: U gaat bij dit onderdeel in treintjes achter de instructeur rijden. U wisselt tijdens het rijden van positie in de trein, zodat iedere deelnemer een aantal ronden direct achter de instructeur rijdt. Dit zal een introductie zijn, o.a. om de baan te verkennen.

DETAILS VAN BMW M UNLIMITED TRAINING:

Tijdsduur
Hele dag van ca. 7 uur, inclusief lunch. Diner kan worden bijgeboekt.
Inhoud
Een complete circuit training, onder het genot van luxe catering, met veel rijtijd, individuele aandacht en ongekend rijplezier.
Voor wie
Particulieren en groepen. BMW M eigenaren met optiepakket “M Drivers Package” kunnen eenmalig kosteloos meedoen.
Groepsgrootte
2 personen per auto. BMW M eigenaren met “M Drivers Package” mogen een introducé meenemen.
Auto
BMW M of BMW met M Performance Package eigenaren. Optioneel voor groepen: gebruik BMW M of BMW met M Performance Package modellen van BMW Driving Experience. Let op: hier zijn aanvullende kosten aan verbonden.
Kosten
€ 999,- inclusief BTW. Voor groepen: vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

ERVAAR HET ZELF.

GEEF DEZE TRAINING CADEAU.

Een BMW Driving Experience rijtraining is een origineel en waardevol cadeau. Via onderstaande button kunt u een cadeaubon bestellen.