De BMW 225xe iPerformance Active Tourer

DE BMW 225xe iPERFORMANCE ACTIVE TOURER.

Plug-in Hybride.

DE BMW 225xe iPERFORMANCE ACTIVE TOURER.

Plug-in Hybride.

DE BMW 225xe iPERFORMANCE ACTIVE TOURER.Plug-in Hybride.

Precies als het leven in de stad. De BMW 225xe iPerformance Active Tourer zit boordevol energie. Hij accelereert uw dagelijks leven en uw ideeën van 0 tot 100 in 6,7 seconden. Rijplezier waar u ook op langere ritten van zult genieten. Precies wat u van een BMW verwacht.

Lees meer

BOORDEVOL ENERGIE.

BOORDEVOL ENERGIE.

Vol energie: de BMW 225xe iPerformance Active Tourer combineert de beproefde flexibiliteit en uitmuntende zuinigheid met voor BMW kenmerkende rijdynamiek. Dankzij de BMW eDrive technologie van BMW EfficientDynamics is in puur elektrische modus een actieradius van tot wel 41 kilometer mogelijk – lokaal emissievrij en vrijwel geruisloos. Perfect voor ritjes door de grote stad!

Lees meer

LEGT DE LAT HOGER DAN ELKE SKYLINE.

LEGT DE LAT HOGER DAN ELKE SKYLINE.

Stijgt doeltreffend tot nieuwe hoogten: de BMW Plug-in Hybride wordt gekenmerkt door een uiterst efficiënt aandrijvingsconcept. Dit bestaat in principe uit een verbrandingsmotor voor de voorwielen en een elektromotor voor de achteras. Afhankelijk van de rijsituatie en de laadtoestand van de hoogvoltage-accu zorgen deze voor de aandrijving, afzonderlijk of gecombineerd. Wanneer alleen de verbrandingsmotor draait, worden de voorwielen aangedreven. De elektromotor drijft de achterwielen aan. Daarmee is de BMW 225xe iPerformance Active Tourer in bepaalde situaties een BMW met xDrive vierwielaandrijving.

Lees meer

BEPAALT HET STADSBEELD. DUURZAAM.

Zijn oorsprong is direct voelbaar. Wat hem drijft, herkent u in een oogopslag. De in kenmerkend blauw uitgevoerde wielnaafkappen en spijlen in de nierengrille van de BMW 225xe iPerformance Active Tourer staan voor innovatieve en krachtige aandrijving. Door de grote nierengrille en de doorlopende luchtinlaten oogt de BMW 225xe iPerformance Active Tourer bovendien nog sportiever en dynamischer. Typerend BMW, en toch uniek.

STAP IN EN ONTDEK NIEUWE HORIZONS.

Vol energie, ook in het interieur. De BMW 225xe iPerformance Active Tourer brengt de bestuurder in een unieke stemming. En positie, want dankzij de verhoogde zitpositie profiteren alle inzittenden van een bijzonder perspectief. Stap in en ontdek nieuwe horizons.

"Behalve uitmuntende efficiency en perfecte praktische eigenschappen biedt BMW eDrive ook maximale rijdynamiek en de kwaliteit die kenmerkend is voor BMW."
Stefan Juraschek, hoofd elektrische aandrijvingen bij BMW Group.

ZIJN ENERGIE KENT GEEN STADSGRENZEN.

ZIJN ENERGIE KENT GEEN STADSGRENZEN.

Alles unter Strom: Een van de essentiële pijlers van het BMW iPerformance concept is het intelligente energiemanagement. Dit systeem zorgt voor een optimaal samenspel van alle aandrijvingscomponenten met de elektromotor, om maximale efficiency te combineren met hoge rijdynamiek.

Via de eDrive toets kan de bestuurder kiezen uit drie elektrische rijmodi: AUTO eDRIVE, MAX eDRIVE of SAVE BATTERY.

Lees meer

LAADGEMAK. THUIS EN ONDERWEG.

LAADGEMAK. THUIS EN ONDERWEG.

De spanning stijgt: BMW eDrive omvat tal van innovatieve producten en
diensten voor comfortabele en moderne elektrische mobiliteit in het dagelijks
leven: van thuis opladen en comfortabel gebruik van een snel groeiende
infrastructuur van laadpunten onderweg tot geïntegreerde navigatie.

Lees meer

BMW PLUG-IN HYBRIDE.

BMW iPerformance: Plug-in Hybride.

BMW PLUG-IN HYBRIDE.

BMW iPerformance: Plug-in Hybride.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW 2 Serie Active en Gran Tourer nieuwsbrief.

Stel uw BMW samen.

Configureer de BMW van uw dromen.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan.

Proefrit aanvragen.

Ervaar het rijplezier van BMW.

Brandstofverbruik, stroomverbruik en CO2-emissie.

 • BMW 220i Active Tourer(1):
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 5,9–5,6
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 134–127

  BMW 216d Active Tourer(3):
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 4.3 [4.3]
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 112 [113]

  BMW 218d Active Tourer(3):
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 4.5 [4.5]
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 119 [119]

  BMW 220d xDrive Active Tourer(3):
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 4.7
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 124

  BMW 225xe iPerformance Active Tourer(3):
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 2,7–2,3
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 61–52
  Stroomverbruik in kWh/100 km (gemiddeld): 14,2–13,4

  De waarden voor brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik zijn vastgesteld volgens de Europese meetprocedure (EU) 2007/715 in de actueel geldende versie. De waarden hebben betrekking op de basisuitvoering voor Nederland, de weergegeven marge houdt rekening met verschillen in de gekozen wiel- en bandenmaat en de optionele uitrusting en kan tijdens de configuratie veranderen.

  ⁽¹⁾ Voor auto's met productiedatum tot en met 31-05-18. Neem contact op met uw dealer voor de leverbaarheid.

  De waarden voor de met ⁽³⁾ gemarkeerde auto's zijn al op basis van de nieuwe WLTP-richtlijn bepaald en ter vergelijking teruggerekend naar NEDC. Voor deze modellen kunnen voor de berekening van belastingen en andere voertuiggerelateerde afdrachten die (ook) gebaseerd zijn op CO2-emissies, andere waarden gelden dan hier zijn vermeld.

  De CO2-efficiëntiewaarden worden bepaald volgens de richtlijn 1999/94/EG en de Pkw-EnVKV in de actuele versie en zijn gebaseerd op de brandstofverbruiks- en CO2-emissiewaarden van de NEDC voor classificering.

  Meer informatie over officiële energieverbruiks-, brandstofverbruiks- en CO2-emissiewaarden van nieuwe auto's vindt u overzichtelijk gerangschikt in het Brandstofverbruiksboekje, dat wordt uitgegeven door de RDW. Dit boekje is te downloaden van de website van de RDW – www.rdw.nl – en is kosteloos verkrijgbaar bij elke BMW dealer.