DE BMW 2 SERIE PLUG-IN HYBRIDE.

DE BMW 2 SERIE PLUG-IN HYBRIDE.

VAAK ELEKTRISCH. ALTIJD BMW.

DE BMW 2 SERIE PLUG-IN HYBRIDE.VAAK ELEKTRISCH. ALTIJD BMW.

Leverbaar vanaf

€ 45.010,00

Netto bijtelling vanaf

€ 296,00

De BMW 2 Serie Active Tourer hoort thuis in de metropolen van nu. Hij bepaalt het ritme van de stad. En de BMW 225xe Active Tourer Plug-in Hybride doet daar nog een schepje bovenop met zijn innovatie eDrive technologie. Met één acculading kunt u een indrukwekkende afstand volledig elektrisch rijden - lokaal emissievrij en vrijwel geruisloos. Ideaal voor al uw ritjes door de stad. Zo rijdt u veel vaker elektrisch dan u misschien denkt. Maar altijd met het rijplezier waar BMW bekend om staat.

BMW 225xe Active Tourer Plug-in Hybride F45 bij laadstation

DE BMW 225xe ACTIVE TOURER PLUG-IN HYBRIDE.

Vol energie: de BMW 225xe Active Tourer combineert de beproefde flexibiliteit en uitmuntende zuinigheid met voor BMW kenmerkende rijdynamiek. Dankzij de BMW eDrive technologie van BMW EfficientDynamics is in puur elektrische modus een actieradius van tot wel 45 kilometer mogelijk – lokaal emissievrij en vrijwel geruisloos. Perfect voor ritjes door de stad!
Het kenmerk van een Plug-in Hybride is een uiterst efficiënt aandrijvingsconcept. Dit bestaat in principe uit een verbrandingsmotor voor de voorwielen en een elektromotor voor de achteras. Afhankelijk van de rijsituatie en de laadtoestand van de hoogvoltage-accu zorgen deze voor de aandrijving, afzonderlijk of gecombineerd. Wanneer alleen de verbrandingsmotor draait, worden de voorwielen aangedreven. De elektromotor drijft de achterwielen aan. Daarmee is de BMW 225xe Active Tourer in bepaalde situaties een BMW met xDrive vierwielaandrijving.

DE VOORDELEN VAN PLUG-IN HYBRIDE.

t

MINDER BELASTING. VOOR U EN HET KLIMAAT.

Hoe meer u elektrisch rijdt, hoe minder u uitstoot en hoe beter het is voor het milieu. Daar komt bij dat de overheid de BPM-tarieven baseert op de CO2-uitstoot van het voertuig, wat in het geval van een BMW Plug-in Hybride zeer gunstig uitpakt. Daarnaast betaalt u minder motorrijtuigenbelasting en geeft u minder uit aan brandstof. Zo bent u goed voor het klimaat én uw portemonnee.
t

SLIMME SYSTEMEN VOOR MEER RIJPLEZIER.

Iedere BMW Plug-in Hybride heeft zowel een elektromotor als een verbrandingsmotor en schakelt zo efficiënt mogelijk tussen deze aandrijvingen. Daarbij wordt slim gebruik gemaakt van uw locatie- en navigatiegegevens. Natuurlijk kunt u ook handmatig schakelen tussen de verschillende modi. Het BMW eDrive aandrijvingsconcept zorgt voor extra indrukwekkende rijdynamiek.
w

EMISSIEVRIJ RIJDEN IN DE STAD.

De BMW 225xe Active Tourer combineert de beproefde flexibiliteit en uitmuntende zuinigheid met de voor BMW kenmerkende rijdynamiek. Dankzij de BMW eDrive technologie is in puur elektrische modus een actieradius van tot wel 45 kilometer mogelijk – lokaal emissievrij en vrijwel geruisloos. Perfect voor al uw ritjes in de stad.
w

ELEKTRISCH RIJDEN ALS HET Ú UITKOMT.

In een BMW Plug-in Hybride rijdt u vaker elektrisch dan u denkt. Het volledig elektrische bereik is groot genoeg voor al uw woon-werkverkeer. Zo kiest u zelf de momenten waarop u elektrisch wilt rijden, én profiteert u van de extra actieradius en andere voordelen van een verbrandingsmotor.
BMW eDrive Zones

BMW eDRIVE ZONES.

Meer en meer steden stellen zogenoemde milieuzones in. Om emissievrij rijden in deze zones, en daarbuiten, zo veel mogelijk te promoten heeft BMW eDrive Zones ontwikkeld. Uw BMW Plug-in Hybride* herkent automatisch dat hij een eDrive Zone binnenrijdt en schakelt dan automatisch over op een volledig elektrische rijmodus.
MEER BMW 2 SERIE ACTIVE TOURER.

MEER BMW 2 SERIE ACTIVE TOURER.

Ontdek alles over de BMW 2 Serie Active Tourer zoals het design, de kenmerken en uitrustingsvarianten zoals de Model Sport Line, Model Luxury Line en Model M Sport. Bovendien is er een rijk aanbod aan aantrekkelijke designuitrustingen, motoren, features voor rijdynamiek, bestuurdersassistentiesystemen en digitale services leverbaar.
OVER BMW PLUG-IN HYBRIDE.

OVER BMW PLUG-IN HYBRIDE.

In de nieuwste generatie Plug-in-Hybride modellen van BMW rijdt u elektrisch als het ú uitkomt. Bijvoorbeeld tijdens al uw woon-werkverkeer. Bepaalde modellen schakelen in een aantal grote steden zelfs automatisch over op een emissievrije, volledig elektrische rijmodus*. Zo rijdt u veel vaker elektrisch dan u misschien denkt. Maar altijd met het rijplezier waar BMW bekend om staat.

* eDrive Zones zijn beschikbaar op de Plug-in Hybride modellen van de BMW 3 Serie, de BMW 7 Serie en de BMW X5. En ook op de BMW 5 Serie vanaf productie juli 2020 en de BMW X3 vanaf maart 2021.

Lees meer

Brandstofverbruik en CO2-emissie.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 225xe Active Tourer is 1,7 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie is 38. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.