DE M PERFORMANCE MODELLEN. NOG INTENSER RIJPLEZIER.

VERFIJND DESIGN, KRACHTIGE AANDRIJVING, FASCINERENDE RIJDYNAMIEK.

BMW M PERFORMANCE

Als exclusief aanbod van BMW M GmbH combineren de M Performance modellen het beste van de betreffende serie met de dynamische genen van BMW M en creëren zo hun eigen klasse. De compromisloze combinatie van sportiviteit, praktische eigenschappen en comfort is in elk M Performance model geperfectioneerd. Van de compacte BMW M140i, via de veelzijdige X modellen tot de unieke BMW M760Li xDrive: stuk voor stuk worden ze gekenmerkt door een eigen interpretatie van intens rijplezier.

Lees meer
DE M PERFORMANCE MODELLEN. NOG INTENSER RIJPLEZIER.VERFIJND DESIGN, KRACHTIGE AANDRIJVING, FASCINERENDE RIJDYNAMIEK.

EEN KLASSE OP ZICH.

HET DESIGN VAN DE M PERFORMANCE MODELLEN.

M Performance modellen beschikken standaard over het M Sportpakket. Dit omvat behalve het M sportonderstel eveneens het M Aerodynamicapakket, dat onder meer vergrote luchtinlaten biedt in de voorbumper om de motor te koelen, en een diffusor in contrasterende kleur. Maar de M Performance modellen bieden nog veel meer: met exclusieve details voor exterieur en interieur onderscheiden ze zich meteen van hun modelserie. Optisch en technisch beheersen ze perfect hun rol als auto's met praktische eigenschappen en gegarandeerde adrenalineboost, en sluiten zo het gat tussen de topmodellen van de serie en de high-performance auto's van BMW M GmbH.

STIJLVOL EN SPORTIEF. DE EXCLUSIEVE DETAILS.

Designaccenten aan de voorzijde.

Tot de unieke designdetails van de M Performance modellen behoren extra applicaties in accentkleur in de voorbumper.
Lees meer
 Nierengrille

Nierengrille in signatuurkleur.

Geselecteerde elementen van de nierengrille in signatuurkleur zijn een exclusieve blikvanger. De BMW M760Li xDrive gebruikt kleur om de nierengrille naar voren te halen, de BMW M550i xDrive omvat deze in een stijlvol frame, terwijl de BMW X4 M40i de spijlen van de nierengrille accentueert.
Lees meer
 Exclusieve lichtmetalen wielen.

Exclusieve lichtmetalen wielen.

De meeste M Performance modellen beschikken over een exclusieve wielstyling in signatuurkleur. Met hun indrukwekkende afmetingen zijn de speciaal ontwikkelde M Performance wielen de grootste van het betreffende aanbod.
Lees meer

M logo op het zijscherm.

Het M logo, modelafhankelijk in donker chroom of Cerium Grey, benadrukt op stijlvolle wijze dat deze BMW behoort tot de M Performance modellen.
Lees meer

Buitenspiegelkappen in accentkleur.

De vloeiend gestileerde spiegelkappen zijn modelafhankelijk uitgevoerd in Ferric Grey of Cerium Grey. Hun aerodynamische design biedt nauwelijks weerstand aan de luchtstroom.
Lees meer

Uitlaateindpijp aan beide zijden.

M Performance modellen zijn direct herkenbaar aan de uitlaateindpijpen aan beide zijden, die specifiek zijn uitgevoerd voor het betreffende model. Het resultaat is een krachtig ogende achterzijde.

Lees meer
 Modelaanduiding

Modelaanduiding aan de achterzijde.

De specifieke modelaanduiding in accentkleur met de geïntegreerde 'M' aan de achterzijde onderstreept de nauwe verwantschap van de M Performance modellen met de modellen van BMW M.
Lees meer

Dorpellijsten met modelaanduiding.

In de M Performance modellen verwelkomen dorpellijsten met modelaanduiding bestuurder en voorpassagier. In de BMW M760Li xDrive gebeurt dit op een bijzonder stijlvolle manier: hier vervangt het exclusieve 'V12'-opschrift de modelaanduiding.
Lees meer

Modelaanduiding in de cockpit.

De instrumentencombinatie met modelaanduiding geeft al een voorproefje op het aanstaande rijplezier. In de afgebeelde BMW M760Li xDrive vult een exclusieve snelheidsmeter die tot 330 km/h gaat dit kenmerk van M Performance aan.
Lees meer

DE MOTOREN VAN DE M PERFORMANCE MODELLEN.

De M Performance modellen zijn uitgerust met de sterkste motoren van de serie. Elk daarvan onderstreept de bijzondere positionering van het betreffende model: in de BMW 1 Serie en 2 Serie is het de enige 6-cilinder in het gamma. Acht cilinders en een indrukwekkende acceleratie van 0 naar 100 km/h in 4,0 seconden maken de BMW M550i xDrive tot een uitzonderlijke atleet. Maar dat is nog niet alles: met voor het eerst 4 turbocompressoren biedt de BMW M550d xDrive met de M Performance TwinPower Turbo 6-cilinder dieselmotor extreem sportieve acceleratiewaarden. Grenzeloze rijdynamiek garandeert ook de BMW X3 M40i, waarvan de nieuwste generatie van de BMW TwinPower Turbo 6-cilinder benzinemotor 265 kW (360 pk) levert bij een maximaal koppel van 500 Nm. Het aluminiumblok in de BMW X4 M40i verschijnt aan de start met een gesmede stalen krukas en componenten die afkomstig zijn van de high performance motor van de actuele BMW M3 en M4 modellen. De enige V12 benzinemotor, met een vermogen van 610 pk, is voorbehouden aan de BMW M760Li xDrive. Indrukwekkende motoren met een fascinerende sound die hun rijprestaties nog intenser beleefbaar maakt.

DE RIJDYNAMIEK VAN DE M PERFORMANCE MODELLEN.

Unieke rijdynamiek en vele praktische eigenschappen voor dagelijks gebruik - wat klinkt als een tegenstelling, verenigen M Performance modellen tot een compromisloze rijbeleving. De uitgebreide knowhow en innovatiekracht van BMW M GmbH worden rechtstreeks gebruikt voor het ontwikkelen van een indrukwekkende stuurprecisie. Passend bij het karakter van de betreffende auto zijn de rijdynamische eigenschappen van de M Performance modellen merkbaar sportiever ontworpen. Het resultaat is te meten in de grootte van de glimlach per bocht.

  • Meer tractie: BMW xDrive
  • Sportieve afstemming: het onderstel
  • Voor nauwkeurige commando's: de stuurinrichting
  • Pure performance: banden en remmen

BMW M PERFORMANCE ACCESSOIRES.

Hoewel de experts van BMW M GmbH een volledig geïntegreerd designconcept toepasten dat gericht was op zeer dynamische auto's, zijn voor een groot aantal BMW en BMW M modellen BMW M Performance accessoires afzonderlijk leverbaar in de categorieën aerodynamica, aandrijving, cockpit en onderstel. Van de bijzonder indrukwekkende sound tot de performance-verhogende powerkit: met elk accessoire maakt u een duidelijk statement voor sportief rijplezier.

Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.