DE BMW 2 SERIE CABRIO. RIJDYNAMIEK EN EFFICIENCY.

WEG MET DE DAGELIJKSE SLEUR.

DE BMW 2 SERIE CABRIO. RIJDYNAMIEK EN EFFICIENCY.

WEG MET DE DAGELIJKSE SLEUR.

DE BMW 2 SERIE CABRIO. RIJDYNAMIEK EN EFFICIENCY.WEG MET DE DAGELIJKSE SLEUR.

Merkbaar sportief, bijzonder dynamisch. In de sportiefste cabrio in deze klasse creëren krachtige motoren en het uitgekiende onderstel een unieke rijbeleving onder de blote hemel – zelfverzekerd, rebels en nauwkeurig. Bijzondere bijwerkingen: fascinerende acceleratie, uiterst precieze handling en extra efficiency dankzij tal van BMW EfficientDynamics technologieën. Dat is de betekenis van vrijheid.

MEESLEPEND VANAF HET BEGIN.

Onder zijn aantrekkelijke buitenzijde inspireert de BMW 2 Serie Cabrio met een dynamische kern. De rijbeleving wordt duidelijk bepaald door de onmiskenbare BMW genen: achterwielaandrijving, perfecte aslastverdeling en directe, sportieve stuureigenschappen. Het resultaat: optimale handling, spannende wendbaarheid, razendsnelle acceleratie. Alles compromisloos gecombineerd.

 • Handling

  In de BMW 2 Serie Cabrio zorgen de voor BMW kenmerkende achterwielaandrijving, Driving Experience Control alsook optionele Variable Sport Steering, en een in deze klasse unieke 50:50 aslastverdeling voor een bijzonder wendbare dynamiek en een moeiteloze handling. Met name ook bij een uitgesproken sportieve rijstijl.

 • Adaptief M onderstel

  Sportieve wendbaarheid, merkbaar tot in het kleinste detail: het adaptieve M onderstel past zich dankzij elektronisch gestuurde dempers optimaal aan de rijstijl en de toestand van het wegdek aan. De verlaging van tien millimeter verhoogt de sportieve dynamiek nog eens extra, door activering van het rijprogramma SPORT wordt via de Driving Experience Controle een merkbaar straffere demperafstemming gekozen. In rijprogramma SPORT+ is in plaats van de DSC (Dynamische Stabiliteits Controle) de DTC (Dynamische Tractie Controle) actief, die door laat ingrijpen van de DSC nog sportiever rijden mogelijk maakt.

 • Variable Sport Steering

  De Variable Sport Steering inclusief Servotronic zorgt voor een direct en dynamisch rijgedrag met minder stuurbewegingen en minder krachtinspanning. Dit systeem reageert met een variabele stuuroverbrenging op de stuuruitslag. Dit verbetert de handling bij een sportieve rijstijl, en reduceert de noodzakelijke stuurbewegingen bij inparkeren en afslaan.

TOERENGRETIG PUR SANG.

De BMW TwinPower Turbo motoren.

TOERENGRETIG PUR SANG.

De BMW TwinPower Turbo motoren.

De krachtige BMW TwinPower Turbo motoren van de BMW 2 Serie Cabrio bieden een inspirerende mix van imposant vermogen, krachtige acceleratie en indrukwekkende efficiency. Onmiskenbare kenmerken van het grenzeloze rijplezier zijn de spontane respons en de temperamentvolle krachtontplooiing al bij lage toerentallen. De BMW 230i Cabrio bijvoorbeeld levert een vermogen van 185 kW (252 pk). Met TwinScroll turbocompressor, Valvetronic, dubbele VANOS en directe benzine-inspuiting biedt deze motor al vanaf een toerental van 1.450/min een maximum koppel van 350 Nm. Tal van BMW EfficientDynamics maatregelen zorgen bovendien voor een laag brandstofverbruik en minder CO2-emissie.

8-TRAPS STEPTRONIC TRANSMISSIE.

8-TRAPS STEPTRONIC TRANSMISSIE.

De 8-traps Steptronic transmissie biedt bijzonder hoog schakel- en rijcomfort door zeer fijn op elkaar afgestemde overbrengingsverhoudingen met geminimaliseerde toerentalsprongen. Zo wordt aangenaam comfort gecombineerd met indrukwekkende dynamiek en een laag brandstofverbruik.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Minder verbruik, meer rijplezier. Dat is BMW EfficientDynamics. Dit innovatieve technologiepakket omvat aandrijving, energiemanagement en het autoconcept als geheel. Voor een lager brandstofverbruik en minder CO2-emissie bij meer dynamiek en rijplezier. Standaard in elke BMW – uiteraard ook in de BMW 2 Serie.

CONNECTIVITEIT EN ASSISTENTIESYSTEMEN.

CONNECTIVITEIT EN ASSISTENTIESYSTEMEN.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan per post.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-EMISSIE.

 • Getoond model: BMW 220i Cabrio
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 5,8-6,2
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 133-141

  Getoond model: BMW 230i Cabrio
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 6,0-6,2
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 138-143

  Getoond model: BMW M240i Cabrio
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 8,3
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 189

  Getoond model: BMW 225d Cabrio
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 4,9-4,6
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 128-121

 • Waarden op basis van de ECE-testcyclus, afhankelijk van de gekozen bandenmaat. De afgebeelde modellen zijn voorzien van extra-uitrustingen.

  Meer informatie over officiële energieverbruiks-, brandstofverbruiks- en CO2-emissiewaarden van nieuwe auto's vindt u overzichtelijk gerangschikt in het Brandstofverbruiksboekje, dat wordt uitgegeven door de RDW. Dit boekje is te downloaden van de website van de RDW – www.rdw.nl – en is kosteloos verkrijgbaar bij elke BMW dealer.

  De gegevens hebben geen betrekking op een specifiek exemplaar en maken geen deel uit van het aanbod, maar dienen ter vergelijking van de verschillende modellen onderling. CO2-emissie die ontstaat bij het produceren en leveren van de brandstof of andere energiedragers, wordt bij het bepalen van de CO2-emissie overeenkomstig Richtlijn 1999/94/EG buiten beschouwing gelaten.