DE BMW M240i COUPÉ.

GEPASSIONEERD DE GRENZEN VERKENNEN.

DE BMW M240i COUPÉ.

GEPASSIONEERD DE GRENZEN VERKENNEN.

DE BMW M240i COUPÉ.GEPASSIONEERD DE GRENZEN VERKENNEN.

Ongetemd, dynamisch, van nul naar honderd in 4,8 seconden. De BMW M240i Coupé is ontworpen met het oog op compromisloze performance. Het speciaal afgestemde M sportonderstel, geoptimaliseerde high-performancecomponenten en het imposante vermogen van 340 pk van de M Performance TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor veroorzaken de bekende bijwerkingen: verhoogd adrenalinepeil en zenuwprikkels. Ook visueel is de bijzonder sportieve ambitie van de BMW M240i Coupé direct te herkennen – exclusieve M Performance designkenmerken manifesteren de zelfverzekerde uitstraling.

POWERPLAY VAN 6 CILINDERS.

POWERPLAY VAN 6 CILINDERS.

Zes cilinders, 3,0 liter inhoud. Unieke wendbaarheid en vele praktische eigenschappen voor dagelijks gebruik. Verenigd in een aandrijving die onmiskenbaar zijn uitzonderlijk sportieve DNA verraadt. De M Performance TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor overtuigt met een spontane respons en hoog koppel al bij lage toerentallen. Het resultaat is een maximum koppel van 500 Nm en een acceleratie die u de adem beneemt. De karakteristieke sound van de BMW M240i onderbouwt ook akoestisch het uitzonderlijke talent van zijn aandrijving.

VERTEGENWOORDIGT EXTREEM SPORTIEVE OPVATTINGEN.

De voorzijde van de BMW 2 Serie Coupé maakt behalve met de markante dubbele nierengrille en de full-LED koplampen ook indruk met de vergrote luchtinlaten van het standaard M Aerodynamicapakket met designelementen in Ferric Grey. De in kleur perfect hierop afgestemde 18-inch M wielen in dubbelspaak styling 436 M in Ferric Grey zorgen met het standaard M sportremsysteem voor een pakkend samenspel van remmanoeuvres en acceleratie. De aerodynamische spiegelkappen in Ferric Grey en de modelaanduiding aan de achterzijde onderstrepen de nauwe verwantschap met de modellen van BMW M. Dat geldt ook voor de uitlaateindpijpen aan weerszijden in verchroomd zwart: enerzijds teken van krachtige performance, anderzijds een hint naar het gemodificeerde uitlaatsysteem zonder middendemper en met klepregeling.

GEVORMD DOOR TOPPRESTATIES. OOK VAN BINNEN.

Auf Performance ausgerichtet.

Exclusieve M Performance designelementen verenigen in de BMW M240i Coupé sportieve ambiance met uitzonderlijke stijl. Het uiterst moderne dashboard is voorzien van een digitale modelaanduiding en biedt optimaal overzicht van alle relevante rijgegevens.

Sportstoelen.

Gaan zitten en doorstarten: de ergonomisch gevormde sportstoelen met M model-stitching staan net als elk detail van het interieur voor het streven naar superieure prestaties en maximaal zitcomfort voor de bestuurder. De gepolsterde M Performance kneepads maken het comfort compleet – met name op langere ritten optimaliseren deze de positie van de benen van de bestuurder.

Elegante entree.

Een onuitwisbare eerste indruk: al bij het instappen zetten de expressieve dorpellijsten met modelaanduiding spannende accenten en laten er geen twijfel over bestaan in welke divisie u onderweg bent.

BOEIENDE PERFORMANCE. MAXIMALE PRECISIE.

Krachtige dynamiek vertaald in boeiend rijplezier: de M Performance specifieke afstemming van het onderstel maakt de BMW M240i tot een topatleet in zijn klasse. Daartoe behoren individueel geconfigureerde veer- en dempersystemen en specifieke elastokinematica voor de vooras. Datzelfde geldt voor de Variable Sport Steering, die een uiterst precieze handling van het krachtige vermogen mogelijk maakt.

 • Variable Sport Steering

  De Variable Sport Steering inclusief Servotronic zorgt voor een direct en dynamisch rijgedrag met minder stuurbewegingen en minder krachtinspanning. Dit systeem reageert met een variabele stuuroverbrenging op de stuuruitslag. Dit verbetert de handling bij een sportieve rijstijl, en reduceert de noodzakelijke stuurbewegingen bij inparkeren en afslaan.

 • M sportonderstel

  Het bij BMW's met achterwielaandrijving met circa 10 millimeter verlaagde M sportonderstel heeft een sportieve afstemming. Daarvoor zijn kortere veren, straffer afgestelde dempers en stijvere stabilisatoren toegepast. Deze combinatie resulteert in een nog directere onderstelafstemming die een nadrukkelijk sportieve rijstijl mogelijk maakt.

 • xDrive

  De intelligente BMW xDrive vierwielaandrijving verdeelt de aandrijfkracht traploos en variabel optimaal over voor- en achterwielen – voor extra tractie, rijdynamiek en rijveiligheid in elke situatie op de weg. Voor nog betere wendbaarheid voorkomt de elektronisch geregelde krachtverdeling ook een onder- en oversturen in bochten.

 • 8-traps Steptronic Sport transmissie

  De 8-traps Steptronic Sport transmissie maakt bijzonder sportief schakelen mogelijk. Zowel automatisch als handmatig met de transmissiehendel of schakel-paddles ‒ voor comfortabel voortglijden of een zeer dynamische rijstijl. In de modus SPORT en met de transmissiehendel in de linker positie S/M is het schakelverloop afgestemd op maximale performance.

NOG INTENSER RIJPLEZIER.

NOG INTENSER RIJPLEZIER.

De M Performance modellen maken indruk met een krachtig vermogen. Leveren maximale rijdynamiek, zonder afbreuk te doen aan het comfort. En getuigen ondanks alle sportiviteit van opmerkelijke stijl – met een aangescherpt design. BMW M Performance. Voor nog intenser rijplezier.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan per post.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-EMISSIE.

 • Getoond model: BMW 220i Coupé
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 5,5-5,9
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 127-136

  Getoond model: BMW 230i Coupé
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 5,7-5,9
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 131-134

  Getoond model: BMW M240i Coupé
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 7,8-7,1
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 179-163

  Getoond model: BMW 220d Coupé

  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 4,4-4,1
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 115-107

   

 • Waarden op basis van de ECE-testcyclus, afhankelijk van de gekozen bandenmaat. De afgebeelde modellen zijn voorzien van extra-uitrustingen.

  Meer informatie over officiële energieverbruiks-, brandstofverbruiks- en CO2-emissiewaarden van nieuwe auto's vindt u overzichtelijk gerangschikt in het Brandstofverbruiksboekje, dat wordt uitgegeven door de RDW. Dit boekje is te downloaden van de website van de RDW – www.rdw.nl – en is kosteloos verkrijgbaar bij elke BMW dealer.

  De gegevens hebben geen betrekking op een specifiek exemplaar en maken geen deel uit van het aanbod, maar dienen ter vergelijking van de verschillende modellen onderling. CO2-emissie die ontstaat bij het produceren en leveren van de brandstof of andere energiedragers, wordt bij het bepalen van de CO2-emissie overeenkomstig Richtlijn 1999/94/EG buiten beschouwing gelaten.