DE BMW 2 SERIE CABRIO. ALTIJD VERBONDEN.

NETWERKEN WORDT KINDERSPEL.

DE BMW 2 SERIE CABRIO. ALTIJD VERBONDEN.

NETWERKEN WORDT KINDERSPEL.

DE BMW 2 SERIE CABRIO. ALTIJD VERBONDEN.NETWERKEN WORDT KINDERSPEL.

Ervaar de onweerstaanbare vrijheid van onderweg naadloos verbonden zijn – in de BMW 2 Serie Cabrio. Het nieuwe bedieningsconcept overtuigt met helder ingedeelde functies, intuïtieve bediening en digitale services die het interieur veranderen in een indrukwekkende comfortzone. E-mails oproepen, afspraken regelen, routes plannen of genieten van uw favoriete muziek – BMW ConnectedDrive maakt het mogelijk. BMW Connected heeft uw persoonlijke mobiliteitsplanning altijd onder controle, zodat u op tijd en ontspannen op uw bestemming arriveert.

DAAR ZIT MUZIEK IN.

Verbonden op hoog niveau: met de optionele ConnectedDrive Digital Services geniet u van talloze diensten, slimme apps en eersteklas entertainment. Met het aanbod van Online Entertainment kunt u bijvoorbeeld bij Deezer of Napster een flatrate-account openen. Zo heeft u gratis onbeperkt toegang tot miljoenen titels. En de geïntegreerde muziekherkenning herkent elk nummer op de radio en slaat dit op in uw persoonlijke bibliotheek. Dat swingt, van welke muziekstijl u ook houdt.

 • Online Entertainment

  Met Online Entertainment heeft u in uw BMW via het geïntegreerde infotainmentsysteem altijd toegang tot meer dan 30 miljoen muzieknummers van onze muziekpartners, zoals Napster of Deezer. Bovendien beschikt u overal en altijd over muziek, want buiten de BMW heeft u nu ook met elk ander door de provider ondersteunde apparaat toegang tot de muzieknummers. Eenvoudig en comfortabel.


 • Apple CarPlay®

  De Apple CarPlay® voorbereiding maakt het mogelijk om draadloos en comfortabel geselecteerde functies van de iPhone® te gebruiken in de BMW. Daarmee kunnen smartphone-content en functies zoals muziek, iMessages/SMS, telefonie, Siri, navigatie en geselecteerde Third Party Apps via de bedieningselementen van de BMW en spraaksturing bediend en weergegeven worden.

 • HiFi luidsprekersysteem Harman Kardon

  Het HiFi-luidsprekersysteem Harman Kardon werkt met een externe versterker in de bagageruimte die 360 watt levert. Met in totaal 12 zorgvuldig geplaatste luidsprekers inclusief twee centrale bassen onder de voorstoelen overtuigt het systeem middels een gedifferentieerd klankbeeld met een ruimtevullende sound.

BESTE VERBINDING, ALTIJD EN OVERAL.

BMW Connected is een innovatieve app die u op een slimme manier ondersteunt om op tijd en ontspannen uw bestemming te bereiken. Deze draagt afspraken uit uw smartphone over naar het navigatiesysteem, meldt u wanneer u moet wegrijden, en informeert alle anderen voor het geval u vertraging oploopt. Daarnaast informeert de app u over locaties, tankinhoud en of uw BMW is afgesloten. Bovendien kunt u uw BMW 2 Serie Cabrio met deze app openen en sluiten. En als u eens niet meer weet waar u heeft geparkeerd: de app navigeert u er veilig te voet heen.

 • Time-to-Leave-notificatie

  Nooit meer te laat komen: BMW Connected informeert u via smartphone of Apple Watch over de optimale vertrektijd om op tijd uw volgende bestemming te bereiken. De door het systeem voorgestelde vertrektijd is gebaseerd op real time verkeersgegevens.

 • Share Destination / Send to Car

  Met BMW Connected zet u uw bestemmingen uit smartphone-apps of internet eenvoudig en naadloos over naar uw BMW 2 Serie. Datzelfde geldt voor uw afspraken die u heeft opgeslagen in uw smartphone agenda, inclusief de gewenste aankomsttijden. Het systeem neemt de nieuwe bestemming probleemloos over in het navigatiesysteem van uw BMW 2 Serie Cabrio.

 • Deel uw aankomsttijd

  Mocht u desondanks toch in een file belanden, dan kunt u met BMW Connected bijvoorbeeld wachtende collega's of zakenpartners heel eenvoudig een sms sturen en ze informeren over uw vertraging – en over de nieuw berekende aankomsttijd. En dat alles zonder de telefoon aan te raken.

UITZONDERLIJK ATTENT, OP ELK MOMENT.

De BMW 2 Serie Cabrio zet alle troeven in om u het rijden zo aangenaam mogelijk te maken. Intelligente assistentiesystemen zorgen daarom voor veiligheid en comfort van ongekend niveau. De Driving Assistant met de Collision & Pedestrian Warning met City-remfunctie waarschuwt op tijd voor andere voertuigen of voetgangers. De Lane Departure Warning reageert bij ongewenst verlaten van de rijbaan en de vermoeidheidswaarschuwing adviseert de bestuurder om pauze te nemen bij tekenen van vermoeidheid. En met Active Cruise Control en Speed Limit Info heeft u uw snelheid altijd onder controle. Eenmaal op uw bestemming zorgt de Parking Assistant ervoor dat u uw BMW comfortabel inparkeert.

 • Parking Assistant

  De Parking Assistant assisteert bij het inparkeren parallel aan en haaks op de rijbaan. Daarvoor meet het systeem ook krappe parkeerplekken in parallelrichting op als u er met lage snelheid voorbij rijdt. Ist eine ausreichend große Lücke gefunden, übernimmt der Parkassistent das Lenken und der Fahrer begleitet den Einparkvorgang durch die richtige Gangwahl sowie das Gasgeben bzw. Bremsen.

 • Active Cruise Control

  De Active Cruise Control met Stop & Go-functie inclusief Collision Warning met remfunctie houdt de door de bestuurder gewenste snelheid en afstand tot de voorligger aan. De BMW neemt het optrekken en afremmen over, waarbij de gekozen afstand zowel bij langzaam rijdend als bij stilstaand verkeer wordt aangehouden.

 • Speed Limit Info

  De Speed Limit Info inclusief weergave van inhaalverboden registreert de ter plaatse geldende maximum snelheid plus inhaalverboden, en geeft deze informatie weer in het Info Display en in het optionele BMW Head-Up Display.

UW INTELLIGENTE NETWERK ONDERWEG.

UW INTELLIGENTE NETWERK ONDERWEG.

BMW ConnectedDrive staat voor de innovatieve interactie tussen bestuurder, auto en de omgeving. Geniet van meer comfort, meer entertainment en het rustgevende gevoel van veiligheid op alle wegen. Kortom: geniet van nog meer rijplezier.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan per post.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-EMISSIE.

 • Getoond model: BMW 220i Cabrio
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 5,8-6,2
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 133-141

  Getoond model: BMW 230i Cabrio
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 6,0-6,2
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 138-143

  Getoond model: BMW M240i Cabrio
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 8,3
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 189

  Getoond model: BMW 225d Cabrio
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 4,9-4,6
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 128-121

 • Waarden op basis van de ECE-testcyclus, afhankelijk van de gekozen bandenmaat. De afgebeelde modellen zijn voorzien van extra-uitrustingen.

  Meer informatie over officiële energieverbruiks-, brandstofverbruiks- en CO2-emissiewaarden van nieuwe auto's vindt u overzichtelijk gerangschikt in het Brandstofverbruiksboekje, dat wordt uitgegeven door de RDW. Dit boekje is te downloaden van de website van de RDW – www.rdw.nl – en is kosteloos verkrijgbaar bij elke BMW dealer.

  De gegevens hebben geen betrekking op een specifiek exemplaar en maken geen deel uit van het aanbod, maar dienen ter vergelijking van de verschillende modellen onderling. CO2-emissie die ontstaat bij het produceren en leveren van de brandstof of andere energiedragers, wordt bij het bepalen van de CO2-emissie overeenkomstig Richtlijn 1999/94/EG buiten beschouwing gelaten.