BMW PREMIUM SELECTION.

Op zoek naar een tweedehands BMW X1? Of gaat u liever voor een BMW 320i? Kies dan voor zekerheid, betrouwbaarheid en het gemak van een BMW Premium Selection occasion. Niemand kent het verhaal beter van uw aanstaande BMW occasion dan uw BMW dealer. Alles van onze tweedehands BMW ’s is vastgelegd en voor u beschikbaar gemaakt: van leeftijd en gereden kilometers tot onderhoudsbeurten, inspecties en technische modificaties. Uw gebruikte BMW wordt streng gecontroleerd voordat het BMW Premium Selection label wordt toegekend. Bij elke Premium Selection BMW hoort daarom ook een omvangrijke garantie van 24 maanden, zonder kilometerbeperking. Onze landelijke voorraad geeft u de mogelijkheid om te zoeken naar uw favoriete tweedehands BMW 1-Serie, BMW 3-Serie,  BMW 5-Serie of een van de vele andere modellen. Wilt u liever elektrisch rijden? Kies dan nu voor de BMW i3, BMW i8 of een van onze andere Plug-in Hybride modellen. Ook voor BMW M modellen hebben wij voor u een groot aantal occasions beschikbaar. Bekijk in ons BMW M aanbod de snelle BMW M2 Coupe, M4 cabrio of bijvoorbeeld de BMW M5 sedan. Kies uit BMW occasions uit de bouwjaren 2023, 2022, 2021, 2020, 2019, 2018 en 2017. Zoek nu de BMW Premium Selection van uw dromen!

Lees meer
BMW Service. Experts in Geweldig.

U BENT WELKOM BIJ UW BMW DEALER.

Hoogwaardige kwaliteit in combinatie met luxueuze sportiviteit, rijden in een BMW is onvergelijkbaar. Bij geweldige rijprestaties en rijplezier hoort ook geweldig onderhoud. Alleen de specialisten van BMW weten hoe ze uw BMW alle aandacht kunnen geven die deze nodig heeft. Dus wie kan er beter voor uw BMW zorgen dan de experts van BMW? Onderaan de streep kan dat voordeliger uitpakken dan u misschien denkt.

FINANCIER UW BMW OCCASION TEGEN 4,99%.

Financier uw gebruikte BMW.

Heeft u uw droomauto gevonden? Bereken dan direct uw maandelijkse kosten op de detailpagina van uw toekomstige BMW Occasion. U financiert een gebruikte BMW nu tijdelijk tegen slechts 4,99% rente als u ook een BMW Top Cover verzekering afsluit.