MODELOVERZICHT.

Elk individu is anders, net als elke BMW Individual.

Kies uw BMW en gebruik de vele uitrustingsmogelijkheden van BMW Individual om uitdrukking te geven aan uw persoonlijkheid.

Lees meer

BMW 3 SERIE.

Er is veel te ontdekken. De BMW 3 Serie is al ruim 40 jaar in topvorm en vertegenwoordigt pure passie, nu meer dan ooit. Met de BMW Individual Collection voegt u hier buitengewone exclusiviteit aan toe. De uitrustingsmogelijkheden geven u tal van opties om zowel de Sedan als de Touring een persoonlijke noot te verlenen.

BMW 4 SERIE.

Esthetiek in beweging. Exclusiviteit die raakt. Dat is wat de BMW 4 Serie en BMW Individual verbindt. De elegante uitrustingsdetails van de BMW Individual Collection zijn beschikbaar voor alle BMW 4 Serie modellen, zodat u een auto kunt creëren die zo persoonlijk is als uw voorstellingsvermogen toelaat.

BMW 5 SERIE.

Expressief, stijlvol, veelzijdig. De BMW 5 Serie weet deze kenmerken op voortreffelijke wijze te combineren en maakt daarmee het onderscheid. Ideale voorwaarden om zijn karakter verder vorm te geven met de uitrustingsmogelijkheden van de BMW Individual Collection en daarmee uitdrukking te geven aan uw persoonlijkheid.

BMW 6 SERIE.

De perfecte uitdrukking van pure dynamiek. Zowel de BMW 6 Serie als BMW Individual heeft als doelstelling om alle zintuigen te prikkelen. De uitrustingsdetails van de BMW Individual Collection vertalen deze ambitie naar de realiteit en maken in gelijke mate indruk in de Coupé, Cabrio en Gran Coupé.

BMW 7 SERIE.

Aanwezig zonder zich op de voorgrond te dringen. De BMW 7 Serie is opzienbarend – van totaalconcept tot het kleinste detail. De BMW Individual Collection verleent uw BMW 7 Serie een unieke elegantie en voorziet hem van uw persoonlijke signatuur. Het uitgebreide aanbod van BMW Individual laat daarbij vrijwel geen wens onvervuld.

BMW X MODELLEN.

Baanbrekend op elke ondergrond. De BMW X modellen. Het vergt karakter om boven iets uit te stijgen. Karakter waar u met de uitrustingen van de BMW Individual Collection voor de BMW X5 en BMW X6 uitdrukking aan kunt geven. Zo bepaalt u uw eigen definitie van ware luxe.

BMW M.

Dynamische perfectie. Het buitengewone heeft altijd een onweerstaanbare aantrekkingskracht. Met BMW Individual en uw persoonlijke ambitie wordt deze fascinatie aangevuld met uniciteit en exclusiviteit. De BMW Individual Collection is beschikbaar voor alle BMW M modellen en houdt zich daarmee verre van compromissen.