DE BMW 3 SERIE GRAN TURISMO. PERSONAL COPILOT ASSISTENTIESYSTEMEN.

DELEGEER. EN ONTSPAN.

Tijdens het rijden in uw BMW 3 Serie Gran Turismo ondersteunen talrijke innovatieve technologieën u op velerlei manieren en garanderen comfort en veiligheid van het hoogste niveau. Zo kunt u zich concentreren op de essentie – onbeperkt rijplezier.

Lees meer
BMW 3 Serie Gran Turismo

BMW HEAD-UP DISPLAY.

Het full-colour BMW Head-Up Display projecteert relevante gegevens in het directe gezichtsveld van de bestuurder zodat die zich optimaal kan concentreren op de weg en het verkeer. Zo worden onder meer de actuele snelheid, aanwijzingen van de navigatie, de Speed Limit Info met herkenning van inhaalverboden en telefoon- en entertainmentlijsten weergegeven. De in het Head-Up Display weergegeven informatie is afhankelijk van de gekozen uitrusting. Voor enkele weergaven is de aanschaf van andere extra-uitrustingen vereist, zoals de Speed Limit Info. De weergaven van het Head-Up Display zijn met een gepolariseerde zonnebril beperkt zichtbaar.

 BMW 3 Serie Gran Turismo

BMW NAVIGATIESYSTEEM PROFESSIONAL.

Ontspannen aankomen.

BMW NAVIGATIESYSTEEM PROFESSIONAL.

Ontspannen aankomen.

Het BMW navigatiesysteem Professional inclusief 8,8-inch LCD-kleurendisplay en BMW radio Professional met DVD-speler beschikt onder andere over een USB-interface, driedimensionale kaartweergave en 20 GB geheugen. Alle functies zijn intuïtief te bedienen met de iDrive Touch Controller of via het touchscreen. Kaarten-updates voor Nederland zijn drie jaar lang kosteloos* verkrijgbaar.
* De updates hebben uitsluitend betrekking op het kaartmateriaal voor Nederland.

Lees meer
BMW 3 Serie Gran Turismo
BMW 3 Serie Gran Turismo
BMW 3 Serie Gran Turismo

DRIVING ASSISTANT.

De Driving Assistant combineert de systemen Lane Departure Warning en Collision Warning. Wordt een persoon of een voertuig herkend, dan waarschuwt de Collision & Pedestrian Warning met City-remfunctie in een snelheidsbereik van ca. 10 km/h tot 60 km/h voor een dreigende botsing en remt de BMW af. Vanaf ca. 70 km/h waarschuwt de Lane Departure Warning bij ongewild verlaten van de rijstrook met een licht trillen van het stuur.

BMW 3 Serie Gran Turismo
BMW 3 Serie Gran Turismo
BMW 3 Serie Gran Turismo
BMW 3 Serie Gran Turismo
BMW 3 Serie Gran Turismo

PARKING ASSISTANT.

De Parking Assistant assisteert bij het inparkeren parallel aan en haaks op de rijbaan. Daarvoor meet het systeem ook krappe parkeerplekken in parallelrichting op als u er met lage snelheid voorbij rijdt. Is een passende parkeerplek gevonden, dan neemt de Parking Assistant het sturen desgewenst van u over. U hoeft alleen nog maar te schakelen, gas te geven en te remmen.

BMW 3 Serie Gran Turismo
BMW 3 Serie Gran Turismo

LANE CHANGE WARNING.

De met radar werkende Lane Change Warning waarschuwt bij geactiveerde richtingaanwijzer wanneer voertuigen zich in de dode hoek bevinden of op de naastgelegen rijstrook naderen. Het systeem werkt al vanaf een rijsnelheid van 20 km/h en laat in gevaarlijke situaties het stuur trillen en toont tegelijk een driehoekig symbool in de buitenspiegelkap.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW 3 Serie nieuwsbrief.

Stel uw BMW samen.

Configureer de BMW van uw dromen.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan.

Proefrit aanvragen.

Ervaar het rijplezier van BMW.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO₂ -EMISSIE.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 3 Serie Gran Turismo varieert tussen de 4,7 en 8,1 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 124 en 184 g/km. Data op basis van peildatum 01-11-2018.