DE BMW 2 SERIE COUPÉ. DESIGN.

REBEL MET STERALLURES.

DE BMW 2 SERIE COUPÉ. DESIGN.

REBEL MET STERALLURES.

DE BMW 2 SERIE COUPÉ. DESIGN.REBEL MET STERALLURES.

Nog sportiever, nog vloeiender, nog markanter. Het in elke nuance verfijnde design van de BMW 2 Serie Coupé onderbouwt met markante lijnen en gestructureerde vlakken dat wat aanvoerders zo aantrekkelijk maakt: karakter en elegantie, vrijheid en kracht. Ook het exclusieve interieur volgt deze progressieve stijl: het nieuwe bedieningsconcept met intuïtief ingedeelde functies zorgt voor maximale concentratie op de rijbeleving binnen een sportieve ambiance.

PRÉSENCE IN PERFECTIE.

Sportief silhouet.

Indrukwekkende verschijning vol elegantie en voorwaartse drang: de coupé-achtige, licht dalende daklijn van de BMW 2 Serie Coupé is een uitdrukking van pure sportiviteit. En de dynamische voorzijde met de naar binnen gerichte dubbele nierengrille benadrukt de gestrekte belijning van de BMW 2 Serie Coupé en onderstreept de atletische uitstraling van de auto.

Aangescherpte voorzijde.

De gefocuste uitstraling van een topatleet de grote luchtinlaten zetten dynamische designaccenten aan de krachtige voorzijde. De nieuw vormgegeven, optionele LED-koplampen flankeren de geprofileerde dubbele nierengrille en versterken de dynamische uitstraling van de BMW. Het duidelijk helderdere licht van de LED-technologie zorgt bovendien voor extra veiligheid en een efficiënte besparing van energie.

Kenmerkende achterzijde.

Zichtbaar één met het asfalt en een onmiskenbare aanblik voor iedereen die de BMW 2 Serie Coupé volgt: het samenspel van horizontale lijnen en gestructureerde vlakken aan de gespierde achterzijde onderstreept de extreem dynamische uitstraling van de BMW 2 Serie Coupé.

Fascinerende stijl.

Het kenmerkende lichtdesign van de achterlichten met brede, rode LED-verlichtingsbalken in L-vorm zet onmiskenbare designaccenten, zowel bij dag als bij nacht. Het sluit perfect aan bij de markante stijl en de nadruk op de breedte van de opvallende achterzijde.

ORIGINELE BMW ACCESSOIRES.

De BMW 2 Serie Coupé biedt u fascinerende mogelijkheden om te genieten van uw leven onderweg – een belofte die hij ook compromisloos nakomt met zijn accessoires. Van het hoogwaardige BMW kinderzitje tot de fietsendrager en het dockingstation met geïntegreerde snellaadfunctie – u kiest de uitrusting die aansluit bij uw leefstijl.

RIJDYNAMIEK EN EFFICIENCY.

RIJDYNAMIEK EN EFFICIENCY.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW 2 Serie Coupé en Cabrio nieuwsbrief.

Stel uw BMW samen.

Configureer de BMW van uw dromen.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan.

Proefrit aanvragen.

Ervaar het rijplezier van BMW.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-EMISSIE.

 • Getoond model: BMW 220i Coupé
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 5,5-5,9
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 127-136

  Getoond model: BMW 230i Coupé
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 5,7-5,9
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 131-134

  Getoond model: BMW M240i Coupé
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 7,8-7,1
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 179-163

  Getoond model: BMW 220d Coupé

  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 4,4-4,1
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 115-107

   

 • Waarden op basis van de ECE-testcyclus, afhankelijk van de gekozen bandenmaat. De afgebeelde modellen zijn voorzien van extra-uitrustingen.

  Meer informatie over officiële energieverbruiks-, brandstofverbruiks- en CO2-emissiewaarden van nieuwe auto's vindt u overzichtelijk gerangschikt in het Brandstofverbruiksboekje, dat wordt uitgegeven door de RDW. Dit boekje is te downloaden van de website van de RDW – www.rdw.nl – en is kosteloos verkrijgbaar bij elke BMW dealer.

  De gegevens hebben geen betrekking op een specifiek exemplaar en maken geen deel uit van het aanbod, maar dienen ter vergelijking van de verschillende modellen onderling. CO2-emissie die ontstaat bij het produceren en leveren van de brandstof of andere energiedragers, wordt bij het bepalen van de CO2-emissie overeenkomstig Richtlijn 1999/94/EG buiten beschouwing gelaten.