BMW 1 SERIE 3-DEURS. CONNECTIVITY EN ASSISTENTIESYSTEMEN.

DIGITAL NATIVE.

BMW 1 SERIE 3-DEURS. CONNECTIVITY EN ASSISTENTIESYSTEMEN.

DIGITAL NATIVE.

BMW 1 SERIE 3-DEURS. CONNECTIVITY EN ASSISTENTIESYSTEMEN.DIGITAL NATIVE.

De BMW 1 Serie is uitgerust met een hele reeks innovatieve technologieën waarmee u onderweg optimaal verbonden blijft en ontspannen arriveert op uw bestemming. Van baanbrekende navigatie- en entertainmentfuncties tot het gebruik van uw persoonlijke smartphone apps: u geniet van een moderne vorm van mobiliteit die nieuwe maatstaven vestigt.

Lees meer

CONNECTED ALLROUNDER.

Verbonden op hoog niveau: met de optionele ConnectedDrive Digital Services geniet u van talloze diensten, slimme apps en eersteklas entertainment. Met het aanbod van Online Entertainment kunt u bijvoorbeeld bij Deezer of Napster een flatrate-account openen. Zo heeft u gratis onbeperkt toegang tot miljoenen titels. En de geïntegreerde muziekherkenning herkent elk nummer op de radio en slaat dit op uw verzoek op in uw persoonlijke bibliotheek. Dat swingt, van welke muziekstijl u ook houdt.

 • Online Entertainment

  Beluister uw favoriete muziek, waar u ook bent. Klassiek op de snelweg, jazz in de spits en pop bij het cruisen. Met Online Entertainment streamt u onbeperkt en direct via de in de BMW geïntegreerde SIM-kaart tot wel 30 miljoen songs van de BMW muziekpartners Deezer en Napster.

 • Apple CarPlay®

  De Apple CarPlay® voorbereiding maakt het mogelijk om draadloos en comfortabel geselecteerde functies van de iPhone® te gebruiken in de BMW. Daarmee kunnen smartphone-content en functies zoals muziek, iMessages/SMS, telefonie, Siri, navigatie en geselecteerde Third Party Apps via de bedieningselementen van de BMW en spraaksturing bediend en weergegeven worden.

 • Personal Assistant Service

  Schijnt morgen de zon in Rome? Wanneer vertrekt mijn vlucht? En waar is het beste restaurant van de stad? De Personal Assistant Service staat onderweg voor u klaar en geeft antwoord op deze en andere vragen met één druk op de knop – individueel, persoonlijk, snel. Waar u zich ook bevindt, wat u ook nodig heeft.

TOUR MANAGER.

BMW Connected is een innovatieve app die u op een slimme manier ondersteunt om op tijd en ontspannen uw bestemming te bereiken. Deze draagt afspraken uit uw smartphone over naar het navigatiesysteem, meldt u wanneer u moet wegrijden, en informeert alle anderen voor het geval u vertraging oploopt. Daarnaast informeert de app u over locaties, tankinhoud en of uw BMW is afgesloten. Bovendien kunt u uw BMW 1 Serie met deze app openen en sluiten. En als u eens niet meer weet waar u heeft geparkeerd: de app navigeert u er veilig te voet heen.

 • Share Destination / Send to Car

  Met BMW Connected zet u uw bestemmingen uit smartphone-apps of internet eenvoudig en naadloos over naar uw BMW 1 Serie. Datzelfde geldt voor uw afspraken die u heeft opgeslagen in uw smartphone agenda, inclusief de gewenste aankomsttijden. Het systeem neemt de nieuwe bestemming probleemloos over in het navigatiesysteem van uw BMW 1 Serie.

 • Time to Leave notificatie

  Nooit meer te laat komen: BMW Connected informeert u via smartphone of Apple Watch over de optimale vertrektijd om op tijd uw volgende bestemming te bereiken. De door het systeem voorgestelde vertrektijd is gebaseerd op real time verkeersgegevens.

 • Deel uw aankomsttijd

  Mocht u desondanks toch in een file belanden, dan kunt u met BMW Connected bijvoorbeeld wachtende collega's of zakenpartners heel eenvoudig een sms sturen en ze informeren over uw vertraging – en over de nieuw berekende aankomsttijd. En dat alles zonder de telefoon aan te raken.

BODY GUARD.

De BMW 1 Serie biedt talloze intelligente assistentiesystemen die het leven eenvoudiger maken. De Driving Assistant met de Collision & Pedestrian Warning met City-remfunctie waarschuwt op tijd voor andere voertuigen of voetgangers. De Lane Departure Warning reageert bij ongewenst verlaten van de rijbaan en de vermoeidheidswaarschuwing adviseert de bestuurder om pauze te nemen bij tekenen van vermoeidheid. En met Active Cruise Control en Speed Limit Info heeft u uw snelheid altijd onder controle. Eenmaal op uw bestemming zorgt de Parking Assistant ervoor dat u uw BMW comfortabel inparkeert.

 • Active Cruise Control

  De Active Cruise Control met Stop & Go-functie inclusief Collision Warning met remfunctie houdt de door de bestuurder gewenste snelheid en afstand tot de voorligger aan. De BMW neemt het optrekken en afremmen over, waarbij de gekozen afstand zowel bij langzaam rijdend als bij stilstaand verkeer wordt aangehouden.

 • Speed Limit Info

  De Speed Limit Info inclusief weergave van inhaalverboden registreert de ter plaatse geldende maximum snelheid plus inhaalverboden, en geeft deze informatie weer in het Info Display en in het optionele BMW Head-Up Display.

 • Parking Assistant

  De Parking Assistant assisteert bij het inparkeren parallel aan en haaks op de rijbaan. Daarvoor meet het systeem ook krappe parkeerplekken in parallelrichting op als u er met lage snelheid voorbij rijdt. Is een passende parkeerplek gevonden, dan neemt de Parking Assistant het sturen desgewenst van u over. U hoeft alleen nog maar te schakelen, gas te geven en te remmen.

UW INTELLIGENTE NETWERK ONDERWEG.

UW INTELLIGENTE NETWERK ONDERWEG.

BMW ConnectedDrive staat voor de innovatieve interactie tussen bestuurder, auto en de omgeving. Geniet van meer comfort, meer entertainment en het rustgevende gevoel van veiligheid op alle wegen. Kortom: geniet van nog meer rijplezier.

Lees meer

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO₂-EMISSIE.

 • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 1 Serie 3-deurs varieert tussen de 4,1 en 7,9 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 107 en 180 g/km. Data op basis van peildatum 01-04-2019.