Prijs BMW 2 Serie Active Tourer

BMW 2 SERIE ACTIVE TOURER. PRIJS EN BROCHURE.

Alle informatie in één oogopslag.

BMW 2 SERIE ACTIVE TOURER. PRIJS EN BROCHURE.

Alle informatie in één oogopslag.

BMW 2 SERIE ACTIVE TOURER. PRIJS EN BROCHURE.Alle informatie in één oogopslag.

Voor het meest actuele prijsoverzicht van de BMW BMW 2 Serie Active Tourer vraagt u hier de brochure aan inclusief prijslijst. De prijslijst bevat altijd de meest actuele prijzen, inclusief alle opties en accessoires.

BMW i8 Roadster prijslijst en brochure

Aanmelden nieuwsbrief.

Wilt u meer informatie over de BMW 2 Serie Active Tourer? Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Veelgestelde vragen.

 • Wanneer komt de nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer?

  De nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer staat (medio) maart 2018 in de showroom. Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

 • Wat zijn de prijzen van de nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer?

  De prijzen van de nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer zijn nog niet bekend. Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

 • Wanneer is de brochure van de nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer beschikbaar?

  Er is op dit moment nog geen brochure beschikbaar. De gedrukte brochure wordt in april verwacht. Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

 • Wanneer is de nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer te configureren?

  Er is op dit moment nog geen configurator beschikbaar. De volledige configurator wordt medio januari 2018 verwacht. Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

 • Wanneer is de nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer te bestellen?

  De BMW 2 Serie Active Tourer is momenteel nog niet te bestellen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.