DE BMW 1 SERIE 3-DEURS. DESIGN EN UITRUSTINGEN.

HEAD TURNER.

DE BMW 1 SERIE 3-DEURS. DESIGN EN UITRUSTINGEN.

HEAD TURNER.

DE BMW 1 SERIE 3-DEURS. DESIGN EN UITRUSTINGEN.HEAD TURNER.

Dynamisch van buiten. Exclusief van binnen. Het opwindende design staat voor ultieme sportiviteit, krachtige dynamiek en puur rijplezier. Met zijn progressieve belijning, de atletische vormtaal en de hoogwaardige uitrusting past de BMW 1 Serie perfect bij de urban lifestyle. Een echte eyecatcher van bewonderende blikken.

IN TOPVORM.

De voorzijde van de BMW 1 Serie getuigt met de markante dubbele niervormige grille en de grote luchtinlaten van krachtige atletische vermogens en ongebreidelde voorwaartse drang. De lage koplampen onderstrepen het sportieve karakter des te meer. Alleen al de standaard wielen bieden een dynamische look en uitmuntende wegligging. Dat geldt ook voor de optionele, nog sportievere 18-inch lichtmetalen wielen 719 M Jet Black, naar wens verkrijgbaar in combinatie met het M sportremsysteem met blauwe remklauwen.
De achterzijde overtuigt door atletisch gevormde wielkuipen, een markante bumper en kenmerkende LED-achterlichten in L-vorm. Voor nog meer dynamiek zorgen de zwart verchroomde uitlaateindpijpen.

MUST HAVE – ORIGINELE BMW ACCESSOIRES.

Nog sportiever? Nog exclusiever? Of nog meer praktische eigenschappen? Geen probleem. Met de originele BMW accessoires rust u uw BMW 1 Serie geheel volgens uw wensen uit. Maak uw keuze uit een veelvoud aan hoogwaardige en praktische producten – van expressieve wielen tot het full-colour Head-Up Display en de praktische fietsdrager.

RIJDYNAMIEK EN EFFICIENCY.

RIJDYNAMIEK EN EFFICIENCY.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW 1 Serie nieuwsbrief.

Stel uw BMW samen.

Configureer de BMW van uw dromen.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan.

Proefrit aanvragen.

Ervaar het rijplezier van BMW.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-EMISSIE.

 • Getoond model: BMW 125i 3-deurs
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 5,9-5,7
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 134–130

  Getoond model: BMW M140i 3-deurs
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 7,8
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 179

  Getoond model: BMW 116d 3-deurs
  
Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 4,1-4,0
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 107-97

  Getoond model: BMW 125d 3-deurs:
  
Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 4,6–4,3
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 121–114

 • Waarden op basis van de ECE-testcyclus, afhankelijk van de gekozen bandenmaat. De afgebeelde modellen zijn voorzien van extra-uitrustingen.

  Meer informatie over officiële energieverbruiks-, brandstofverbruiks- en CO2-emissiewaarden van nieuwe auto's vindt u overzichtelijk gerangschikt in het Brandstofverbruiksboekje, dat wordt uitgegeven door de RDW. Dit boekje is te downloaden van de website van de RDW – www.rdw.nl – en is kosteloos verkrijgbaar bij elke BMW dealer.

  De gegevens hebben geen betrekking op een specifiek exemplaar en maken geen deel uit van het aanbod, maar dienen ter vergelijking van de verschillende modellen onderling. CO2-emissie die ontstaat bij het produceren en leveren van de brandstof of andere energiedragers, wordt bij het bepalen van de CO2-emissie overeenkomstig Richtlijn 1999/94/EG buiten beschouwing gelaten.