PLUG-IN HYBRIDE TECHNOLOGIE VAN BMW.

ELEKTRISCH ONDERWEG.

BMW maakt ook elektrisch rijden geweldig. Dynamisch en snel: dat is elektrisch rijden met BMW. In combinatie met de eDrive technologie staat het voor emissiearm en duurzaam autorijden. BMW biedt zowel volledig elektrische auto's als Plug-in Hybride modellen om onbeperkt te profiteren van alle voordelen van elektrisch rijden.

BMW eDRIVE.

BMW eDRIVE.

BMW eDrive is het summum van toekomstgerichte mobiliteit. Innovatieve technologieën van BMW EfficientDynamics verenigd tot een visionair elektrisch aandrijvingsconcept. Ultieme dynamiek gekoppeld aan absolute efficiëntie. Inspirerende wendbaarheid – vrijwel geluidloos en emissievrij. Ontdek meer over BMW eDrive en het vooruitstrevende technologiepakket voor bijzonder duurzaam rijplezier.

MINDER VERBRUIK. MEER RIJPLEZIER.

Ontdek BMW EfficientDynamics.

BMW 740e iPerformance.

De BMW 7 Serie met de BMW EfficientDynamics aandrijftechnologie eDrive verenigt de actieradius en performance van een BMW TwinPower Turbo motor met de efficiency van een elektromotor. Het resultaat is een aanzienlijk lager brandstofverbruik bij een al even lage emissie.

 

Brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik voor de BMW 740e iPerformance*:


Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 2,2-2,0
CO₂-emissie in g/km (gemiddeld): 50-45
Stroomverbruik in kWh/100 km (gemiddeld): 13,3-12,5

BMW 225xe iPerformance Active Tourer.

De BMW 225xe iPerformance Active Tourer biedt door de combinatie van BMW eDrive en een BMW TwinPower Turbo motor zowel elektrisch rijplezier als onbeperkte mobiliteit. Eigenschappen die een ideale aanvulling vormen op de veelzijdigheid en het actieve karakter van de BMW 2 Serie Active Tourer. Dankzij het intelligente samenspel van de beide aandrijvingssystemen is bovendien de elektrische xDrive beschikbaar voor optimale tractie.

Brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik voor de BMW 225xe iPerformance Active Tourer:

Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 2,1 tot 2,0
CO₂-emissie in g/km (gemiddeld): 49 tot 46
Stroomverbruik in kWh/100 km (gemiddeld): 11,9 tot 11,8

BMW 330e iPerformance Sedan.

Het beste van twee werelden: de BMW 330e iPerformance Sedan verbindt het innovatieve BMW eDrive concept met de sportiviteit en elegantie van een BMW 3 Serie Sedan. De Plug-in Hybride aandrijving garandeert bijzonder efficiënte rijdynamiek en duurzaamheid dankzij emissievrij rijden op kortere afstanden. Een visionair aandrijvingsconcept dat een voortreffelijke aanvulling vormt op de uitmuntende standaards van de BMW 3 Serie.


Brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik voor de BMW 330e iPerformance Sedan:
Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 2,1 tot 1,9
CO₂-emissie in g/km (gemiddeld): 49 tot 44
Stroomverbruik in kWh/100 km (gemiddeld): 11,9 tot 11,0

BMW X5 xDrive40e iPerformance.

Een BMW X5 staat voor een maximum aan comfort, veelzijdigheid en luxueus rijplezier. Eigenschappen waar de BMW X5 xDrive40e iPerformance in elk opzicht aan voldoet. Met eDrive technologie biedt deze innovatieve Sports Activity Vehicle alle voordelen van een BMW X5, gecombineerd met de duurzaamheid van een elektrische aandrijving. Een Plug-in Hybride die bewijst dat optimale dynamiek, onbeperkte mobiliteit en emissievrij rijden uitstekend samengaan.


Brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik voor de BMW X5 xDrive40e iPerformance:
Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 3,4 tot 3,3
CO₂-emissie in g/km (gemiddeld): 78 tot 77
Stroomverbruik in kWh/100 km (gemiddeld): 15,4 tot 15,3

BMW i3.

De volledig elektrische BMW i3 staat voor duurzame en emissievrije mobiliteit. Met zijn visionaire design en innovatieve eDrive aandrijving biedt hij een unieke en vrijwel geluidloze rijbeleving – en weet vandaag al het begrip automobiele toekomst een nieuwe definitie te geven.


Brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik voor de BMW i3:
Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 0
CO₂-emissie in g/km (gemiddeld): 0
Stroomverbruik in kWh/100 km (gemiddeld): 12,9

BMW i8.

De meest vooruitstrevende sportauto van onze tijd. De lage verbruikswaarden van de BMW i8 zijn het resultaat van de perfecte synchronisatie van elektro- en verbrandingsmotor, die zich manifesteert in maximale efficiency en dynamiek op de weg.


Brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik voor de BMW i8:
Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 2,1
CO₂-emissie in g/km (gemiddeld): 49
Stroomverbruik in kWh/100 km (gemiddeld): 11,9