THUIS OPLADEN.

VOLTANKEN. ZONDER DE DEUR UIT TE GAAN.

THUIS OPLADEN.

VOLTANKEN. ZONDER DE DEUR UIT TE GAAN.

THUIS OPLADEN.VOLTANKEN. ZONDER DE DEUR UIT TE GAAN.

Elektriserend rijplezier begint al bij het opladen: met uw tankstation aan huis. Met het standaard laadsnoer laadt u uw BMW binnen slechts enkele uren weer op aan elk huishoudelijk stopcontact. Of aan de BMW i Wallbox, die onze Installatieservice graag voor u monteert. Ontdek de mogelijkheden van 360° ELECTRIC voor het thuis opladen van uw BMW i model.

Lees meer

BMW i WALLBOXEN EN INSTALLATIESERVICE.

BMW i biedt verschillende laadstations die geschikt zijn voor thuisgebruik of op kantoor. Een laadstation thuis vergroot het comfort van het rijden in een hybride of volledig elektrische auto omdat u altijd met een volle accu van huis kan vertrekken. De Wallbox wordt geinstalleerd door de BMW Installatieservice. Zij controleren bij u thuis de maximaal mogelijke laadsnelheid en zorgen voor de installatie en inbedrijfstelling. U leest er alles over in de interactieve brochure.

 

Wanneer u bij BMW Financial Services een lease- of financieringsovereenkomst afsluit voor uw BMW i3, dan kunt u de kosten voor de Wallbox inclusief de installatiekosten toevoegen aan de overeenkomst.

DUURZAAM EN KOSTENEFFICIËNT LADEN.

BMW ConnectedDrive heeft een digitale dienst die je helpt om je laadkosten te verlagen door in de daltarieven te laden of door meer op duurzame elektriciteit te laden. In het laatste geval zal je auto extra worden opgeladen op de momenten dat de zon schijnt of wind waait. Tevens kun je met deze extra dienst je laadkosten inzien en downloaden. Een duidelijke uitleg en de mogelijkheden vindt u hier:

Lees meer

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-EMISSIE.

De waarden voor brandstofverbruik, stroomverbruik en CO2-emissie zijn afhankelijk van de gekozen uitrusting, bijvoorbeeld bredere wielen/banden. Als basis voor de verbruiksgegevens geldt de ECE-rijcyclus (93/116/EG).

 

Meer informatie over officiële brandstof-/stroomverbruiks- en CO2-emissiewaarden treft u aan op de website van de RDW: www.rdw.nl. Alle motoren voldoen aan de laatste EU-emissienorm. Alle CO2-verbruiksgegevens zijn gemeten tijdens officiële homologatietests in overeenstemming met de NEDC EU Richtlijn. Onder normale gebruiksomstandigheden kunnen de actuele verbruikscijfers afwijken door rijstijl, weg- en verkeersfactoren, weersinvloeden, de onderhoudsconditie en de belading van de auto. Wijzigingen in constructie en/of uitrusting en/of mogelijkheden, alsmede fouten, voorbehouden.

Lees meer