THUIS OPLADEN.

VOLTANKEN. ZONDER DE DEUR UIT TE GAAN.

THUIS OPLADEN.

VOLTANKEN. ZONDER DE DEUR UIT TE GAAN.

THUIS OPLADEN.VOLTANKEN. ZONDER DE DEUR UIT TE GAAN.

Optimaal genieten van uw elektrische BMW begint al bij het opladen: met uw tankstation aan huis. Een laadstation thuis vergroot het comfort van het rijden in een hybride of volledig elektrische auto omdat u altijd met een volle accu van huis kan vertrekken. BMW biedt verschillende oplossingen om comfortabel thuis te kunnen laden. Ontdek de mogelijkheden die BMW op het gebied van elektrisch thuisladen biedt.

Lees meer
  • Vind uw dealer
  • Brochure en prijslijst aanvragen
  • Proefrit aanvragen
  • Configurator en prijzen
  • Contact
  • Word teruggebeld

BMW i WALLBOX.

BMW heeft speciaal voor elektrische rijders een eigen laadpunt ontwikkeld voor thuisgebruik. Deze stijlvolle Wallbox Basic is een sierraad voor uw woning. Simpelweg de stekker in uw auto steken en het laden begint. U leest er meer over in de interactieve brochure.

ENECO EMOBILITY LAADPUNT VOOR ZAKELIJK LADEN.

Eneco eMobility is al meer dan 5 jaar partner van BMW Groep en heeft sinds kort ook een speciale aanbieding voor BMW klanten. Eneco e-Mobility staat los van energieleverancier Eneco BV.
Eneco eMobility levert slimme laadpunten, dit betekent dat ze meer kunnen dan alleen opladen. Het laadpunt kan verbonden worden aan je slimme elektriciteitsmeter in je huis en heeft zelfs een 4G SIM-kaart voor een internetverbinding. Meer informatie over dit zakelijke laadpunt vind je in de digitale brochure.

Lees meer

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-EMISSIE.

De waarden voor brandstofverbruik, stroomverbruik en CO2-emissie zijn afhankelijk van de gekozen uitrusting, bijvoorbeeld bredere wielen/banden. Als basis voor de verbruiksgegevens geldt de ECE-rijcyclus (93/116/EG).

 

Meer informatie over officiële brandstof-/stroomverbruiks- en CO2-emissiewaarden treft u aan op de website van de RDW: www.rdw.nl. Alle motoren voldoen aan de laatste EU-emissienorm. Alle CO2-verbruiksgegevens zijn gemeten tijdens officiële homologatietests in overeenstemming met de NEDC EU Richtlijn. Onder normale gebruiksomstandigheden kunnen de actuele verbruikscijfers afwijken door rijstijl, weg- en verkeersfactoren, weersinvloeden, de onderhoudsconditie en de belading van de auto. Wijzigingen in constructie en/of uitrusting en/of mogelijkheden, alsmede fouten, voorbehouden.

Lees meer