BMW elektrisch rijden BMW actieradius

ACTIERADIUS ELEKTRISCHE EN PLUG-IN HYBRIDE BMW MODELLEN.

ACTIERADIUS ELEKTRISCHE EN PLUG-IN HYBRIDE BMW MODELLEN.

COMPROMISLOOS COMFORTABELE ACTIERADIUS.

Vrijheid betekent voor ons grenzeloze mobiliteit. Steeds krachtiger hoogvoltage-accu's maken elektrisch rijden steeds beter geschikt voor dagelijks gebruik en voor elke levensstijl. Dankzij het steeds groeiende openbare laadnetwerk van BMW Charging staan u onderweg niet alleen laadpunten van diverse aanbieders in steden ter beschikking, maar exclusief voor uw elektrische BMW ook de snelladers langs de snelwegen. Ontdek de wereld van de comfortabele actieradius van elektrische en Plug-in Hybride BMW modellen.

Lees meer
BMW elektrisch rijden elektrische BMW modellen actieradius

OP VAKANTIE MET UW ELEKTRISCHE BMW!

De vakantiebestemming staat vast, de koffers zijn ingepakt en uw BMW iX staat met een puur elektrische actieradius van meer dan 600 km (gemeten volgens de WLTP testcyclus) vol ongeduld klaar op uw oprit. Om vanaf het begin het optimale uit uw elektrische BMW te halen, heeft u het interieur en de accu al via de My BMW App* of de instellingen in het voertuigmenu op de rit voorbereid. Dankzij het ‘voorconditioneren’ tijdens de laadsessie aan uw BMW Wallbox wordt de stroom van het huishoudelijke netwerk gebruikt om het interieur en de accu op temperatuur te brengen. Zonder dat het invloed heeft op de actieradius. De Anticipatie-assistent en de BMW Intelligent Personal Assistant helpen u om ook tijdens de rit de actieradius optimaal te gebruiken en te vergroten: “Hey BMW. Hoe kan ik mijn actieradius vergroten?” Behalve externe invloeden zoals de buitentemperatuur beïnvloedt ook de persoonlijke rijstijl de efficiëntie van de hoogvoltage-accu van uw BMW en daarmee de beschikbare actieradius. Met een algemeen anticiperende en gelijkmatige rijstijl haalt u het maximale uit uw accu. Naar wens kan het systeem automatisch geschikte laadpauzes aan uw route toevoegen voor bestemmingen die buiten uw beschikbare actieradius liggen. U ziet direct of de laadstations beschikbaar zijn en welke voorzieningen deze bieden.

Aangekomen bij uw laadstop laadt u uw BMW iX eenvoudig en comfortabel op met behulp van uw BMW Charging Card of de My BMW App*. Met de nieuwste generatie elektrische BMW modellen heeft u bij een snellaadpaal in circa 30 minuten de voor de levensduur van uw accu optimale laadstatus van 80% bereikt. Volkomen zonder uitlaatgassen en lokaal emissievrij kunt u nu verder rijden naar uw bestemming.

BMW elektrisch rijden BMW Plug-in Hybride actieradius

FORENZEN MET UW PLUG-IN HYBRIDE BMW.

Gisteravond heeft u uw Plug-in Hybride BMW 530e Sedan voor het opladen al verbonden met de BMW Wallbox en ingesteld wanneer u de volgende dag met de auto naar het werk gaat. Dankzij het ‘voorconditioneren’ tijdens de laadsessie aan uw BMW Wallbox wordt de stroom van het huishoudelijke netwerk gebruikt om het interieur en de accu op temperatuur te brengen. Zo is uw BMW optimaal op de rit voorbereid en heeft u de volle actieradius van meer dan 60 km tot uw beschikking. Op het werk vindt u via het navigatiesysteem van uw BMW of de My BMW App eenvoudig de openbare laadstations in de buurt of gebruikt u de laadkabel van BMW Charging bij de AC laadmogelijkheid die uw werkgever biedt. Tussentijds kunt u de laad- en voertuigstatus van uw Plug-in Hybride altijd bekijken via de My BMW App. Zodra u weer thuis komt, sluit u uw BMW 530e Sedan eenvoudig weer aan op de BMW Wallbox en geniet u van uw avond – met de voorpret van de volgende lokaal emissievrije woon-werkrit.

ONTDEK DE ACTIERADIUS VAN UW BMW.

Ontdek de grote actieradiussen van onze elektrische modellen! Gebruik de instellingsmogelijkheden en ontdek dat het mogelijk is om verder te komen dan u denkt wanneer u met slechts enkele factoren rekening houdt.
Selecteer model
  • Waarom verschillen de actieradiussen?
  • Wat betekent dat concreet?
  • Algemene actieradiusopgave en -waarden in deze indicator.
  • Welke rijstijl hoort bij de getoonde rijstijlinstellingen?

  HOW TO: DE ACTIERADIUS VAN UW PHEV MAXIMALISEREN.

  BMW elektrisch rijden BMW Plug-in Hybride actieradius video

  VEELGESTELDE VRAGEN OVER ACTIERADIUS.

  • Welke factoren beïnvloeden de prestaties van de hoogvoltage-accu in mijn BMW?
   BMW elektrisch rijden BMW actieradius FAQ

   Een belangrijke externe factor die van invloed is op de prestaties van een accu is de buitentemperatuur. U kent het al van de batterij van uw smartphone: bij lage temperaturen nemen de prestaties af. De invloed van buitenaf is in uw elektrische BMW echter grotendeels geëlimineerd dankzij geoptimaliseerde gebruiksstrategieën. Wist u dit al: de capaciteit geeft ook een idee van de mogelijke actieradius. Die wordt behalve door de temperatuur ook door energieverbruikers als de airconditioning, belading en belasting van de auto en uw rijstijl beïnvloed.

  • Hoe kan ik mijn elektrische en Plug-in Hybride BMW het beste op de volgende rit voorbereiden?
  • Hoe beïnvloedt mijn rijstijl de actieradius van mijn elektrische en Plug-in Hybride BMW?
  • Wat gebeurt er als mijn navigatiebestemming buiten mijn elektrische actieradius ligt?
  BMW elektrische mobiliteit BMW opladen

  UW BMW OPLADEN.

  Brandstofverbruik en CO₂ emissie.

  • * De My BMW App is compatibel met alle BMW modellen vanaf modeljaar 2014. Hiervoor is de uitrusting ConnectedDrive Services en een geschikte smartphone vereist. De beschikbaarheid en functies van de My BMW App zijn afhankelijk van de markt.

   De vermelde waarden van brandstofverbruik, CO2-emissie, BPM en energieverbruik zijn afhankelijk van de gekozen opties en gebaseerd op de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening (EC) 2018/1832. Raadpleeg de BMW configurator waarop, na de invoer van het model, de uitvoering en opties, de daarbij behorende consumenten adviesprijs, BPM, CO2-emissie en het energieverbruik getoond worden.

   De waarden hebben betrekking op een voertuig met een standaard configuratie in Nederland en de getoonde variaties geven verschillende maten van de geselecteerde wielen en banden aan evenals andere optionele uitrustingsmogelijkheden en kunnen verschillen afhankelijk van de configuratie.

   De vermelde WLTP waarden voor het gecombineerde brandstofverbruik en de CO2-uitstoot zijn gemeten volgens de nieuwe WLTP-testmethodiek. Meer informatie over officiële brandstofverbruiks- en CO2-emissiewaarden van nieuwe auto's vindt u overzichtelijk gerangschikt in het Brandstofverbruiksboekje, dat wordt uitgegeven door de RDW. Dit boekje is te downloaden van de website van de RDW – www.rdw.nl.