PLUG-IN HYBRIDE TECHNOLOGIE VAN BMW.

ELEKTRISCH ONDERWEG.

BMW maakt ook elektrisch rijden geweldig. Dynamisch en snel: dat is elektrisch rijden met BMW. In combinatie met de eDrive technologie staat het voor emissiearm en duurzaam autorijden. BMW biedt zowel volledig elektrische auto's als Plug-in Hybride modellen om onbeperkt te profiteren van alle voordelen van elektrisch rijden.

Lees meer

BMW eDRIVE.

BMW eDRIVE.

BMW eDrive is het summum van toekomstgerichte mobiliteit. Innovatieve technologieën van BMW EfficientDynamics verenigd tot een visionair elektrisch aandrijvingsconcept. Ultieme dynamiek gekoppeld aan absolute efficiëntie. Inspirerende wendbaarheid – vrijwel geluidloos en emissievrij. Ontdek meer over BMW eDrive en het vooruitstrevende technologiepakket voor bijzonder duurzaam rijplezier.

Lees meer

MINDER VERBRUIK. MEER RIJPLEZIER.

Ontdek BMW EfficientDynamics.
BMW 745e plug-in-hybride

BMW 745e.

De BMW 745e plug-in hybride combineert het beste van twee werelden: de krachtige zescilinder benzinemotor met de efficiëntie van een hypermodern accupakket. Het belangrijkste component van de hybride aandrijflijn is de innovatieve E-Motor die geïntegreerd is in de 8-traps Steptronic automaat. Tot een snelheid van 140 km/u is volledig elektrisch te rijden. Efficiënte kracht ontmoet rijdynamiek.

BMW 225xe iPerformance Active Tourer.

De BMW 225xe iPerformance Active Tourer biedt door de combinatie van BMW eDrive en een BMW TwinPower Turbo motor zowel elektrisch rijplezier als onbeperkte mobiliteit. Eigenschappen die een ideale aanvulling vormen op de veelzijdigheid en het actieve karakter van de BMW 2 Serie Active Tourer. Dankzij het intelligente samenspel van de beide aandrijvingssystemen is bovendien de elektrische xDrive beschikbaar voor optimale tractie.

BMW 530E iPerformance Sedan

BMW 530e iPerformance Sedan.

De BMW 530e iPerformance Sedan combineert een elektromotor en een 4-cilinder benzinemotor tot de efficiënte Plug-in Hybride aandrijving BMW eDrive. Daarmee maakt hij puur elektrisch, lokaal emissievrij rijden mogelijk op kortere ritten met dynamische rijprestaties en biedt – in combinatie met de 4-cilinder benzinemotor – bovendien comfortabele rijeigenschappen voor lange ritten.

BMW X5 xDrive40e iPerformance.

Een BMW X5 staat voor een maximum aan comfort, veelzijdigheid en luxueus rijplezier. Eigenschappen waar de BMW X5 xDrive40e iPerformance in elk opzicht aan voldoet. Met eDrive technologie biedt deze innovatieve Sports Activity Vehicle alle voordelen van een BMW X5, gecombineerd met de duurzaamheid van een elektrische aandrijving. Een Plug-in Hybride die bewijst dat optimale dynamiek, onbeperkte mobiliteit en emissievrij rijden uitstekend samengaan.

BMW i3.

De volledig elektrische BMW i3 staat voor duurzame en emissievrije mobiliteit. Met zijn visionaire design en innovatieve eDrive aandrijving biedt hij een unieke en vrijwel geluidloze rijbeleving – en weet vandaag al het begrip automobiele toekomst een nieuwe definitie te geven.

BMW i8.

De meest vooruitstrevende sportauto van onze tijd. De lage verbruikswaarden van de BMW i8 zijn het resultaat van de perfecte synchronisatie van elektro- en verbrandingsmotor, die zich manifesteert in maximale efficiency en dynamiek op de weg.

Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 3 Serie Sedan iPerformance (Plug-in Hybride) varieert tussen de 1,9 en 2,1 l/100 km, het gemiddelde stroomverbruik van de BMW 3 Serie Sedan iPerformance (Plug-in Hybride) varieert tussen de 11 en 11,9 kWh/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 45 en 49 g/km. Data op basis van peildatum 01-06-2018.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 5 Serie Sedan iPerformance (Plug-in Hybride) varieert tussen de 2,1 en 2,2 l/100 km, het gemiddelde stroomverbruik van de BMW 5 Serie Sedan iPerformance (Plug-in Hybride) varieert tussen de 13,1 en 14,1 kWh/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 47 en 49 g/km. Data op basis van peildatum 01-06-2018.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 7 Serie iPerformance (Plug-in Hybride) varieert tussen de 2,3 en 2,8 l/100 km, het gemiddelde stroomverbruik van de BMW 7 Serie iPerformance (Plug-in Hybride) varieert tussen de 13,1 en 13,9 kWh/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 51 en 65 g/km. Data op basis van peildatum 01-06-2018.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X5 iPerformance (Plug-in Hybride) varieert tussen de 3,3 en 3,4 l/100 km, het gemiddelde stroomverbruik van de BMW X5 iPerformance (Plug-in Hybride) varieert tussen de 15,3 en 15,4 kWh/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 77 en 78 g/km. Data op basis van peildatum 01-03-2018.

  • Het gemiddelde stroomverbruik van de BMW i3 (120 Ah) varieert tussen de 13,1 en 14,7 kWh/100 km. Data op basis van peildatum 01-11-2018.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW i8 Coupé is 1,8 l/100 km, het gemiddelde stroomverbruik van de BMW i8 Coupé is 14 kWh/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie is de 42 g/km. Data op basis van peildatum 01-02-2019.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.