BMW 2 Serie Active Tourer aanschaffen

THE 2

BMW 2 SERIE ACTIVE TOURER: ONTDEK DE ACTUELE PRIJZEN EN MOGELIJKHEDEN

THE 2BMW 2 SERIE ACTIVE TOURER: ONTDEK DE ACTUELE PRIJZEN EN MOGELIJKHEDEN

Voor het meest actuele prijsoverzicht van de BMW 2 Serie Active Tourer vraagt u hier de brochure en prijslijst aan. De prijslijst bevat altijd de meest actuele vanafprijzen, inclusief alle opties en accessoires.

Lees meer
  • Vind uw dealer
  • Brochure en prijslijst aanvragen
  • Proefrit aanvragen
  • Configurator en prijzen
  • Contact
  • Word teruggebeld

ONBEZORGD RIJPLEZIER.

Nieuwe BMW 2 Serie kopen

Samenstellen en prijzen.

Stel uw nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer volledig zelf samen in de BMW configurator. Ontdek alle mogelijkheden, zoals pakketten, opties, kleuren en meer.
Nu configureren
Nieuwe BMW 2 Serie Private Lease

Private Lease.

Met BMW Private Lease betaalt u een vast bedrag waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. U kunt uw BMW 2 Serie Active Tourer volledig zelf samenstellen en bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometer.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW 2 Serie Operational Lease

Operational Lease.

Uw BMW 2 Serie Active Tourer zakelijk leasen met BMW Operational Lease is de meest zorgeloze manier om zakelijk een nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer te rijden. In het leasetarief is vrijwel alles inbegrepen.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW 2 Serie financieren

Financieren.

Door uw nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer te financieren spreidt u de aanschafprijs (of een gedeelte daarvan) en betaalt u het bedrag in vaste maandelijkse termijnen terug.
Bereken uw maandbedrag
BMW 2 Serie Active Tourer prijslijst en brochure

BMW 2 SERIE ACTIVE TOURER BROCHURE EN PRIJSLIJST AANVRAGEN.

Wilt u meer informatie van de BMW 2 Serie Active Tourer via de post ontvangen? Vraag de brochure en prijslijst hier aan. Of download de prijslijst als PDF. Telefonisch aanvragen kan ook: bel gratis 0800-0992234.

Voor BMW rijders.

VOOR BMW RIJDERS.

Ontdek alle Originele BMW Accessoires, onderhoudscontracten en andere services voor u als BMW rijder.
Tijdelijk aanbod BMW 2 Serie

TIJDELIJK AANBOD VOOR DE BMW 2 SERIE.

BMW maakt rijden geweldig. Profiteer van onze tijdelijke aanbiedingen en ontdek de mogelijkheden voor uw nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer.

Brandstofverbruik en CO2-emissie.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 2 Serie Active Tourer varieert tussen de 1,9 en 6,3 l/100 km, het gemiddelde stroomverbruik is 13,5 kWh/100 km en de gemiddelde CO2 emissie varieert tussen de 42 en 143 g/km. Data op basis van peildatum 01-03-2020. Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2 emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW Dealer, hij is u graag van dienst.