THUIS OPLADEN.

VOLTANKEN. ZONDER DE DEUR UIT TE GAAN.

THUIS OPLADEN.

VOLTANKEN. ZONDER DE DEUR UIT TE GAAN.

THUIS OPLADEN.VOLTANKEN. ZONDER DE DEUR UIT TE GAAN.

Elektriserend rijplezier begint al bij het opladen: met uw tankstation aan huis. Met het standaard laadsnoer laadt u uw BMW binnen slechts enkele uren weer op aan elk huishoudelijk stopcontact. Of aan de BMW i Wallbox, die onze Installatieservice graag voor u monteert. Ontdek de mogelijkheden van 360° ELECTRIC voor het thuis opladen van uw BMW i model.

WALLBOX PRO.

De BMW i Wallbox Pro laadt bijvoorbeeld de BMW i8 in minder dan twee uur op tot 80% van de maximale capaciteit – afhankelijk van de betreffende elektriciteitsvoorziening. Daarnaast beschikt de Wallbox Pro over een kleurenscherm met touch-functie voor intuïtieve bediening. Ook kunnen hierin meerdere gebruikersprofielen worden opgeslagen. Bovendien is het met deze uitvoering mogelijk om de BMW op te laden met zelf opgewekte zonne-energie (bijvoorbeeld met de solarcarport), terwijl ook aansluiting op lokale energiemanagement- en Smart Home-systemen eenvoudig te realiseren is.
Brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik voor de BMW i8:
Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 2,1
CO₂-emissie in g/km (gemiddeld): 49
Stroomverbruik in kWh/100 km (gemiddeld): 11,9

WALLBOX INSTALLATIESERVICE.

De door BMW i aangeboden BMW Installatieservice controleert graag ter plaatse voor u of het mogelijk is om de BMW i Wallbox of BMW i Wallbox Pro op uw muur of op een staander te monteren, en checkt uw elektriciteitsaansluiting. Levering, installatie en inbedrijfstelling gebeurt op verzoek eveneens door de gekwalificeerde monteur van de BMW i installatiepartner. Om te controleren of uw woning geschikt is voor de installatie van een BMW i Wallbox kunt u gebruik maken van de onderstaande link.

GROENE STROOM VAN BMW.

Laad uw BMW op met duurzaamheid – en met een schoon geweten: in samenwerking met ENECO en SOLARWATT biedt BMW Green Energy u meteen twee mogelijkheden om duurzaam opgewekte energie te gebruiken.

  • Green Energy

    GREEN ENERGY OFFER POWERED BY ENECO kan bijvoorbeeld naast uw woning ook uw auto voorzien van duurzaam opgewekte energie. Zo wordt elke rit en elk laadproces moeiteloos volkomen emissievrij. Stap vandaag nog over op duurzame mobiliteit door uw elektriciteit af te nemen bij ENECO.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-EMISSIE.

De waarden voor brandstofverbruik, stroomverbruik en CO2-emissie zijn afhankelijk van de gekozen uitrusting, bijvoorbeeld bredere wielen/banden. Als basis voor de verbruiksgegevens geldt de ECE-rijcyclus (93/116/EG).
Meer informatie over officiële brandstof-/stroomverbruiks- en CO2-emissiewaarden treft u aan op de website van de RDW: www.rdw.nl. Alle motoren voldoen aan de laatste EU-emissienorm. Alle CO2-verbruiksgegevens zijn gemeten tijdens officiële homologatietests in overeenstemming met de NEDC EU Richtlijn. Onder normale gebruiksomstandigheden kunnen de actuele verbruikscijfers afwijken door rijstijl, weg- en verkeersfactoren, weersinvloeden, de onderhoudsconditie en de belading van de auto. Wijzigingen in constructie en/of uitrusting en/of mogelijkheden, alsmede fouten, voorbehouden.