BMW INDIVIDUAL SPECIAL REQUEST.

Uniek design begint met een blanco vel papier.

BMW wordt altijd gedreven door de ambitie om de beste auto's te bouwen. En toch: geen enkele BMW kan precies voldoen aan alle wensen van onze klanten. En in uitzonderingsgevallen stuit zelfs de BMW Individual Collection op beperkingen. Om al uw wensen te vervullen en een BMW helemaal op maat voor u te realiseren, is er BMW Individual Special Request. Voor exterieur of interieur, ongeacht van welk materiaal – met dit aanbod wordt u zelf de designer en ingenieur van uw persoonlijke BMW. Zodra u uw wensen heeft geformuleerd, zetten de specialisten van BMW Individual ze met ongeëvenaarde nauwkeurigheid en vakmanschap om in realiteit. Zolang wat u wilt niet in tegenspraak is met veiligheidseisen, merktyperende eigenschappen of wettelijke verplichtingen, is alles mogelijk.

EXTERIEURS VAN BMW INDIVIDUAL SPECIAL REQUEST.

Bijna geen enkele autofabrikant weet het design zo goed te definiëren met spannende vormen en dynamische belijning als BMW. Wie dit effect nog wil versterken, maakt gebruik van de opties van BMW Individual Special Request: selecteer uit een schier oneindig scala aan kleurnuances de door u gewenste tint – van Phoenixgelb tot Aschgrau. Zelfs opzienbarende Bicolor carrosseriekleuren zijn mogelijk. Of onderstreep de individualiteit van uw BMW met een meesterlijk handmatig aangebrachte coachline. BMW Individual Special Request realiseert wat u zich kunt voorstellen.

INTERIEURS VAN BMW INDIVIDUAL SPECIAL REQUEST.

INTERIEURS VAN BMW INDIVIDUAL SPECIAL REQUEST.

Individualiteit is de som van de vrijheden die u zich permitteert. BMW Individual Special Request biedt u in het interieur deze luxe, die voor anderen wellicht onopgemerkt blijft. Vrijheid die begint bij het kiezen van de kleuren voor indrukwekkende Bicolor composities, individuele contraststiksels en unieke accessoires die passen bij het door u geselecteerde leder Merino. De premium ambiance kan verder worden vergroot door de lederuitrusting uit te breiden. Bovendien realiseert BMW Individual Special Request ook zegels en monogrammen in de hoofdsteunen en op andere plaatsen met het kenmerkende, uitzonderlijke vakmanschap.

INTERIEURLIJSTEN ALS INDIVIDUELE ACCENTEN.

De interieurlijsten in uw BMW geven uw grenzeloze creativiteit en het vakmanschap van BMW Individual Special Request alle ruimte. Hightech materialen zoals carbon, edele metalen of andere hoogwaardige keuzes – BMW Individual Special Request verwerkt een veelvoud aan materialen met onovertroffen perfectie. Zelfs zeer verfijnd inlegwerk, monogrammen en andere sierelementen worden gerealiseerd met uitmuntend vakmanschap.

PROJECTEN VAN BMW INDIVIDUAL SPECIAL REQUEST.

De afgelopen jaren heeft BMW Individual Special Request keer op keer zijn uitmuntende vakmanschap bewezen in de samenwerking met gerenommeerde merken en bij het realiseren van gelimiteerde oplagen en unieke automobielen. Zo zijn projecten ontstaan die niet alleen getuigen van de merkwaarden van BMW, maar die ook uitdrukking geven aan het compromisloze streven naar esthetiek, kwaliteit en exclusiviteit dat BMW Individual eigen is.

BMW Individual Special Request M4 Coupé.

Zijn 25-jarig jubileum als BMW M bestuurder vierde Jörg Schödel met een BMW M4 Coupé die door BMW Individual Special Request voor hem op maat is gemaakt. De speciale BMW Individual carrosseriekleur Macaoblau metallic vormt daarbij een verwijzing naar de lakkleur van zijn eerste M model.

BMW Individual Special Request M4 Coupé

Het interieur omvat een extra uitgebreide lederen bekleding die is uitgevoerd in leder Merino Feinnarbe Bicolor in Schwarz/Silverstone. Een bijzonder highlight zijn de individuele, gestikte logo’s op de hoofdsteunen.

Speciale editie "30 Jahre M5".

Een hommage aan het 30-jarig bestaan van de BMW M5: een automobiel die de eigenschappen kracht, dynamiek en exclusiviteit een nieuwe dimensie verleent. BMW Individual creëerde hiervoor de exclusieve en tot 300 exemplaren

Speciale editie "30 Jahre M5".

De dorpellijsten met opschrift "30 Jahre M5" vergroten al bij het instappen de voorpret op een buitengewone rijervaring.

BMW Individual 760Li Sterling.

De speciale BMW Individual carrosseriekleur Singapurgrau metallic en diverse door ROBBE & BERKING in exclusieve Martelé-techniek bewerkte zilverelementen maken dit project van BMW Individual Special Request uniek.

BMW Individual 760Li Sterling.

Het BMW Individual volleder Merino Feinnarbe in Amarobraun met contrasterende biezen in Opalweiß, de met het zilverkeurmerk bestikte hoofdsteunen en de interieurlijsten in 925 Silber zijn slechts enkele van de vele highlights van de in samenwerking met ROBBE & BERKING gecreëerde BMW Individual 760Li Sterling.

CONTACT MET BMW INDIVIDUAL.

Neem voor meer informatie over BMW Individual contact op met een BMW dealer bij u in de buurt. Wij helpen u ook graag verder met uw speciale verzoeken voor BMW Individual Special Request. Ook hiervoor kunt u terecht bij uw BMW dealer.