BMW Flex Cover

BMW FLEX COVER VERZEKERING.

Alleen betalen voor wat u rijdt. Speciaal voor uw nieuwe of gebruikte BMW i3.

BMW FLEX COVER VERZEKERING.

Alleen betalen voor wat u rijdt. Speciaal voor uw nieuwe of gebruikte BMW i3.

BMW FLEX COVER VERZEKERING.Alleen betalen voor wat u rijdt. Speciaal voor uw nieuwe of gebruikte BMW i3.

Bij een innovatieve auto hoort ook een innovatieve verzekering. De BMW Flex Cover verzekering is dé flexibele all-risk verzekering speciaal voor uw BMW i3, zowel zakelijk als particulier. U betaalt alleen voor het aantal kilometers dat u rijdt. Zo betaalt u nooit te veel.

Lees meer
 • De voordelen van BMW Flex Cover:
  • U betaalt alleen voor de kilometers die u rijdt
  • All-risk verzekering (WA + volledig casco)
  • 3 jaar nieuwwaarde- of aanschafwaarde vergoeding
  • Geen eigen risico
  • Schadeherstel bij uw eigen BMW i Service Partner
  • Gratis vervangend vervoer
  • Schade aan laadpaal meeverzekerd
  • Hulpverlening bij een lege accu
 • Hoe werkt de BMW Flex Cover verzekering?

  1. U kiest een kilometerbundel van 6.000, 12.000, 18.000 of 24.000 kilometer per jaar.

  2. Maandelijks haalt Allianz automatisch via ConnectedDrive Services uw kilometerstand op. U ontvangt maandelijks per email een overzicht van uw verbruik.

  3. Rijdt u minder kilometers dan uw gekozen kilometerbundel - met een minimum van 6000 kilometer - dan wordt de teveel betaalde premie aan het einde van de looptijd aan u terugbetaald.

  4. Rijdt u meer kilometers dan uw gekozen kilometerbundel? Dan kunt u uw bundel tussentijds verhogen tot 3 maanden voor het einde van de looptijd. Ook kunt u het aantal extra gereden kilometers achteraf betalen. Rijdt u meer dan 24.000 kilometer per jaar dan zijn de gereden kilometers boven de 24.000 kilometer gratis.

  5. De verzekering loopt één jaar. Na een jaar krijgt u van ons een verlengingsvoorstel en is de verzekering maandelijks opzegbaar. Verkoopt u uw BMW i3? Laat het ons weten dan stoppen wij de verzekering direct.

 • Extra voordelen speciaal voor u als BMW i3 rijder

  BMW Flex Cover is een unieke verzekering die alleen door BMW i3 rijders kan worden afgesloten. Naast een uitstekende dekking en een scherpe premie, profiteert u als BMW i3 rijder van op uw auto afgestemde voordelen. Mocht u bijvoorbeeld stil komen te staan als gevolg van een lege accu, dan zorgen wij ervoor dat uw BMW i3 vervoert wordt naar de dichtstbijzijnde publieke laadpaal of naar de eindbestemming van uw rit. Ook de schade aan uw laadpaal is meeverzekerd.

ONTDEK DE BMW FLEX COVER VERZEKERING.

Uw BMW Flex Cover verzekering is uit te breiden met diverse aanvullende verzekeringen, zoals een Ongevallenverzekering voor Inzittenden, een Schadeverzekering voor Inzittenden en een Rechtsbijstandverzekering.

Lees meer