DE BMW M240i CABRIO.

DE KICK ALS BIJWERKING.

DE BMW M240i CABRIO.

DE KICK ALS BIJWERKING.

DE BMW M240i CABRIO.DE KICK ALS BIJWERKING.

Geïnspireerd door BMW M, geoptimaliseerd voor dagelijks gebruik. De BMW M240i Cabrio passeert de conventionele grenzen van acceleratie: de turbogeladen 6-cilinder-in-lijn benzinemotor katapulteert de auto in 4,7 seconden van 0 naar 100 km/h, het M sportonderstel vertaalt de uitmuntende performance naar een boeiende rijbeleving. Wendbaar, adembenemend en opwindend om te zien. Exclusieve M Performance designkenmerken maken de consequent doorontwikkelde uitstraling van deze topsporter compleet.

Lees meer

STANDAARD MET SNELLE HARTSLAG.

De M Performance TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor.

STANDAARD MET SNELLE HARTSLAG.

De M Performance TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor.

Welkom in de hemel van het rijplezier: De M Performance TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor van de BMW M240i is met een cilinderinhoud van 3,0 liter een topatleet in het cabriosegment. Als geen ander verenigt hij indrukwekkende acceleratie met pure wendbaarheid en uitgebreide praktische eigenschappen. Indrukwekkende bewijzen van zijn uitmuntende performance zijn de bijzonder directe respons, het hoge koppel vanaf lage toerentallen en het brede optimale toerentalbereik.

Lees meer

SNELLERE HARTSLAG DOOR DE AANBLIK ALLEEN.

Het exterieur van de BMW M240i Cabrio overtuigt behalve met het M Aerodynamicapakket ook met een hele reeks kenmerken die specifiek zijn voor M Performance. De sportieve voorzijde met de full-LED koplampen en de vergrote luchtinlaten stralen pure dynamiek uit. Deze indruk wordt versterkt door de expressieve 18-inch M wielen in dubbelspaak styling 436 M in Ferric Grey, in combinatie met het M sportremsysteem met blauwe remklauwen. De uitlaateindpijpen aan weerszijden in verchroomd zwart en de geaccentueerde modelaanduiding in Chrom dunkel kenmerken de atletische achterzijde van de BMW M240i Cabrio. Gezien vanaf de zijkant vormen de aerodynamisch geoptimaliseerde spiegelkappen in Ferric Grey een aantrekkelijk detail.

DE SENSATIE VAN AUTOSPORT ONDER DE BLOTE HEMEL.

DE SENSATIE VAN AUTOSPORT ONDER DE BLOTE HEMEL.

In the driver-oriented interior of the BMW M240i Convertible, high-quality details set sporty accents. Examples include the digital model designation and the fine chrono scaling in the instrument cluster. Elements specific to M Performance, such as the M sport leather steering wheel, ergonomic M sport seats and padded knee supports offer perfect steering and ride comfort. And exclusive details such as the door sill finishers with model designation impressively round off the sporty and elegant atmosphere.

BOEIENDE PERFORMANCE. MAXIMALE PRECISIE.

Het rijdynamisch concept van de BMW M240i Coupé biedt intenser rijplezier zonder beperking van de praktische eigenschappen. De evenwichtige afstemming van alle componenten zorgt voor hoge wendbaarheid en nauwkeurigheid in de handling, de op pure performance afgestemde eigenschappen van onderstel en stuurinrichting zijn tot in de details geoptimaliseerd en verhogen de sportieve beleving achter het stuur. Elk moment opnieuw.

 • Voelbaar nauwkeurig: de Variable Sport Steering

  De Variable Sport Steering inclusief Servotronic zorgt voor een direct en dynamisch rijgedrag met minder stuurbewegingen en minder krachtinspanning. Dit systeem reageert met een variabele stuuroverbrenging op de stuuruitslag. Dit verbetert de handling bij een sportieve rijstijl, en reduceert de noodzakelijke stuurbewegingen bij inparkeren en afslaan.

 • Sportief ingesteld: het M sportonderstel

  Het bij BMW's met achterwielaandrijving met circa 10 millimeter verlaagde M sportonderstel heeft een sportieve afstemming. Daarvoor zijn kortere veren, straffer afgestelde dempers en stijvere stabilisatoren toegepast. Deze combinatie resulteert in een nog directere onderstelafstemming die een nadrukkelijk sportieve rijstijl mogelijk maakt.

 • Meer tractie: BMW xDrive

  De intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive verdeelt de aandrijfkracht afhankelijk van de actuele grip permanent en optimaal over de vier wielen. Het resultaat is duidelijk meer dynamiek, wendbaarheid en comfort, ook in veeleisende rijsituaties. Met een configuratie waarbij het accent duidelijk op de achterwielen ligt, is de vierwielaandrijving ontwikkeld om te voldoen aan de bijzondere rijdynamische ambities van de BMW M240i Cabrio.

 • Sneller schakelen: de 8-traps Steptronic Sport transmissie

  De 8-traps Steptronic Sport transmissie maakt bijzonder sportief schakelen mogelijk. Zowel automatisch als handmatig met de transmissiehendel of schakel-paddles ‒ voor comfortabel voortglijden of een zeer dynamische rijstijl. In de modus SPORT en met de transmissiehendel in de linker positie S/M is het schakelverloop afgestemd op maximale performance.

NOG INTENSER RIJPLEZIER.

BMW MPerformance

NOG INTENSER RIJPLEZIER.

De M Performance modellen maken indruk met een krachtig vermogen. Leveren maximale rijdynamiek, zonder afbreuk te doen aan het comfort. En getuigen ondanks alle sportiviteit van stijl – met hun progressieve design. BMW M Performance. Voor nog intenser rijplezier.

Lees meer

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW 2 Serie Coupé en Cabrio nieuwsbrief.

Stel uw BMW samen.

Configureer de BMW van uw dromen.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan.

Proefrit aanvragen.

Ervaar het rijplezier van BMW.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO₂-EMISSIE.

 • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 2 Serie Cabrio varieert tussen de 4,7 en 8,3 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 123 en 188 g/km. Data op basis van peildatum 01-11-2018.

 • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.