• Vind uw dealer
 • Brochure en prijslijst aanvragen
 • Proefrit aanvragen
 • Configurator en prijzen
 • Contact
 • Word teruggebeld

BMW GROUP NEDERLAND.

Werken of stage lopen bij BMW Group Nederland in Rijswijk.

BMW Group Nederland is als National Sales & Marketing Company (NSC) verantwoordelijk voor de verkoop en marketing van producten en diensten van de merken BMW, MINI, BMW Motorrad en BMW i via de dealerorganisatie in Nederland.

Lees meer

Vacatures.

Werken bij BMW Group Nederland

Vacatures.

Werken.

BMW Group Nederland (BMW, MINI en Motorrad) is verantwoordelijk voor Customer Relationship Management, het dealernetwerk en het benutten van specifieke marktomstandigheden. Het coördineren en faciliteren van opleiding en training heeft daarbij prioriteit. Niet alleen voor eigen personeel, maar zeker ook voor het personeel van alle BMW dealers. Daarnaast is BMW Group Nederland een aanspreekpunt voor de dealerorganisatie op diverse gebieden en heeft daarbij een ondersteunende en adviserende rol.

Stage lopen.

Het beleid van BMW is erop gericht om kwalitatief goede en inhoudelijk uitdagende stage- en afstudeeropdrachten beschikbaar te stellen. Dit betekent dat je als stagiaire/afstudeerder goede begeleiding krijgt van een eigen ervaren begeleider en dat je volledig wordt geïntegreerd op de afdeling waar je de stage- of afstudeeropdracht vervult. Tevens ontvang je een vergoeding en je krijgt de mogelijkheden om je persoonlijke vaardigheden positief te ontwikkelen en je te bewijzen in de praktijk. Eigen initiatief en resultaatgerichtheid worden op prijs gesteld. BMW Group Nederland heeft regelmatig verschillende stage- en afstudeeropdrachten beschikbaar op onder andere de afdelingen Marketing, Verkoop en Public Relations.

 • HR Business Partner BMW Group Nederland

  BMW Group Nederland is als National Sales & Marketing Company (NSC) verantwoordelijk voor de verkoop en marketing van producten en diensten van de merken BMW, MINI, BMW Motorrad en BMW i via de dealerorganisatie in Nederland.


  Wie zoeken wij?

  Je bent een hands-on en gedreven HR Business Partner met uitstekende communicatieve vaardigheden. Schakelen met verschillende stakeholders op diverse niveaus is voor jou een kunst. Je kunt je verplaatsen in je gesprekspartners en biedt helderheid waar nodig. Klantgerichtheid zit in jouw DNA. Je bent gedreven om de beste service te verlenen op gebieden waar HR de meeste expertise kan toevoegen. Een oplossingsgerichte, positieve en open-minded persoonlijkheid die zich inzet om het beste in medewerkers naar boven te halen. Je inspireert leidinggevenden om hetzelfde te doen. Een gepassioneerde bouwer, die geheel onafhankelijk en zelfstandig structuur aanbrengt en daarmee duidelijkheid creëert voor de organisatie. Een echte team player, die zich thuis voelt in een target-driven omgeving waar de passie voor het merk BMW groot is.

  Je bent een krachtige persoonlijkheid met sterke organisatorische kwaliteiten. Authentiek, kritisch, analytisch sterk en stressbestendig. Jouw verantwoordelijkheidsgevoel en initiatief zorgen ervoor dat je zelfstandig en planmatig kunt werken in een dynamische, corporate en internationale omgeving.


  Hoe ziet jouw dag eruit?

  Als HR Business Partner ben je, in samenwerking met Directie en (Middel) Management, dagelijks bezig met het implementeren en uitvoeren van het (centrale) HR beleid om te komen tot een optimale bijdrage aan de organisatiestrategie.

  Je bent onder andere verantwoordelijk voor:

  • alle operationele HR activiteiten; je ondersteunt de organisatie bij de implementatie van HR- en organisatiebeleid, procedures en activiteiten op operationeel en tactisch niveau en ziet toe op de borging hiervan;
  • het adviseren over organisatie- en personeelsontwikkeling en (de uitvoering van) het HR beleid, richtlijnen en (internationale) policies waarbij je leidinggevenden ondersteunt bij de  uitvoering;
  • de implementatie en borging van talentmanagement. Je borgt de kwalitatieve en kwantitatieve in-, door en uitstroom van (internationaal) personeel;
  • het zorgdragen voor team- en leiderschapsontwikkeling binnen de organisatie waarbij je aansluitend de ontwikkel- en opleidingsbehoefte binnen de organisatie inventariseert, implementeert en evalueert;
  • het ontwikkelen van beleidsvoorstellen, richtlijnen en activiteiten ten aanzien van HR-instrumenten samen met de vertegenwoordigers van drie entiteiten en je draagt zorg voor een juiste implementatie en borging in de organisatie;
  • het implementeren van internationale processen in samenwerking met collega’s in München.


  Hoe ziet de afdeling eruit?

  Als HR Business Partner deel je je expertise met drie andere HR Business Partners die werkzaam zijn op twee locaties in Rijswijk en Breda. Je werkt zelfstandig en bent vanuit HR perspectief eindverantwoordelijk voor de entiteit BMW Group Nederland. Je wordt ondersteund door een team van specialisten op het gebied van Recruitment, Compensation & Benefits, Learning & Development en Reporting en een team van HR Assistants voor de alledaagse HR services. Je rapporteert rechtstreeks aan de Head of HR BMW Group Netherlands.


  Aan welke criteria moet je minimaal voldoen?

  Tijdens de procedure zullen we veel aandacht besteden aan de culturele-fit, jouw persoonlijkheid en werkervaring. Op basis van cv kijken we naar de volgende criteria:

  • HBO+ /WO werk- en denkniveau;
  • Tenminste 5 jaar ervaring in een senior functie binnen het werkveld van HR in een multinationale, corporate omgeving;
  • Uitstekende beheersing van de Engelse taal, in woord en geschrift;
  • Cijfermatig inzicht, zeer goede beheersing van Excel en Powerpoint.

  Herken jij jezelf in het profiel? Solliciteer dan via onderstaande knop.