De BMW 3 Serie Gran Turismo. Comfort en functionaliteit.

DE BMW 3 SERIE GRAN TURISMO. COMFORT EN FUNCTIONALITEIT.

TOONT ZIJN WARE FORMAAT OOK VAN BINNEN.

DE BMW 3 SERIE GRAN TURISMO. COMFORT EN FUNCTIONALITEIT.

TOONT ZIJN WARE FORMAAT OOK VAN BINNEN.

Hier komt u weer helemaal op adem: in de BMW 3 Serie Gran Turismo ervaren bestuurder en voorpassagier comfort van het hoogste niveau. Van de lange wielbasis en het dankzij de hoge daklijn ruime interieurconcept profiteren vooral ook de achterpassagiers. Praktische functies zoals Wireless Charging of WLAN Hotspot vergroten het mobiele comfort. Daarbij zorgt de omvangrijke inzittendenbescherming voor een veilig gevoel op alle zitplaatsen.

DE BMW 3 SERIE GRAN TURISMO. COMFORT EN FUNCTIONALITEIT.TOONT ZIJN WARE FORMAAT OOK VAN BINNEN.

Hier komt u weer helemaal op adem: in de BMW 3 Serie Gran Turismo ervaren bestuurder en voorpassagier comfort van het hoogste niveau. Van de lange wielbasis en het dankzij de hoge daklijn ruime interieurconcept profiteren vooral ook de achterpassagiers. Praktische functies zoals Wireless Charging of WLAN Hotspot vergroten het mobiele comfort. Daarbij zorgt de omvangrijke inzittendenbescherming voor een veilig gevoel op alle zitplaatsen.

Lees meer
BMW 3 Serie Gran Turismo
BMW 3 Serie Gran Turismo
BMW 3 Serie Gran Turismo
BMW 3 Serie Gran Turismo
BMW 3 Serie Gran Turismo
BMW 3 Serie Gran Turismo

RUIMTELIJKHEID.

Onbegrensd variabel: bestuurders met een actieve en sportieve leefstijl zullen met name de laadruimte van de BMW 3 Serie Gran Turismo weten te waarderen. Daarnaast biedt de ongeëvenaard royale breedte van het interieur zelfs de achterpassagiers alle ruimte om ook van langere ritten te kunnen genieten.

 • Tweedelige, opbergbare afdekking voor de bagageruimte

  De afdekking voor de bagageruimte bestaat uit twee delen en is daardoor bijzonder praktisch. Het achterste deel draait automatisch mee bij het openen en sluiten van de bagageklep. Is er meer ruimte nodig in de bagageruimte, dan zijn de twee delen van de hoedenplank eenvoudig te demonteren en kunnen zij comfortabel en ruimtebesparend worden opgeborgen onder de vloer van de bagageruimte. Zo kunt u de maximale laadruimte benutten om grote voorwerpen mee te nemen.

 • Verstelbare achterbankleuning

  De hoek van de verstelbare achterbankleuning kan voor elk rugleuningdeel (gedeeld in de verhouding 40:20:40) individueel worden ingesteld. Daarbij is variatie in 15 standen mogelijk, van de Cargo-positie met 8° (voor 33 liter extra volume van de bagageruimte) tot de Comfort-positie met 27°. Zo vinden de achterpassagiers probleemloos altijd de voor hen meest comfortabele zitpositie. Via een knop op de stoel is de leuning heel eenvoudig te verstellen.

PRAKTISCHE FUNCTIES.

Talrijke doordachte functies maken u het dagelijks leven gemakkelijker. Een daarvan is de praktische extra-uitrusting Comfort Access. In combinatie met de automatische bagageklepbediening is het daarmee mogelijk om de bagageklep zonder aanraking te openen.

 • Automatische bagageklepbediening

  De automatische bagageklepbediening maakt het mogelijk om de bagageklep elektrisch te openen en te sluiten – één druk op de knop in het interieur of op de autosleutel is voldoende. De bagageklep is bovendien ook via de greep aan de buitenzijde te openen en met één druk op de knop in de bagageklepbekleding aan de binnenzijde te sluiten. Een akoestisch waarschuwingssignaal verhoogt de veiligheid.

 • Op afstand bediende ontgrendeling achterbankleuning

  De op afstand bediende ontgrendeling van de achterbankleuningen maakt het mogelijk om deze comfortabel te ontgrendelen en neer te klappen met een toets in de bagageruimte, voor een nagenoeg vlakke laadvloer. Een uitgekiend veermechanisme laat de leuning langzaam en geruisloos neerklappen. De hoofdsteunen van de achterbank hoeven daarbij niet gedemonteerd te worden, neerklappen is voldoende.

 • Aluminium rails voor variabel vastzetten van bagage

  De aluminium rails in de bagageruimte (onderdeel van het opbergpakket) met twee verstelbare bevestigingsogen in de bagageruimtevloer maken het mogelijk om grote bagagestukken veilig te vervoeren.

MOBIEL COMFORT.

BMW 3 Serie Gran Turismo

TELEFOON DRAADLOOS OPLADEN.

De Comfort telefoonvoorbereiding met draadloze oplaadmogelijkheid omvat een dock* met draadloze oplaadfunctie. Aansluiting op de dakantenne zorgt voor optimale ontvangst van het mobiele telefoonverkeer. Via Bluetooth kunnen twee mobiele telefoons en een audiospeler tegelijk worden aangesloten. De uitrusting wordt gecompleteerd met Bluetooth Office en een WLAN Hotspot-voorbereiding.

* Universele, draadloze smartphone-laders alleen verkrijgbaar voor daarvoor geschikte smartphones.
Lees meer
BMW 3 Serie Gran Turismo

WLAN HOTSPOT.

De uitrusting omvat een vast geïntegreerde WLAN Hotspot met LTE-standaard, die tegen betaling verbinding met het internet mogelijk maakt. Deze loopt via de vast in de BMW ingebouwde SIM-kaart en een bijbehorend betaaltarief van Vodafone.
Lees meer
BMW 3 Serie Gran Turismo
BMW 3 Serie Gran Turismo
BMW 3 Serie Gran Turismo
BMW 3 Serie Gran Turismo

EXTRA COMFORT.

Een comfortabele autorit begint bij de BMW 3 Serie Gran Turismo al bij het instappen en wordt naadloos voortgezet in het interieur. Daarvoor zorgen features zoals het glazen panoramadak, de automatische airconditioning of het multifunctionele stuur.

 • Glazen panoramadak

  Het glazen panoramadak biedt geopend veel frisse lucht en zorgt ook gesloten voor een aangenaam licht interieur. Met één druk op de knop, ook per afstandsbediening, kunt u het dak volautomatisch openen en sluiten. Het panoramadak is uitgerust met schuif- en kantelfunctie, een verstelbare zonwering en een windgeleider.

 • Automatische airconditioning

  De automatische airconditioning met 2-zoneregeling en automatische temperatuurregeling is voor bestuurder en voorpassagier individueel regelbaar. Het systeem omvat een automatische recirculatieregeling (AUC), actieve-koolstoffilter, alsmede een condens- en zonnesensor evenals uitstroomopeningen achterin.

 • Multifunctioneel stuur

  Middels de in het multifunctionele stuur geïntegreerde toetsen is het mogelijk om zonder de handen van het stuur te nemen comfortabel functies van (uitrustingsafhankelijk) telefoon, spraaksturing, audio en de Cruise Control te bedienen.

 • Spiegelpakket

  De binnenspiegel en linker buitenspiegel dimmen automatisch, en beide buitenspiegels zijn elektrisch inklapbaar. Dankzij de stoeprandfunctie draait de rechter buitenspiegel automatisch omlaag bij het inschakelen van de achteruitversnelling, zodat de bestuurder zicht heeft op een eventuele stoeprand.

BMW 3 Serie Gran Turismo

PASSIEVE VEILIGHEID.

Een pakket intelligente veiligheidsmaatregelen zorgt er bij elke BMW voor dat de gevolgen van een ongeval gericht worden geminimaliseerd en geeft u het goede gevoel, altijd optimaal beschermd te zijn. Uiterst sterk belastbare, royaal bemeten dragerstructuren en de intelligente toepassing van meerfasenstaal van de hoogste treksterkte zorgen voor maximale stevigheid van de veiligheidskooi bij een laag gewicht.

Botsenergie wordt om het inzittendencompartiment heen naar andere delen van de carrosserie geleid, zoals bodemgroep, flanken, schutbord en dak, en geabsorbeerd door kreukelzones aan voor- en achterzijde. Bij een aanrijding tegen de flank bieden verstevigde structuren in B-stijlen en dorpels, zeer sterke dwarsdragers in het portiergebied evenals stabiele dwarsdragers in de stoelen bescherming.

Aan de voorzijde bevinden zich diverse systemen ter bescherming van voetgangers. Tussen de bumper en de bumperdrager is een schokdemper ingebouwd, die in geval van een ongeval het beenletselrisico vermindert. Om botsenergie af te bouwen, is de motorkap bovendien voorzien van vervormende elementen die als kreukelzone dienen.

Het brandstofverbruik van de BMW 3 Serie Gran Turismo varieert tussen de 4,7 en 7,7 l/100 km en de CO2-emissie varieert tussen de 124 en 175 g/km. Data op basis van peildatum 01-03-2018.

De waarden voor brandstofverbruik en CO2-emissie zijn afhankelijk van de gekozen wiel-/bandenmaat. De afgebeelde modellen zijn voorzien van extra-uitrustingen.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW 3 Serie nieuwsbrief.

Stel uw BMW samen.

Configureer de BMW van uw dromen.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan.

Proefrit aanvragen.

Ervaar het rijplezier van BMW.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO₂ -EMISSIE.

 • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

 • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 3 Serie Gran Turismo varieert tussen de 4,7 en 8,1 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 124 en 184 g/km. Data op basis van peildatum 01-11-2018.