BMW 1 Serie

THE 1

DE BMW 1 SERIE: ONTDEK DE ACTUELE PRIJZEN EN MOGELIJKHEDEN

THE 1DE BMW 1 SERIE: ONTDEK DE ACTUELE PRIJZEN EN MOGELIJKHEDEN

Er zijn verschillende manieren om een nieuwe BMW 1 Serie te rijden. Naast de auto kopen is het ook mogelijk om deze te financieren of te leasen. Voor zorgeloos rijplezier biedt BMW ook onderhoudscontracten aan en originele accessoires. U ontdekt alle mogelijkheden op deze pagina.

Lees meer
  • Vind uw dealer
  • Brochure en prijslijst aanvragen
  • Proefrit aanvragen
  • Configurator en prijzen
  • Contact
  • Word teruggebeld

ONBEZORGD RIJPLEZIER

Nieuwe BMW 1 Serie kopen

Samenstellen en prijzen.

Stel uw nieuwe BMW 1 Serie volledig zelf samen in de BMW configurator. Ontdek alle mogelijkheden, zoals pakketten, opties, kleuren en meer.
Nu configureren
Nieuwe BMW 1 Serie Private Lease

Private Lease.

Met BMW Private Lease betaalt u een vast bedrag waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. U kunt uw BMW 1 Serie volledig zelf samenstellen en bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometer.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW 1 Serie Operational Lease

Operational Lease.

Uw BMW 1 Serie zakelijk leasen met BMW Operational Lease is de meest zorgeloze manier om zakelijk een nieuwe BMW 1 Serie te rijden. In het leasetarief is vrijwel alles inbegrepen.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW 1 Serie financieren

Financieren.

Door uw nieuwe BMW 1 Serie te financieren spreidt u de aanschafprijs (of een gedeelte daarvan) en betaalt u het bedrag in vaste maandelijkse termijnen terug.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW 1 Serie prijslijst en brochure

BMW 1 SERIE PRIJSLIJST.

Wilt u meer informatie over de prijzen van de BMW 1 Serie download dan hier de prijslijst. 

BMW SERVICE IN TIJDEN VAN CORONA.

BMW service in tijden van corona.

BMW SERVICE IN TIJDEN VAN CORONA.

Juist in deze ongewone tijd vinden wij goede service extra belangrijk. Mocht u contact willen met een dealer of meer willen weten over een bepaald BMW model, dan bieden wij u verschillende mogelijkheden.

Voor BMW rijders.

VOOR BMW RIJDERS.

Ontdek alle Originele BMW Accessoires, onderhoudscontracten en andere services voor u als BMW rijder.
Tijdelijk aanbod BMW 1 Serie 5-deurs

Tijdelijk aanbod BMW 1 Serie.

BMW maakt rijden geweldig. Profiteer van onze tijdelijke aanbiedingen en ontdek de mogelijkheden voor uw nieuwe BMW 1 Serie 5-deurs.

Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 1 Serie varieert tussen de 3,8 en 6,9 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 100 en 157 g/km. Data op basis van peildatum 01-03-2020.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.