DE BMW 3 SERIE GRAN TURISMO. CONNECTEDDRIVE.

DE HELE WERELD BEREIKBAAR MET ÉÉN KLIK.

Communicatie, informatie en entertainment – met Services & Apps van BMW ConnectedDrive bent u ook onderweg altijd helemaal bij de tijd. BMW Online verschaft bijvoorbeeld toegang tot actuele, op uw positie gebaseerde informatie zoals weer, nieuws, online zoekfunctie of Office-functies. Daarnaast kunt u gebruik maken van comfortabele en veilige smartphone apps zoals Spotify – en nog veel meer – zonder tijdslimiet.

Lees meer
BMW 3 Serie Gran Turismo
BMW 3 Serie Gran Turismo
BMW 3 Serie Gran Turismo

CONNECTEDDRIVE SERVICES.

ConnectedDrive Services opent de poort naar de digitale wereld van BMW. Blijf op elk moment optimaal geïnformeerd, door onderweg gebruik te maken van apps in de auto zoals nieuws, weerbericht, Office of online zoeken. ConnectedDrive Services dient als basispakket om andere digitale diensten te kunnen boeken.

Bekijk de video over deze uitrusting.

  • Apple CarPlay® voorbereiding

    U wilt in uw BMW de functies van uw iPhone niet missen en hem bedienen zoals u gewend bent? Met de Apple CarPlay® voorbereiding heeft u draadloos toegang tot telefonie, iMessage, WhatsApp, TuneIn, Spotify of Apple Music via het Control Display, middels de gebruikelijke iOS-bediening. Via de spraaksturingtoets op het stuur kunt u de Apple spraakassistent Siri gebruiken.

BMW Connected.
BMW 3 Serie Gran Turismo

BMW CONNECTED.

Maak verbinding met uw BMW. De BMW Connected App is uw digitale mobiliteitsassistent die zich voor en tijdens de rit bekommert om uw behoeften. Met een smartphone of compatible smartwatch heeft u toegang tot uw BMW, stuurt u bestemmingen naar het navigatiesysteem, of laat u zich herinneren aan afspraken, om stipt op tijd te zijn.

BMW 3 Serie Gran Turismo

ONLINE ENTERTAINMENT.

Het juiste nummer voor elke situatie, elke weg en elke stemming: met Online Entertainment heeft u in uw BMW direct en onbeperkt toegang tot meer dan 30 miljoen muzieknummers – zonder omwegen via andere apparaten zoals uw smartphone. Hier vindt u het juiste nummer voor elke smaak. Elk nummer of album van een artiest dat u in de auto afspeelt, wordt automatisch gedownload naar de harde schijf die in uw BMW is ingebouwd. De garantie voor muziekgenot zonder storende onderbrekingen.

Met het aanbod van Online Entertainment kunt u bij een van de BMW muziekpartners, zoals Napster of Deezer, een eenjarig flatrate-account openen en hier zonder extra kosten gebruik van maken in maar liefst acht Europese landen: Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Italië, Spanje en Nederland. Hiervoor zijn de uitrustingen ConnectedDrive Services en BMW navigatiesysteem Professional vereist.

Bekijk de video over deze uitrusting.

BMW 3 Serie Gran Turismo
BMW 3 Serie Gran Turismo

PERSONAL ASSISTANT SERVICE.

Schijnt morgen de zon in Rome? Wanneer vertrekt mijn vlucht? En waar is het beste restaurant van de stad? De Personal Assistant Service staat onderweg voor u klaar en geeft antwoord op deze en andere vragen met één druk op de knop – individueel, persoonlijk, snel. Waar u zich ook bevindt, wat u ook nodig heeft.

Bekijk de video over deze uitrusting.

BMW 3 Serie Gran Turismo
BMW 3 Serie Gran Turismo

REAL TIME TRAFFIC INFORMATION (RTTI).

Kostbare vakantietijd verliezen in de file? Met Real Time Traffic Information bereikt u sneller uw bestemming. Deze service kent de actuele verkeerssituatie vrijwel in real time en berekent automatisch alternatieve routes. De aanvullende functie Local Hazard Preview waarschuwt u bij slechte wegomstandigheden of ongevallen op uw route.

Bekijk de video over deze uitrusting.

BMW 3 Serie Gran Turismo

EMERGENCY CALL.

Na een ongeval is snel handelen cruciaal. De Emergency Call (geavanceerde noodoproepfunctie) schakelt hulp in en kan in het ernstigste geval levensreddend zijn. Middels deze functie brengt de BMW automatisch een verbinding tot stand met de speciaal opgeleide medewerkers van het BMW Callcenter, die u en uw passagiers telefonisch ondersteunen tot er hulp ter plaatse is, en geeft voor de hulpverleners belangrijke informatie door.

Bekijk de video over deze uitrusting.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW 3 Serie nieuwsbrief.

Stel uw BMW samen.

Configureer de BMW van uw dromen.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan.

Proefrit aanvragen.

Ervaar het rijplezier van BMW.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO₂ -EMISSIE.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 3 Serie Gran Turismo varieert tussen de 4,7 en 8,1 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 124 en 184 g/km. Data op basis van peildatum 01-11-2018.