THUIS OPLADEN.

VOLTANKEN. ZONDER DE DEUR UIT TE GAAN.

THUIS OPLADEN.

VOLTANKEN. ZONDER DE DEUR UIT TE GAAN.

THUIS OPLADEN.VOLTANKEN. ZONDER DE DEUR UIT TE GAAN.

Optimaal genieten van uw elektrische BMW begint al bij het opladen: met een laadstation aan huis. Een laadstation thuis vergroot het comfort van het rijden in een hybride of volledig elektrische auto omdat u altijd met een volle accu van huis kan vertrekken. BMW biedt twee thuislaadoplossingen via de partner Eneco eMobility. Zij zijn al meer dan 5 jaar partner van de BMW Group en hebben sinds kort een speciale aanbieding voor BMW klanten. Eneco e-Mobility levert en installeert beide laadoplossingen en staat los van energieleverancier Eneco BV. Ontdek de mogelijkheden die Eneco eMobility op het gebied van elektrisch thuisladen biedt.

Lees meer
  • Vind uw dealer
  • Brochure en prijslijst aanvragen
  • Proefrit aanvragen
  • Configurator en prijzen
  • Contact
  • Word teruggebeld

BMW i WALLBOX.

Deze stijlvolle Wallbox Basic in BMW design is een sierraad voor uw woning. Simpelweg de stekker in uw auto steken en het laden begint. Dit thuislaadpunt is bij uitstek geschikt voor particulier gebruik. U leest er alles over in de interactieve brochure.

ENECO EMOBILITY LAADPUNT VOOR ZAKELIJK LADEN.

Eneco eMobility levert slimme laadpunten, dit betekent dat ze meer kunnen dan alleen opladen. Het laadpunt kan verbonden worden aan je slimme elektriciteitsmeter in je huis en heeft zelfs een 4G SIM-kaart voor een internetverbinding. U vindt alle informatie over dit zakelijke laadpunt in de digitale brochure.

Lees meer

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-EMISSIE.

De waarden voor brandstofverbruik, stroomverbruik en CO2-emissie zijn afhankelijk van de gekozen uitrusting, bijvoorbeeld bredere wielen/banden. Als basis voor de verbruiksgegevens geldt de ECE-rijcyclus (93/116/EG).

 

Meer informatie over officiële brandstof-/stroomverbruiks- en CO2-emissiewaarden treft u aan op de website van de RDW: www.rdw.nl. Alle motoren voldoen aan de laatste EU-emissienorm. Alle CO2-verbruiksgegevens zijn gemeten tijdens officiële homologatietests in overeenstemming met de NEDC EU Richtlijn. Onder normale gebruiksomstandigheden kunnen de actuele verbruikscijfers afwijken door rijstijl, weg- en verkeersfactoren, weersinvloeden, de onderhoudsconditie en de belading van de auto. Wijzigingen in constructie en/of uitrusting en/of mogelijkheden, alsmede fouten, voorbehouden.

Lees meer