DE BMW 3 SERIE GRAN TURISMO. CONNECTEDDRIVE.

DE HELE WERELD BEREIKBAAR MET ÉÉN KLIK.

Communicatie, informatie en entertainment – met Services & Apps van BMW ConnectedDrive bent u ook onderweg altijd helemaal bij de tijd. BMW Online verschaft bijvoorbeeld toegang tot actuele, op uw positie gebaseerde informatie zoals weer, nieuws, online zoekfunctie of Office-functies. Daarnaast kunt u gebruik maken van comfortabele en veilige smartphone apps zoals Spotify – en nog veel meer – zonder tijdslimiet.

Lees meer
BMW 3 Serie Gran Turismo
BMW 3 Serie Gran Turismo
BMW 3 Serie Gran Turismo

CONNECTEDDRIVE SERVICES.

De uitrusting ConnectedDrive Services vormt de basis voor het gebruik van de persoonlijke digitale mobiliteitsassistent BMW Connected in de auto, evenals van de intelligente diensten van BMW ConnectedDrive, die u onderweg voorzien van een uitgebreid informatie-, entertainment- en serviceaanbod.

Het aanbod omvat bijvoorbeeld toegang tot actuele, op uw locatie gebaseerde informatie zoals weerbericht en nieuws, een online zoekfunctie powered by GoogleTM en handige Office-functies. Daarnaast kunt u services en features zoals parkeerinformatie, reis- en hotelgids in het ConnectedDrive menu zonder uw smartphone direct in uw BMW gebruiken.

Eveneens geïntegreerd is het comfortabele en onbeperkte gebruik van geselecteerde smartphone apps. De uitrusting ConnectedDrive Services biedt bovendien toegang tot de BMW ConnectedDrive Store, waar services en apps op elk moment eenvoudig te activeren, verlengen en geheel volgens uw individuele behoeften samen te stellen zijn. ConnectedDrive Services omvat daarnaast nog tal van andere opties, waardoor elke rit een belevenis wordt.

Bekijk de video over deze uitrusting.

  • Apple CarPlay® voorbereiding

    Dankzij de Apple CarPlay® voorbereiding kunt u ook tijdens het rijden comfortabel en draadloos gebruik maken van een compatible iPhone®. Smartphone-content en functies zoals muziek, iMessages/SMS, telefonie, Siri, navigatie en geselecteerde Third Party Apps kunnen op de gebruikelijke wijze worden weergegeven en bediend – via de bedieningselementen van de BMW. Afhankelijk van de uitrusting van de BMW gebeurt dit via touch-invoer, de iDrive Controller of via spraaksturing. Apple CarPlay® heeft een looptijd van drie jaar en kan daarna worden verlengd via de BMW ConnectedDrive Store.

BMW Connected.
BMW 3 Serie Gran Turismo

BMW CONNECTED.

BMW Connected is een persoonlijke mobiliteitsassistent die dagelijkse mobiliteit gemakkelijker maakt voor de gebruiker en hem helpt op tijd en ontspannen zijn bestemmingen te bereiken. Alle relevante diensten zijn via de app ook buiten de BMW op elk gewenst moment beschikbaar op een iPhone of Apple Watch.

Bestemmingen die zijn gevonden via andere toepassingen zoals Yelp, Apple Maps, Google Maps of via internet kunnen eenvoudig en comfortabel worden overgenomen in BMW Connected en overgedragen naar het navigatiesysteem van de BMW, indien aanwezig. Meetings die in de iPhone Agenda zijn opgeslagen worden inclusief adres en de gewenste aankomsttijd automatisch overgenomen in de BMW Connected mobiliteitsagenda. Afhankelijk van de actuele locatie en de verkeerssituatie berekent BMW Connected de verwachte aankomsttijd, informeert u tijdig en geeft na aankomst aan hoe u te voet de bestemming kunt bereiken. Als onvoorziene verkeersproblemen leiden tot vertraging of als er in de rechtstreekse omgeving van de bestemming geen parkeerplaats vrij is, kunt u via BMW Connected vanuit de BMW de wachtende personen per sms informeren over de verwachte aankomsttijd. De telefoon hoeft u daarvoor niet aan te raken. Bovendien leert BMW Connected regelmatig gekozen bestemmingen en voegt deze automatisch toe aan de mobiliteitsagenda.

De BMW Connected App is te downloaden via de Apple App Store.

BMW 3 Serie Gran Turismo

ONLINE ENTERTAINMENT.

Het juiste nummer voor elke situatie, elke weg en elke stemming: met Online Entertainment heeft u in uw BMW direct en onbeperkt toegang tot meer dan 30 miljoen muzieknummers – zonder omwegen via andere apparaten zoals uw smartphone. Hier vindt u het juiste nummer voor elke smaak. Elk nummer of album van een artiest dat u in de auto afspeelt, wordt automatisch gedownload naar de harde schijf die in uw BMW is ingebouwd. De garantie voor muziekgenot zonder storende onderbrekingen.

Met het aanbod van Online Entertainment kunt u bij een van de BMW muziekpartners, zoals Napster of Deezer, een eenjarig flatrate-account openen en hier zonder extra kosten gebruik van maken in maar liefst acht Europese landen: Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Italië, Spanje en Nederland. Hiervoor zijn de uitrustingen ConnectedDrive Services en BMW navigatiesysteem Professional vereist.

Bekijk de video over deze uitrusting.

BMW 3 Serie Gran Turismo
BMW 3 Serie Gran Turismo

PERSONAL ASSISTANT SERVICE.

Onderweg alle door u gewenste praktische informatie en tips opvragen en ontvangen – de Personal Assistant Service van BMW ConnectedDrive maakt het mogelijk. Via deze comfortabele dienst legt u met één druk op de knop contact met een van de medewerkers van het BMW Callcenter, die onderweg als personal assistant voor u klaarstaan.

Of u nu een bepaald restaurant, de dichtstbijzijnde geldautomaat of een nachtapotheek zoekt – de medewerker van het BMW Callcenter vindt het adres en stuurt de betreffende gegevens op verzoek direct door naar het navigatiesysteem van uw BMW. Zo is het ook mogelijk om comfortabel al tijdens de rit bioscoopkaartjes te laten reserveren. Onafhankelijk van uw mobiele telefoon staat de Personal Assistant Service in binnen- en buitenland, 24 uur per dag, zeven dagen per week en zonder verdere kosten tot uw beschikking.

Bekijk de video over deze uitrusting.

BMW 3 Serie Gran Turismo
BMW 3 Serie Gran Turismo

REAL TIME TRAFFIC INFORMATION (RTTI).

Met de Real Time Traffic Information (RTTI) beschikt u onderweg in de BMW op elk moment over actuele verkeersinformatie. Nauwkeurige gegevens over locatie en duur van de verkeershinder worden nagenoeg in real time weergegeven om te informeren over de actuele verkeerssituatie op snelwegen, secundaire wegen en de belangrijkste verkeersaders in steden. Intelligente adviezen over efficiënte omleidingen helpen u om zo snel en efficiënt mogelijk uw bestemming te bereiken. Als databronnen fungeren o.a. geanonimiseerde bewegingsprofielen uit GPS-gegevens van voertuigvloten, smartphone apps en politiemeldingen, maar ook terugkerende verkeerspatronen zoals forensenverkeer.

De verkeerssituatie wordt gevisualiseerd door de wegen in groen, geel, oranje of rood weer te geven.

Bekijk de video over deze uitrusting.

BMW 3 Serie Gran Turismo

EMERGENCY CALL.

De Emergency Call – een in iedere BMW standaard aanwezige functie – brengt zo nodig automatisch een verbinding met de dichtstbijzijnde hulpcentrale tot stand via het BMW Callcenter – zonder gebruik van uw eigen mobiele telefoon. Behalve de actuele locatie van de auto worden ook gegevens over de ernst van het ongeval doorgegeven. De Emergency Call kan ook handmatig worden geactiveerd, bijvoorbeeld om andere verkeersdeelnemers te helpen.

Bekijk de video over deze uitrusting.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW 3 Serie nieuwsbrief.

Stel uw BMW samen.

Configureer de BMW van uw dromen.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan.

Proefrit aanvragen.

Ervaar het rijplezier van BMW.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO₂ -EMISSIE.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

  • Het brandstofverbruik van de BMW 3 Serie Gran Turismo varieert tussen de 4,7 en 7,7 l/100 km en de CO₂-emissie varieert tussen de 124 en 180 g/km. Data op basis van peildatum 01-06-2018.