BMW DRIVING EXPERIENCE.

ANTI-SLIPCURSUS: BMW SAFETY EXPERIENCE.

Een uitdagende veiligheidstraining van een hele dag waarbij u extra veel tijd achter het stuur doorbrengt. Op nat asfalt oefent u veilige reacties op extreme situaties. En in het theoretische gedeelte leert u bovendien waarom de auto in extreme situaties op een bepaalde manier reageert.

 

Safety experience
Safety experience

TRAININGSONDERDELEN.

 

 

 • Bekijk alle trainingsonderdelen
  • Theorie
  • Warm-Up
  • ABS uitwijken
  • Emergency Stop
  • Onderstuur
  • Overstuur
  • Emergency Lane Change
  • Slalomcompetitie (optioneel voor groepen)
 • Uitgebreide uitleg

  Theorie: Uiterst leerzaam met onderwerpen zoals de juiste zithouding, stuurtechnieken en risico herkenning maakt dit een onmisbaar en waardevol onderdeel.

  Warm-Up: Bij het onderdeel Warm-Up krijgt u een goede zithouding aangemeten en wordt de theorie direct in de praktijk gebracht.

  ABS Uitwijken: U leert hoe u al remmend obstakels kunt ontwijken en de auto gecontroleerd tot stilstand brengt. (En u merkt ook wat er gebeurt als dat niet lukt.) Dit alles gebeurt op nat asfalt.

  Emergency Stop: Na afloop van deze oefening kunt u de auto veiliger en sneller tot stilstand brengen, ook bij een noodstop. Ervaar bij verschillende snelheden wat ABS betekent voor de remweg van uw auto.

  Emergency Lane Change: Wij leren u volledige controle te houden over uw auto bij plotselinge stuurbewegingen. Obstakels ontwijken en van veilig van rijbaan wisselen. Erg spectaculair als u het onder de knie krijgt!

  Onderstuur: Onderstuur betekent dat uw auto de bocht ruimer wilt maken dan gewenst. Dit kan leiden tot gevaarlijke situaties in het verkeer. Wij leren u dit te herkennen, corrigeren en veilig op te lossen.

  Overstuur: Overstuur betekent dat uw auto de bocht krapper wilt maken dan gewenst. De achterkant van uw auto glijdt weg in een bocht. Wij leren u dit te herkennen, corrigeren en veilig op te lossen. Vervolgens geniet u van ultieme wagenbeheersing!

  Optioneel voor groepen: Slalom Competitie: Als extra onderdeel of in plaats van een oefening. Wie het parcours het snelst en met de minste omgevallen pylonen aflegt wint een leuke prijs. Ultieme wagenbeheersing!

DETAILS VAN BMW SAFETY EXPERIENCE:

Tijdsduur
Hele dag van ca. 7 uur, inclusief lunch. Diner kan worden bijgeboekt.
Inhoud
Complete training waar de juiste basisreflexen in lastige situaties worden aangeleerd, uw rij-efficiency verhoogd en uw veiligheid onderweg in het algemeen wordt geoptimaliseerd.
Voor wie
Particulieren en groepen.
Groepsgrootte
Maximaal 2 personen per auto, zodat u ook van de acties van de ander leert.
Auto
BMW 1 Serie
Kosten
€ 199,- inclusief BTW.

ERVAAR HET ZELF.

GEEF DEZE TRAINING CADEAU.

Een BMW Driving Experience rijtraining is een origineel en waardevol cadeau. Via onderstaande button kunt u een cadeaubon bestellen.