DE BMW 2 SERIE COUPÉ. DESIGN.

REBEL MET STERALLURES.

DE BMW 2 SERIE COUPÉ. DESIGN.

REBEL MET STERALLURES.

DE BMW 2 SERIE COUPÉ. DESIGN.REBEL MET STERALLURES.

Nog sportiever, nog vloeiender, nog markanter. Het in elke nuance verfijnde design van de BMW 2 Serie Coupé onderbouwt met markante lijnen en gestructureerde vlakken dat wat aanvoerders zo aantrekkelijk maakt: karakter en elegantie, vrijheid en kracht. Ook het exclusieve interieur volgt deze progressieve stijl: het nieuwe bedieningsconcept met intuïtief ingedeelde functies zorgt voor maximale concentratie op de rijbeleving binnen een sportieve ambiance.

Lees meer

PRÉSENCE IN PERFECTIE.

Sportief silhouet.

Indrukwekkende verschijning vol elegantie en voorwaartse drang: de coupé-achtige, licht dalende daklijn van de BMW 2 Serie Coupé is een uitdrukking van pure sportiviteit. En de dynamische voorzijde met de naar binnen gerichte dubbele nierengrille benadrukt de gestrekte belijning van de BMW 2 Serie Coupé en onderstreept de atletische uitstraling van de auto.
Lees meer

Aangescherpte voorzijde.

De gefocuste uitstraling van een topatleet de grote luchtinlaten zetten dynamische designaccenten aan de krachtige voorzijde. De nieuw vormgegeven, optionele LED-koplampen flankeren de geprofileerde dubbele nierengrille en versterken de dynamische uitstraling van de BMW. Het duidelijk helderdere licht van de LED-technologie zorgt bovendien voor extra veiligheid en een efficiënte besparing van energie.
Lees meer

Kenmerkende achterzijde.

Zichtbaar één met het asfalt en een onmiskenbare aanblik voor iedereen die de BMW 2 Serie Coupé volgt: het samenspel van horizontale lijnen en gestructureerde vlakken aan de gespierde achterzijde onderstreept de extreem dynamische uitstraling van de BMW 2 Serie Coupé.
Lees meer

Fascinerende stijl.

Het kenmerkende lichtdesign van de achterlichten met brede, rode LED-verlichtingsbalken in L-vorm zet onmiskenbare designaccenten, zowel bij dag als bij nacht. Het sluit perfect aan bij de markante stijl en de nadruk op de breedte van de opvallende achterzijde.
Lees meer

ORIGINELE BMW ACCESSOIRES.

De BMW 2 Serie Coupé biedt u fascinerende mogelijkheden om te genieten van uw leven onderweg – een belofte die hij ook compromisloos nakomt met zijn accessoires. Van het hoogwaardige BMW kinderzitje tot de fietsendrager en het dockingstation met geïntegreerde snellaadfunctie – u kiest de uitrusting die aansluit bij uw leefstijl.

RIJDYNAMIEK EN EFFICIENCY.

RIJDYNAMIEK EN EFFICIENCY.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW 2 Serie Coupé en Cabrio nieuwsbrief.

Stel uw BMW samen.

Configureer de BMW van uw dromen.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan.

Proefrit aanvragen.

Ervaar het rijplezier van BMW.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO₂-EMISSIE.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 2 Serie Coupé varieert tussen de 4,4 en 7,8 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 116 en 178 g/km. Data op basis van peildatum 01-11-2018.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.