DE BMW M140i 3-DEURS.

340 pk, 250 kW. POWER PLAY.

DE BMW M140i 3-DEURS.

340 pk, 250 kW. POWER PLAY.

DE BMW M140i 3-DEURS.340 pk, 250 kW. POWER PLAY.

Dynamische sportiviteit in de compactklasse heeft een naam: BMW M140i. Anders gezegd: nog intenser rijplezier. Ervaar dat onbeschrijfelijke gevoel zodra uw handen het stuur vastpakken en uw voet het gaspedaal indrukt. Bij voorkeur op een slingerweg buiten de stad, waar de talloze voor M Performance specifieke en perfect op elkaar afgestemde componenten – van motor en onderstel tot design – voor adrenaline opwekkende rijmomenten zorgen.

SIX PACK.

M Performance TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor

SIX PACK.

M Performance TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor

Indrukwekkend efficiënt, bijzonder krachtig: de M Performance TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor wordt gekenmerkt door een superieure krachtontplooiing en zijdezachte draai-eigenschappen bij een sportieve motorsound. Dankzij dubbele VANOS, Valvetronic, High Precision Injection en TwinScroll turbocompressor levert hij 250 kW (340 pk) bij een gemiddeld verbruik van slechts 7,8 liter per 100 km.

PACE MAKER.

De rijdynamiek van de BMW M140i is M Performance ten voeten uit. Met talloze high-performancecomponenten zorgt hij voor intens rijplezier dat zijn weerga niet kent. Het verlaagde M onderstel biedt samen met de Variable Sport Steering een fascinerend wendbare handling – en brengt de indrukwekkende kracht van de aandrijving nauwkeurig over op de weg. Het M sportremsysteem is uiteraard afgestemd op de hoogste belasting. En de 8-traps Steptronic Sport transmissie maakt dynamische sprints mogelijk door zeer snel te schakelen. Uw hartslag zal dat bevestigen.

 • Variable Sport Steering

  De Variable Sport Steering inclusief Servotronic zorgt voor een direct en dynamisch rijgedrag met minder stuurbewegingen en minder krachtinspanning. Dit systeem reageert met een variabele stuuroverbrenging op de stuuruitslag. Dit verbetert de handling bij een sportieve rijstijl, en reduceert de noodzakelijke stuurbewegingen bij inparkeren en afslaan.

 • M sportonderstel

  Het bij BMW's met achterwielaandrijving met circa 10 millimeter verlaagde M sportonderstel heeft een sportieve afstemming. Daarvoor zijn kortere veren, straffer afgestelde dempers en stijvere stabilisatoren toegepast. Deze combinatie resulteert in een nog directere onderstelafstemming die een nadrukkelijk sportieve rijstijl mogelijk maakt.

 • xDrive

  De intelligente BMW xDrive vierwielaandrijving verdeelt de aandrijfkracht traploos en variabel optimaal over voor- en achterwielen – voor extra tractie, rijdynamiek en rijveiligheid in elke situatie op de weg. Voor nog betere wendbaarheid voorkomt de elektronisch geregelde krachtverdeling ook een onder- en oversturen in bochten.

 • 8-traps Steptronic Sport transmissie

  De 8-traps Steptronic Sport transmissie maakt bijzonder sportief schakelen mogelijk. Zowel automatisch als handmatig met de transmissiehendel of schakel-paddles ‒ voor comfortabel voortglijden of een zeer dynamische rijstijl. In de modus SPORT en met de transmissiehendel in de linker positie S/M is het schakelverloop afgestemd op maximale performance.

RACE SUIT.

Het design van de voorzijde van de BMW M140i overtuigt met vergrote luchtinlaten uit het standaard M Aerodynamicapakket met designaccenten in Ferric Grey. Ook de aerodynamische spiegelkappen zijn uitgevoerd in Ferric Grey. De zelfverzekerde uitstraling wordt afgerond door de markante 18-inch lichtmetalen M wielen 719 M Jet Black en de uitlaateindpijpen in Chrom Schwarz aan weerszijden. In het interieur maken M sportstoelen, het met leder beklede M stuur alsook M voetsteunen en M interieurlijsten indruk. Exclusieve details zoals M Performance dorpellijsten en de voor M Performance specifieke instrumenten versterken de sportieve ambiance nog verder.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan per post.

FAMILY POWER.

FAMILY POWER.

De M Performance modellen maken indruk met een krachtig vermogen. Leveren maximale rijdynamiek, zonder afbreuk te doen aan het comfort. En getuigen ondanks alle sportiviteit van opmerkelijke stijl – met een aangescherpt design. De M Performance modellen. Voor nog intenser rijplezier.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-EMISSIE.

 • Getoond model: BMW M140i 3-deurs
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 7,8
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 179

  Getoond model: BMW M140i 5-deurs
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 7,8
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 179

  Getoond model: BMW M550i xDrive Sedan
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 9,1-8,9
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 209-204

  Getoond model: BMW M760Li xDrive
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 12,8
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 294

  Getoond model: BMW X4 M40i
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 8,6
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 199

  Getoond model: BMW X6 M50d
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 6,6
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 174

 • Waarden op basis van de ECE-testcyclus, afhankelijk van de gekozen bandenmaat. De afgebeelde modellen zijn voorzien van extra-uitrustingen.

  Meer informatie over officiële energieverbruiks-, brandstofverbruiks- en CO2-emissiewaarden van nieuwe auto's vindt u overzichtelijk gerangschikt in het Brandstofverbruiksboekje, dat wordt uitgegeven door de RDW. Dit boekje is te downloaden van de website van de RDW – www.rdw.nl – en is kosteloos verkrijgbaar bij elke BMW dealer.

  De gegevens hebben geen betrekking op een specifiek exemplaar en maken geen deel uit van het aanbod, maar dienen ter vergelijking van de verschillende modellen onderling. CO2-emissie die ontstaat bij het produceren en leveren van de brandstof of andere energiedragers, wordt bij het bepalen van de CO2-emissie overeenkomstig Richtlijn 1999/94/EG buiten beschouwing gelaten.