BMW 1 SERIE 5-DEURS. CONNECTIVITY EN ASSISTENTIESYSTEMEN.

DIGITAL NATIVE.

BMW 1 SERIE 5-DEURS. CONNECTIVITY EN ASSISTENTIESYSTEMEN.

DIGITAL NATIVE.

BMW 1 SERIE 5-DEURS. CONNECTIVITY EN ASSISTENTIESYSTEMEN.DIGITAL NATIVE.

De BMW 1 Serie is uitgerust met een hele reeks innovatieve technologieën waarmee u onderweg optimaal verbonden blijft en ontspannen arriveert op uw bestemming. Van baanbrekende navigatie- en entertainmentfuncties tot het gebruik van uw persoonlijke smartphone apps: u geniet van een moderne vorm van mobiliteit die nieuwe maatstaven vestigt.

CONNECTED ALLROUNDER.

Verbonden op hoog niveau: met de optionele ConnectedDrive Digital Services geniet u van talloze diensten, slimme apps en eersteklas entertainment. Met het aanbod van Online Entertainment kunt u bijvoorbeeld bij Deezer of Napster een flatrate-account openen. Zo heeft u gratis onbeperkt toegang tot miljoenen titels. En de geïntegreerde muziekherkenning herkent elk nummer op de radio en slaat dit op uw verzoek op in uw persoonlijke bibliotheek. Dat swingt, van welke muziekstijl u ook houdt.

 • Online Entertainment

  Met Online Entertainment heeft u in uw BMW via het geïntegreerde infotainmentsysteem altijd toegang tot meer dan 30 miljoen muzieknummers van onze muziekpartners, zoals Napster of Deezer. Bovendien beschikt u overal en altijd over muziek, want buiten de BMW heeft u nu ook met elk ander door de provider ondersteunde apparaat toegang tot de muzieknummers. Eenvoudig en comfortabel.

 • Apple CarPlay®

  De Apple CarPlay® voorbereiding maakt het mogelijk om draadloos en comfortabel geselecteerde functies van de iPhone® te gebruiken in de BMW. Daarmee kunnen smartphone-content en functies zoals muziek, iMessages/SMS, telefonie, Siri, navigatie en geselecteerde Third Party Apps via de bedieningselementen van de BMW en spraaksturing bediend en weergegeven worden.

 • Personal Assistant Service

  De Personal Assistant Service legt met één druk op de knop contact met een medewerker van het BMW Callcenter. Die zoekt voor u bijvoorbeeld een bepaald restaurant, de dichtstbijzijnde geldautomaat of een nachtapotheek en stuurt de betreffende adresgegevens op verzoek direct door naar het navigatiesysteem van uw BMW.

TOUR MANAGER.

BMW Connected is een innovatieve app die u op een slimme manier ondersteunt om op tijd en ontspannen uw bestemming te bereiken. Deze draagt afspraken uit uw smartphone over naar het navigatiesysteem, meldt u wanneer u moet wegrijden, en informeert alle anderen voor het geval u vertraging oploopt. Daarnaast informeert de app u over locaties, tankinhoud en of uw BMW is afgesloten. Bovendien kunt u uw BMW 1 Serie met deze app openen en sluiten. En als u eens niet meer weet waar u heeft geparkeerd: de app navigeert u er veilig te voet heen.

 • Share Destination / Send to Car

  Met BMW Connected zet u uw bestemmingen uit smartphone-apps of internet eenvoudig en naadloos over naar uw BMW 1 Serie. Datzelfde geldt voor uw afspraken die u heeft opgeslagen in uw smartphone agenda, inclusief de gewenste aankomsttijden. Het systeem neemt de nieuwe bestemming probleemloos over in het navigatiesysteem van uw BMW 1 Serie.

 • Time-to-Leave-notificatie

  Nooit meer te laat komen: BMW Connected informeert u via smartphone of Apple Watch over de optimale vertrektijd om op tijd uw volgende bestemming te bereiken. De door het systeem voorgestelde vertrektijd is gebaseerd op real time verkeersgegevens.

 • Share your Estimated Time of Arrival

  Mocht u desondanks toch in een file belanden, dan kunt u met BMW Connected bijvoorbeeld wachtende collega's of zakenpartners heel eenvoudig een sms sturen en ze informeren over uw vertraging – en over de nieuw berekende aankomsttijd. En dat alles zonder de telefoon aan te raken.

BODY GUARD.

De BMW 1 Serie biedt talloze intelligente assistentiesystemen die het leven eenvoudiger maken. De Driving Assistant met de Collision & Pedestrian Warning met City-remfunctie waarschuwt op tijd voor andere voertuigen of voetgangers. De Lane Departure Warning reageert bij ongewenst verlaten van de rijbaan en de vermoeidheidswaarschuwing adviseert de bestuurder om pauze te nemen bij tekenen van vermoeidheid. En met Active Cruise Control en Speed Limit Info heeft u uw snelheid altijd onder controle. Eenmaal op uw bestemming zorgt de Parking Assistant ervoor dat u uw BMW comfortabel inparkeert.

 • Active Cruise Control

  De Active Cruise Control met Stop & Go-functie inclusief Collision Warning met remfunctie houdt de door de bestuurder gewenste snelheid en afstand tot de voorligger aan. De BMW neemt het optrekken en afremmen over, waarbij de gekozen afstand zowel bij langzaam rijdend als bij stilstaand verkeer wordt aangehouden.

 • Speed Limit Info

  De Speed Limit Info inclusief weergave van inhaalverboden registreert de ter plaatse geldende maximum snelheid plus inhaalverboden, en geeft deze informatie weer in het Info Display en in het optionele BMW Head-Up Display.

 • Parking assistant

  De Parking Assistant assisteert bij het inparkeren parallel aan en haaks op de rijbaan. Daarvoor meet het systeem ook krappe parkeerplekken in parallelrichting op als u er met lage snelheid voorbij rijdt. Is een passende parkeerplek gevonden, dan neemt de Parking Assistant het sturen desgewenst van u over. U hoeft alleen nog maar te schakelen, gas te geven en te remmen.

UW INTELLIGENTE NETWERK ONDERWEG.

UW INTELLIGENTE NETWERK ONDERWEG.

BMW ConnectedDrive staat voor de innovatieve interactie tussen bestuurder, auto en de omgeving. Geniet van meer comfort, meer entertainment en het rustgevende gevoel van veiligheid op alle wegen. Kortom: geniet van nog meer rijplezier.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan per post.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-EMISSIE.

 • Getoond model: BMW 125i 5-deurs
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 5,9-5,7
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 134-130

  Getoond model: BMW M140i 5-deurs
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 7,8
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 179

  Getoond model: BMW 116d 5-deurs
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 4,0-3,6
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 106-94

  Getoond model: BMW 125d 5-deurs
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 4,6-4,3
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 121-114

 • Waarden op basis van de ECE-testcyclus, afhankelijk van de gekozen bandenmaat. De afgebeelde modellen zijn voorzien van extra-uitrustingen.

  Meer informatie over officiële energieverbruiks-, brandstofverbruiks- en CO2-emissiewaarden van nieuwe auto's vindt u overzichtelijk gerangschikt in het Brandstofverbruiksboekje, dat wordt uitgegeven door de RDW. Dit boekje is te downloaden van de website van de RDW – www.rdw.nl – en is kosteloos verkrijgbaar bij elke BMW dealer.

  De gegevens hebben geen betrekking op een specifiek exemplaar en maken geen deel uit van het aanbod, maar dienen ter vergelijking van de verschillende modellen onderling. CO2-emissie die ontstaat bij het produceren en leveren van de brandstof of andere energiedragers, wordt bij het bepalen van de CO2-emissie overeenkomstig Richtlijn 1999/94/EG buiten beschouwing gelaten.