BMW DRIVING EXPERIENCE.

SLIPCURSUS: YOUNG DRIVER TRAINING.

Vanuit onze ambitie om jonge en beginnende bestuurders veilig op weg te helpen, ontwikkelden we deze drie uur durende slipcursus. Speciaal voor automobilisten met maximaal vijf jaar rijervaring. Na de training zit u (of uw zoon of dochter) als veelzijdigere automobilist achter het stuur. Doordat BMW Driving Experience een samenwerking heeft met Goodyear, zijn de kosten voor deze training lager. Dit met als reden dat Goodyear en BMW Driving Experience het belangrijk vinden jonge bestuurders veilig op weg te helpen. Beter voorbereid en beter in staat om te anticiperen op alle situaties die zich kunnen voordoen in het verkeer. Dat is de doelstelling aan het einde van de training.

 

Young driver training
Young driver training

TRAININGSONDERDELEN.

 

 

 • Bekijk alle trainingsonderdelen
  • Warm-Up
  • ABS uitwijken
  • Emergency Stop
  • Onder- en overstuur
  • Slalomcompetitie (optioneel voor groepen)
 • Uitgebreide uitleg

  Warm-Up: Bij het onderdeel Warm-Up krijgt u een goede zithouding aangemeten en wordt de theorie direct in de praktijk gebracht.

  ABS Uitwijken: U leert hoe u al remmend obstakels kunt ontwijken en de auto gecontroleerd tot stilstand brengt. (En u merkt ook wat er gebeurt als dat niet lukt.) Dit alles gebeurt op nat asfalt.

  Emergency Stop: Na afloop van deze oefening kunt u de auto veiliger en sneller tot stilstand brengen, ook bij een noodstop. Ervaar bij verschillende snelheden wat ABS betekent voor de remweg van uw auto.

  Onderstuur- en overstuur: Op de gladde cirkel draait het om perfecte voertuigbeheersing bij voor- en achterwielslips. U leert de perfecte drift te maken, maar u zult al snel merken met welke krachten u speelt en wat er gebeurt als u even niet oplet. Ontzettend leerzaam en leuk om te doen!

  Optioneel voor groepen: Slalom Competitie: Als extra onderdeel of in plaats van een oefening. Wie het parcours het snelst en met de minste omgevallen pylonen aflegt wint een leuke prijs. Ultieme wagenbeheersing!

DETAILS VAN BMW YOUNG DRIVER TRAINING:

Tijdsduur
Dagdeel van ca. 3 uur in ochtend, middag of avond. Lunch of diner kan worden bijgeboekt.
Inhoud
Met uiteenlopende trainingen wordt de rijvaardigheid van jonge bestuurders verhoogd. Daarbij wordt gewerkt aan de juiste reflexen en reacties bij diverse (extreme) verkeerssituaties.
Voor wie
Beginnende bestuurders (maximaal 5 jaar rijervaring). Particulieren en groepen.
Groepsgrootte
Maximaal 3 personen per auto, zodat u ook van de acties van de ander leert.
Auto
BMW 1 Serie
Kosten
€ 99,- inclusief BTW.

ERVAAR HET ZELF.

GEEF DEZE TRAINING CADEAU.

Een BMW Driving Experience rijtraining is een origineel en waardevol cadeau. Via onderstaande button kunt u een cadeaubon bestellen.