DE BMW 2 SERIE COUPÉ. RIJDYNAMIEK EN EFFICIENCY.

RADICAAL DYNAMISCH.

DE BMW 2 SERIE COUPÉ. RIJDYNAMIEK EN EFFICIENCY.

RADICAAL DYNAMISCH.

DE BMW 2 SERIE COUPÉ. RIJDYNAMIEK EN EFFICIENCY.RADICAAL DYNAMISCH.

De BMW 2 Serie Coupé heeft een duidelijke boodschap: dynamiek tot in perfectie. Hij brengt de elementen samen die ultiem rijplezier definiëren: de sportieve configuratie van de achterwielaandrijving, perfecte aslastverdeling en krachtige aandrijvingen die vanaf het eerste moment het adrenalinepeil doen boosten. Het resultaat: pure power bij perfecte handling en indrukwekkende efficiency.

Lees meer

DOMINEERT SPRINTS EN LANGE AFSTANDEN.

Elke bocht een belevenis, elke respons een duidelijk statement. De sportieve achterwielaandrijving, zijn geoptimaliseerde aerodynamica en de ultraprecieze afstemming van het onderstel brengen het indrukwekkende vermogen van de BMW 2 Serie Coupé geraffineerd over op de weg. De functie Launch Control van de 8-traps Steptronic Sport transmissie ontplooit het maximale koppel en fascineert met rijplezier aan de grenzen van de middelpuntvliedende kracht. Ook dankzij de Variable Sport Steering, die het sportieve avontuur perfectioneert met extreem nauwkeurige handling.

 • Handling

  Wendbaar, kenmerkend, nauwkeurig. De handling van de BMW 2 Serie Coupé is een spannende mix van ongetemde kracht en exacte controle en regeling. Onweerlegbare argumenten zijn de dynamische achterwielaandrijving, Launch Control, Variable Sport Steering en de perfecte 50:50 aslastverdeling. Dit alles gecomprimeerd tot de compacte verhoudingen van een radicale sportcoupé. Elke manoeuvre, elke bocht, elke druk op het gaspedaal genereert een uniek rijgevoel dat elke norm overstijgt. En dat de bestuurder niet meer loslaat.

 • Adaptief M onderstel

  Sportieve wendbaarheid, merkbaar tot in het kleinste detail: het adaptieve M onderstel past zich dankzij elektronisch gestuurde dempers optimaal aan de rijstijl en de toestand van het wegdek aan. De verlaging van tien millimeter verhoogt de sportieve dynamiek nog eens extra, door activering van het rijprogramma SPORT wordt via de Driving Experience Controle een merkbaar straffere demperafstemming gekozen. In rijprogramma SPORT+ is in plaats van de DSC (Dynamische Stabiliteits Controle) de DTC (Dynamische Tractie Controle) actief, die door laat ingrijpen van de DSC nog sportiever rijden mogelijk maakt.

 • Variable Sport Steering

  De Variable Sport Steering inclusief Servotronic zorgt voor een direct en dynamisch rijgedrag met minder stuurbewegingen en minder krachtinspanning. Dit systeem reageert met een variabele stuuroverbrenging op de stuuruitslag. Dit verbetert de handling bij een sportieve rijstijl, en reduceert de noodzakelijke stuurbewegingen bij inparkeren en afslaan.

VAN 0 TOT SNELLE HARTSLAG MET ÉÉN DRUK OP DE KNOP.

Maximale acceleratie vanuit stilstand met Launch Control.

VAN 0 TOT SNELLE HARTSLAG MET ÉÉN DRUK OP DE KNOP.

Maximale acceleratie vanuit stilstand met Launch Control.

Maximale acceleratie vanuit stilstand, snelle hartslag inbegrepen – de functie Launch Control van de 8-traps Steptronic Sport transmissie biedt u niets minder dan dat. U hoeft alleen maar het commando te geven: rijprogramma SPORT+ selecteren, transmissiehendel in stand 'S', rempedaal ingedrukt, en het gaspedaal indrukken tot kickdown. Zodra u uw voet van de rem haalt, laat de BMW 2 Serie Coupé de adrenaline door uw aderen stromen. Ontdek het zelf.

Lees meer

ONGEBREIDELDE KRACHTONTPLOOIING.

De BMW TwinPower Turbo motoren.

ONGEBREIDELDE KRACHTONTPLOOIING.

De BMW TwinPower Turbo motoren.

Ultramoderne BMW TwinPower Turbo motoren maken de BMW 2 Serie Coupé tot de drijvende kracht in zijn klasse. Spontane krachtontplooiing, hoog prestatiepotentieel en indrukwekkende efficiency ook bij hoge toerentallen creëren samen een merkbaar temperamentvolle rijbeleving. Met een uitzonderlijk rustige loop en maximaal rijcomfort.

Lees meer

8-traps Steptronic transmissie.

De 8-traps Steptronic transmissie biedt bijzonder hoog schakel- en rijcomfort door zeer fijn op elkaar afgestemde overbrengingsverhoudingen met geminimaliseerde toerentalsprongen. Zo wordt aangenaam comfort gecombineerd met indrukwekkende dynamiek en een laag brandstofverbruik.

OVERWINT ELK TERREIN.

De intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive.

OVERWINT ELK TERREIN.

De intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive.

Meer tractie, meer controle, bij permanent hoge wendbaarheid. De intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive zorgt in de BMW 2 Serie Coupé voor maximaal rijcomfort en duidelijk verhoogde veiligheid – zelfs bij slecht weer en moeilijke rijsituaties.

Lees meer

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Minder verbruik, meer rijplezier. Dat is BMW EfficientDynamics. Dit innovatieve technologiepakket omvat aandrijving, energiemanagement en het autoconcept als geheel. Voor een lager brandstofverbruik en minder CO2-emissie bij meer dynamiek en rijplezier. Standaard in elke BMW – uiteraard ook in de BMW 2 Serie Coupé.

Lees meer

CONNECTIVITEIT EN ASSISTENTIESYSTEMEN.

CONNECTIVITEIT EN ASSISTENTIESYSTEMEN.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW 2 Serie Coupé en Cabrio nieuwsbrief.

Stel uw BMW samen.

Configureer de BMW van uw dromen.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan.

Proefrit aanvragen.

Ervaar het rijplezier van BMW.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO₂-EMISSIE.

 • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 2 Serie Coupé varieert tussen de 4,4 en 7,8 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 116 en 178 g/km. Data op basis van peildatum 01-11-2018.

 • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.