THUIS OPLADEN.

VOLTANKEN. ZONDER DE DEUR UIT TE GAAN.

THUIS OPLADEN.

VOLTANKEN. ZONDER DE DEUR UIT TE GAAN.

THUIS OPLADEN.VOLTANKEN. ZONDER DE DEUR UIT TE GAAN.

Elektriserend rijplezier begint al bij het opladen: met uw tankstation aan huis. Met het standaard laadsnoer laadt u uw BMW binnen slechts enkele uren weer op aan elk huishoudelijk stopcontact. Of aan de BMW i Wallbox, die onze Installatieservice graag voor u monteert. Ontdek de mogelijkheden van 360° ELECTRIC voor het thuis opladen van uw BMW i model.

WALLBOX INSTALLATIESERVICE.

De door BMW i aangeboden BMW Installatieservice controleert graag ter plaatse voor u of het mogelijk is om de BMW i Wallbox of BMW i Wallbox Pro op uw muur of op een staander te monteren, en checkt uw elektriciteitsaansluiting. Levering, installatie en inbedrijfstelling gebeurt op verzoek eveneens door de gekwalificeerde monteur van de BMW i installatiepartner. Om te controleren of uw woning geschikt is voor de installatie van een BMW i Wallbox kunt u gebruik maken van de onderstaande link.

BMW i WALLBOXEN.

BMW i biedt verschillende laadstations die geschikt zijn voor thuisgebruik of op kantoor. Een laadstation thuis vergroot het comfort van het rijden in een hybride of volledig elektrische auto omdat u altijd met een volle accu van huis kan vertrekken. Gebruik de onderstaande link om ons overzicht te bekijken.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-EMISSIE.

De waarden voor brandstofverbruik, stroomverbruik en CO2-emissie zijn afhankelijk van de gekozen uitrusting, bijvoorbeeld bredere wielen/banden. Als basis voor de verbruiksgegevens geldt de ECE-rijcyclus (93/116/EG).
Meer informatie over officiële brandstof-/stroomverbruiks- en CO2-emissiewaarden treft u aan op de website van de RDW: www.rdw.nl. Alle motoren voldoen aan de laatste EU-emissienorm. Alle CO2-verbruiksgegevens zijn gemeten tijdens officiële homologatietests in overeenstemming met de NEDC EU Richtlijn. Onder normale gebruiksomstandigheden kunnen de actuele verbruikscijfers afwijken door rijstijl, weg- en verkeersfactoren, weersinvloeden, de onderhoudsconditie en de belading van de auto. Wijzigingen in constructie en/of uitrusting en/of mogelijkheden, alsmede fouten, voorbehouden.