THUIS OPLADEN.

VOLTANKEN. ZONDER DE DEUR UIT TE GAAN.

THUIS OPLADEN.

VOLTANKEN. ZONDER DE DEUR UIT TE GAAN.

THUIS OPLADEN.VOLTANKEN. ZONDER DE DEUR UIT TE GAAN.

Elektriserend rijplezier begint al bij het opladen: met uw tankstation aan huis. Met het standaard laadsnoer laadt u uw BMW binnen slechts enkele uren weer op aan elk huishoudelijk stopcontact. Of aan de BMW i Wallbox, die onze Installatieservice graag voor u monteert. Ontdek de mogelijkheden van 360° ELECTRIC voor het thuis opladen van uw BMW i model.

Lees meer
  • Vind uw dealer
  • Brochure en prijslijst aanvragen
  • Proefrit aanvragen
  • Configurator en prijzen
  • Contact
  • Word teruggebeld

BMW i WALLBOXEN.

BMW i biedt verschillende laadstations die geschikt zijn voor thuisgebruik of op kantoor. Een laadstation thuis vergroot het comfort van het rijden in een hybride of volledig elektrische auto omdat u altijd met een volle accu van huis kan vertrekken. U leest er alles over in de interactieve brochure.

Wanneer u bij BMW Financial Services een lease- of financieringsovereenkomst afsluit voor uw BMW i3, dan kunt u de kosten voor de Wallbox toevoegen aan de overeenkomst.

DUURZAAM EN KOSTENEFFICIËNT LADEN.

BMW ConnectedDrive heeft een digitale dienst die je helpt om je laadtransacties inzichtelijk te maken. Dit is niet bruikbaar voor zakelijke declaraties, maar geven wel een goed beeld van je verbruik.

Lees meer

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-EMISSIE.

De waarden voor brandstofverbruik, stroomverbruik en CO2-emissie zijn afhankelijk van de gekozen uitrusting, bijvoorbeeld bredere wielen/banden. Als basis voor de verbruiksgegevens geldt de ECE-rijcyclus (93/116/EG).

 

Meer informatie over officiële brandstof-/stroomverbruiks- en CO2-emissiewaarden treft u aan op de website van de RDW: www.rdw.nl. Alle motoren voldoen aan de laatste EU-emissienorm. Alle CO2-verbruiksgegevens zijn gemeten tijdens officiële homologatietests in overeenstemming met de NEDC EU Richtlijn. Onder normale gebruiksomstandigheden kunnen de actuele verbruikscijfers afwijken door rijstijl, weg- en verkeersfactoren, weersinvloeden, de onderhoudsconditie en de belading van de auto. Wijzigingen in constructie en/of uitrusting en/of mogelijkheden, alsmede fouten, voorbehouden.

Lees meer