BMW DRIVING EXPERIENCE.

SPECTACULAIR: BMW POWERSLIDE TRAINING.

Een dagdeel vol spektakel met voluit driften en hele en halve draaien met de auto. Dat draaien lukt iedereen wel. Maar krijgt u het voor elkaar om de BMW na de draai recht de baan af te sturen? Bij BMW Powerslide Training wordt het uiterste gevraagd van uw voertuigbeheersing en coördinatievermogen, met als uitgangspunt: FUN. Ook ideaal voor bijvoorbeeld bedrijfsevents.

Powerslide training
Powerslide training
Powerslide training

TRAININGSONDERDELEN.

 

 

  • 180 graden slip

    Het doel van deze oefening is de optimale controle over de auto houden. Bij deze oefening rijdt u op onze baan met gladde coating. De auto zal door middel van een stuurbeweging die u maakt op teken van de instructeur in een slip raken. Het is aan u om de auto in de slip precies 180 graden te laten draaien en netjes tot stilstand te brengen! Bij deze oefening zal er een instructeur bij u in de auto aanwezig zijn.

  • 360 graden slip

    Bij deze oefening draait u de auto volledig om zijn as en rijdt vervolgens rechtdoor het parcours af. Door middel van tegensturen zal u een mooie 360 graden draai maken! Dit is de ultieme test voor uw coördinatievermogen.

  • Driften

    Bij deze oefening op onze gladde cirkel leert u de basisbeginselen van de kunst van het driften. Samen met de instructeur gaat u aan de slag om de auto zo goed en zo lang mogelijk in een drift te houden. De uitdaging is groot, maar wij zijn er van overtuigd dat u aan het einde van de oefening de auto in een mooie drift weet te krijgen!

DETAILS VAN BMW POWERSLIDE TRAINING:

Tijdsduur
Dagdeel van ca. 3 uur in ochtend, middag of avond. Lunch of diner kan worden bijgeboekt.
Inhoud
Training bestaat uit slippen en driften, waarbij alles van uw voertuigcontrole en coördinatievermogen wordt gevraagd. 3 uur lang plezier.
Voor wie
Particulieren en groepen.
Groepsgrootte
Maximaal 3 personen per auto, zodat u ook van de acties van de ander leert.
Auto
BMW 1 Serie
Kosten
€ 159,- inclusief BTW.

ERVAAR HET ZELF.

GEEF DEZE TRAINING CADEAU.

Een BMW Driving Experience rijtraining is een origineel en waardevol cadeau. Via onderstaande button kunt u een cadeaubon bestellen.