DE BMW 1 SERIE 5-DEURS. DESIGN EN UITRUSTINGEN.

HEAD TURNER.

  • Bekijk video

DE BMW 1 SERIE 5-DEURS. DESIGN EN UITRUSTINGEN.

HEAD TURNER.

DE BMW 1 SERIE 5-DEURS. DESIGN EN UITRUSTINGEN.HEAD TURNER.

Dynamisch van buiten. Exclusief van binnen. Het opwindende design staat voor ultieme sportiviteit, krachtige dynamiek en puur rijplezier. Met zijn progressieve belijning, de atletische vormtaal en de hoogwaardige uitrusting past de BMW 1 Serie perfect bij de urban lifestyle. Een echte eyecatcher van bewonderende blikken.

Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 1 Serie 5-deurs varieert tussen de 4,1 en 7,9 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 107 en 180 g/km. Data op basis van peildatum 01-11-2018.

Lees meer
  • Bekijk video

IN TOPVORM.

De voorzijde van de BMW 1 Serie getuigt met de markante dubbele niervormige grille en de grote luchtinlaten van krachtige atletische vermogens en ongebreidelde voorwaartse drang. De lage koplampen onderstrepen het sportieve karakter des te meer. Alleen al de standaard wielen bieden een dynamische look en uitmuntende wegligging. Dat geldt ook voor de optionele, nog sportievere 18-inch lichtmetalen wielen 719 M Jet Black, naar wens in combinatie met het M sportremsysteem met blauwe remklauwen.
De achterzijde overtuigt door atletisch gevormde wielkuipen, een markante bumper en kenmerkende LED-achterlichten in L-vorm. Voor nog meer dynamiek zorgen de zwart verchroomde uitlaateindpijpen, die bij de BMW M140i Edition Shadow en Edition M Sport Shadow deel uitmaken van de standaarduitrusting.

MUST HAVE – ORIGINELE BMW ACCESSOIRES.

Nog sportiever? Nog exclusiever? Of nog meer praktische eigenschappen? Geen probleem. Met de originele BMW accessoires rust u uw BMW 1 Serie geheel volgens uw wensen uit. Maak uw keuze uit een veelvoud aan hoogwaardige en praktische producten – van expressieve wielen tot het full-colour Head-Up Display en de praktische fietsdrager.

RIJDYNAMIEK EN EFFICIENCY.

RIJDYNAMIEK EN EFFICIENCY.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO₂-EMISSIE.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 1 Serie 5-deurs varieert tussen de 4,1 en 7,9 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 107 en 180 g/km. Data op basis van peildatum 01-04-2019.