M. DE STERKSTE LETTER TER WERELD.

M. DE STERKSTE LETTER TER WERELD.

BMW M GMBH: VOOR INDIVIDUALISTEN.

Autosport als passie. Rijplezier als missie. Perfectie als ambitie. Altijd met ons doel helder voor ogen: auto's creëren die uitgroeien tot een legende. Met minder nemen wij geen genoegen. Dat is BMW M GmbH.

M. DE STERKSTE LETTER TER WERELD.BMW M GMBH: VOOR INDIVIDUALISTEN.

Autosport als passie. Rijplezier als missie. Perfectie als ambitie. Altijd met ons doel helder voor ogen: auto's creëren die uitgroeien tot een legende. Met minder nemen wij geen genoegen. Dat is BMW M GmbH.

Lees meer
  M modellen: passie beleven.

  M MODELLEN: PASSIE BELEVEN.

  Geboren op het circuit, thuis op alle wegen: zo luidt het credo van de M modellen. Dankzij hun autosport-DNA voldoen deze exclusief uitgevoerde auto's zelfs aan de hoogste eisen op het gebied van wendbaarheid, dynamiek en vermogen. Krachtige motoren, gecombineerd met expressief design en hoge functionaliteit, laten u voelen met hoeveel passie elke afzonderlijke auto wordt gebouwd.

  BMW INDIVIDUAL.
  BMW INDIVIDUAL.
  BMW INDIVIDUAL.
  BMW INDIVIDUAL.
  M uitrustingen en pakketten: goed gecombineerd.

  M UITRUSTINGEN EN PAKKETTEN: GOED GECOMBINEERD.

  M uitrustingen en pakketten omvatten steeds verschillende componenten die perfect op elkaar zijn afgestemd. Van onderstel tot designelementen, van lichtmetalen wielen tot motorisering.

  BMW Driving Experience: in het spoor van passie.

  BMW DRIVING EXPERIENCE: IN HET SPOOR VAN PASSIE.

  Ervaring opdoen buiten de grenzen van de verkeersregels. Zelf de natuurkundige wetten ervaren in extreme rijsituaties en trainen om hier veilig op te reageren. Voor één keer de spirit van klassieke autoraces op een echt circuit voelen. Dit alles is mogelijk in diverse rijtrainingen, onder andere aangeboden in M modellen. Kortom: BMW Driving Experience.

  BMW M Performance modellen: Powered by M.

  BMW M PERFORMANCE MODELLEN: POWERED BY M.

  BMW M Performance modellen komen voort uit onze passie voor kracht en dynamiek. In hun ontwikkeling vindt u liefde voor detail en de jarenlange ervaring van de ingenieurs van BMW M terug. Het resultaat: auto's met een buitengewoon sportief karakter en een unieke combinatie van dynamiek, comfort en praktische eigenschappen.

  De accessoires van BMW M Performance brengen een onvervalst autosportgevoel op de openbare weg: deze innovatieve extra componenten met de exclusieve toevoeging 'Powered by M' zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met BMW M GmbH en vormen de ideale basis voor een nog sportievere vormgeving van uw BMW.

  BMW M in de MotoGP™

  BMW M IN DE MOTOGP™.

  De sterkste letter ter wereld in de koningsklasse van de motorsport.


  Een lang en succesvol partnerschap: sinds 1999 is BMW M 'Official Car of MotoGP' en een krachtige en betrouwbare partner van MotoGP-organisator Dorna Sports. Het beschikbaar stellen van de Safety Cars en het officiële wagenpark speelt een centrale rol in deze samenwerking. Dit seizoen omvat de vloot in totaal vijf BMW M en M Performance modellen, aangevoerd door de BMW M4 Coupé Safety Car. Verder heeft BMW M GmbH haar activiteiten in de MotoGP de afgelopen jaren voortdurend uitgebreid. Sinds 2003 wordt aan het eind van elk seizoen de begeerde BMW M Award voor de beste MotoGP-qualifier uitgereikt. Tijdens de BMW M MotoGP Experience ervaren de gasten een onvergetelijk raceweekend waarin ze een exclusieve blik kunnen werpen achter de coulissen van deze koningsklasse, met onder meer rondleidingen door de pits met voormalig wereldkampioen Loris Capirossi en als highlight een taxirit in de huidige BMW M Safety Car. Uitgebreide informatie over de samenwerking met de MotoGP vindt u via de volgende link: