BMW 1 Serie 3-deurs

DE BMW 1 SERIE 3-DEURS.

PRIVATE LEASE TIJDELIJK VANAF € 369,- P/MND.[1]

DE BMW 1 SERIE 3-DEURS.

PRIVATE LEASE TIJDELIJK VANAF € 369,- P/MND.[1]

DE BMW 1 SERIE 3-DEURS.PRIVATE LEASE TIJDELIJK VANAF € 369,- P/MND.[1]

Leverbaar vanaf

€ 30.096,00 

Netto bijtelling vanaf

€ 203,00

Maakt indruk, zorgt voor plezier en valt direct op. Met zijn sportieve design, zijn dynamische rijeigenschappen en zijn perfecte connectiviteit verovert de nieuwe urban hero uw hart stormenderhand. Want hij is niet alleen vlot onderweg, ook op het web beweegt hij zich met hoge snelheden - en kan zo elke uitdaging aan. Een klein verschil met groot effect.

TIJDELIJK AANBOD VOOR DE BMW 1 SERIE.

BMW 1 Serie 3-deurs

TIJDELIJK AANBOD VOOR DE BMW 1 SERIE.

BMW maakt rijden geweldig. Profiteer van onze tijdelijke aanbiedingen en ontdek de mogelijkheden voor uw nieuwe BMW 1 Serie.
 

  • Private Lease vanaf € 369,- per maand[1]
  • BMW 1 Serie M Sport en Sport Line Edition

HEAD TURNER.

HEAD TURNER.

Het design van de BMW 1 Serie laat zich perfect met één woord omschrijven: dynamisch. Fascinerend vanuit elk perspectief met optimale verhoudingen onderstreept hij met elk detail zijn compromisloze sportieve ambitie. Extreem gefocust - en alles als één geheel. Voor welk model of uitvoering u ook kiest.

Het brandstofverbruik van de BMW 1 Serie 5-deurs varieert tussen de 4,1 en 7,8 l/100 km en de CO₂-emissie varieert tussen de 107 en 179 g/km. Data op basis van peildatum 01-03-2018.

Lees meer
"Nieuwe opties voor carrosseriekleur, bekleding en overige vormgevingselementen bieden klanten nu nog meer mogelijkheden om het markante karakter van de BMW nog verder te individualiseren."
Martina Starke, Head Colour and Material Design BMW Automobile

THRILL SEEKER.

THRILL SEEKER.

Puur rijplezier op het rechte stuk. Adrenalineboost in elke bocht. De voor BMW kenmerkende directe besturing, het nauwkeurig afgestemde onderstel en een optimale aslastverdeling bieden fascinerend wendbare performance. En met de 6-cilinder-in-lijn turbobenzinemotor onder de langgerekte motorkap beschikt de nieuwe BMW 1 Serie over een dynamiek die uniek is in de compactklasse. Lekker sportief, toch?

Lees meer

DIGITAL NATIVE.

DIGITAL NATIVE.

Ervaar de volgende stap van naadloze connectiviteit: met een uitmuntend intuïtief bedieningsconcept, intelligente assistentiesystemen en in deze klasse unieke digitale services die zorgen voor een ongekende rijbeleving. En met een app die uw BMW verbindt met uw smartphone en zo geheel nieuwe mogelijkheden opent voor agendabeheer en routeplanning, businesscommunicatie en entertainment.

Lees meer
"Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om het bedieningssysteem te kiezen waar ze zich het prettigst bij voelen."
Holger Hampf, Head of Design User Experience

POWER PLAY.

POWER PLAY.

De BMW M140i xDrive is temperament in puurste vorm: een spectaculaire acceleratie van nul naar honderd in 4,4 seconden. Aangedreven door de M Performance TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor met een indrukwekkende 340 pk. Uitgerust met tal van high-performancecomponenten voor grenzeloos rijplezier. Dat laat niet alleen de hartslag omhoogschieten, maar ook de mondhoeken.

Lees meer

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO₂ -EMISSIE.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 1 Serie 3-deurs varieert tussen de 4,1 en 7,9 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 107 en 180 g/km. Data op basis van peildatum 01-04-2019.