PLUG-IN HYBRIDE TECHNOLOGIE VAN BMW.

ELEKTRISCH ONDERWEG.

BMW maakt ook elektrisch rijden geweldig. Dynamisch en snel: dat is elektrisch rijden met BMW. In combinatie met de eDrive technologie staat het voor emissiearm en duurzaam autorijden. BMW biedt zowel volledig elektrische auto's als Plug-in Hybride modellen om onbeperkt te profiteren van alle voordelen van elektrisch rijden.

Lees meer

BMW eDRIVE.

BMW eDRIVE.

BMW eDrive is het summum van toekomstgerichte mobiliteit. Innovatieve technologieën van BMW EfficientDynamics verenigd tot een visionair elektrisch aandrijvingsconcept. Ultieme dynamiek gekoppeld aan absolute efficiëntie. Inspirerende wendbaarheid – vrijwel geluidloos en emissievrij. Ontdek meer over BMW eDrive en het vooruitstrevende technologiepakket voor bijzonder duurzaam rijplezier.

Lees meer

MINDER VERBRUIK. MEER RIJPLEZIER.

Ontdek BMW EfficientDynamics.

BMW 740e iPerformance.

Met de BMW 7 Serie iPerformance zetten wij nieuwe maatstaven en creëren we vandaag al de luxe van morgen. Een bewijs daarvoor: de BMW 740e iPerformance met Plug-in Hybride aandrijving. Deze auto verenigt de actieradius en performance van een BMW TwinPower turbomotor gekoppeld aan de efficiency van een elektromotor. Het resultaat: luxueus rijplezier dat wordt gekenmerkt door duidelijk gereduceerde emissies en bijzonder comfortabele rijeigenschappen.

BMW 225xe iPerformance Active Tourer.

De BMW 225xe iPerformance Active Tourer biedt door de combinatie van BMW eDrive en een BMW TwinPower Turbo motor zowel elektrisch rijplezier als onbeperkte mobiliteit. Eigenschappen die een ideale aanvulling vormen op de veelzijdigheid en het actieve karakter van de BMW 2 Serie Active Tourer. Dankzij het intelligente samenspel van de beide aandrijvingssystemen is bovendien de elektrische xDrive beschikbaar voor optimale tractie.

BMW 330e iPerformance Sedan.

Het beste van twee werelden: de BMW 330e iPerformance Sedan verbindt het innovatieve BMW eDrive concept met de sportiviteit en elegantie van een BMW 3 Serie Sedan. De Plug-in Hybride aandrijving garandeert bijzonder efficiënte rijdynamiek en duurzaamheid dankzij emissievrij rijden op kortere afstanden. Een visionair aandrijvingsconcept dat een voortreffelijke aanvulling vormt op de uitmuntende standaards van de BMW 3 Serie.

BMW X5 xDrive40e iPerformance.

Een BMW X5 staat voor een maximum aan comfort, veelzijdigheid en luxueus rijplezier. Eigenschappen waar de BMW X5 xDrive40e iPerformance in elk opzicht aan voldoet. Met eDrive technologie biedt deze innovatieve Sports Activity Vehicle alle voordelen van een BMW X5, gecombineerd met de duurzaamheid van een elektrische aandrijving. Een Plug-in Hybride die bewijst dat optimale dynamiek, onbeperkte mobiliteit en emissievrij rijden uitstekend samengaan.

BMW i3.

De volledig elektrische BMW i3 staat voor duurzame en emissievrije mobiliteit. Met zijn visionaire design en innovatieve eDrive aandrijving biedt hij een unieke en vrijwel geluidloze rijbeleving – en weet vandaag al het begrip automobiele toekomst een nieuwe definitie te geven.

BMW i8.

De meest vooruitstrevende sportauto van onze tijd. De lage verbruikswaarden van de BMW i8 zijn het resultaat van de perfecte synchronisatie van elektro- en verbrandingsmotor, die zich manifesteert in maximale efficiency en dynamiek op de weg.

Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 3 Serie Sedan iPerformance (Plug-in Hybride) varieert tussen de 1,9 en 2,1 l/100 km, het gemiddelde stroomverbruik van de BMW 3 Serie Sedan iPerformance (Plug-in Hybride) varieert tussen de 11 en 11,9 kWh/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 45 en 49 g/km. Data op basis van peildatum 01-06-2018.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 5 Serie Sedan iPerformance (Plug-in Hybride) varieert tussen de 2,1 en 2,2 l/100 km, het gemiddelde stroomverbruik van de BMW 5 Serie Sedan iPerformance (Plug-in Hybride) varieert tussen de 13,1 en 14,1 kWh/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 47 en 49 g/km. Data op basis van peildatum 01-06-2018.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 7 Serie iPerformance (Plug-in Hybride) varieert tussen de 2,3 en 2,8 l/100 km, het gemiddelde stroomverbruik van de BMW 7 Serie iPerformance (Plug-in Hybride) varieert tussen de 13,1 en 13,9 kWh/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 51 en 65 g/km. Data op basis van peildatum 01-06-2018.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X5 iPerformance (Plug-in Hybride) varieert tussen de 3,3 en 3,4 l/100 km, het gemiddelde stroomverbruik van de BMW X5 iPerformance (Plug-in Hybride) varieert tussen de 15,3 en 15,4 kWh/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 77 en 78 g/km. Data op basis van peildatum 01-03-2018.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW i3 (94 Ah) varieert tussen de 0 en 0,7 l/100 km, het gemiddelde stroomverbruik van de BMW i3 (94 Ah) varieert tussen de 11,5 en 14,3 kWh/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 0 en 14 g/km. Data op basis van peildatum 01-03-2018.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW i8 Coupé is 1,9 l/100 km, het gemiddelde stroomverbruik van de BMW i8 Coupé is 14 kWh/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie is de 42 g/km. Data op basis van peildatum 01-03-2018.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.