De vernieuwde BMW 3 Serie Gran Turismo. Inspirerend karakter.

DE BMW 3 SERIE GRAN TURISMO.

INSPIREREND KARAKTER.

DE BMW 3 SERIE GRAN TURISMO.

INSPIREREND KARAKTER.

DE BMW 3 SERIE GRAN TURISMO.INSPIREREND KARAKTER.

Leverbaar vanaf

€ 50.557,00 

Netto bijtelling vanaf

€ 345,00

Een veelzijdig karakter vol ideeën en bestemmingen: De BMW 3 Serie Gran Turismo verenigt sportief design, spannende dynamiek en royale ruimte tot een uniek voertuigconcept. De coupé-achtige daklijn benadrukt de souplesse waarmee hij zijn sportiviteit op de weg brengt. De BMW 3 Serie Gran Turismo: expressief. Veelzijdig. Fascinerend.

BMW Executive Editions BMW 3 serie GT

DE BMW EXECUTIVE EDITIONS.

De BMW Executive Editions zitten vol extra opties die het verschil maken. Die bij elkaar opgeteld zorgen voor meer rijplezier. En kiest u nu voor een BMW 3 Serie Gran Turismo Executive Edition dan kunt u rekenen op extra voordeel.

TOONT KRACHT. EN DEMONSTREERT KARAKTER.

De BMW 3 Serie Gran Turismo. Design.

DESIGN.

Een gespierd postuur is gecombineerd met de vloeiende daklijn van een elegante coupé. Het resultaat is het onmiskenbare en boeiende design van de BMW 3 Serie Gran Turismo. Scherpe contouren en expressief vormgegeven oppervlakken zorgen voor een fascinerend spel van licht en schaduw. En het lichtdesign aan voor- en achterzijde benadrukt de sportieve en krachtige uitstraling.
Lees meer
De BMW 3 Serie Gran Turismo. Sportiviteit.

SPORTIVITEIT.

Het rijplezier in de BMW 3 Serie Gran Turismo is consequent afgestemd op sportiviteit. Uiterst geavanceerde BMW TwinPower Turbo motoren halen uit elke druppel brandstof de maximale energie voor een opmerkelijke rijdynamiek. En de actieve achterspoiler oogt niet alleen sportief, hij optimaliseert ook de luchtstroom en zorgt voor de best mogelijke wegligging.
Lees meer
De BMW 3 Serie Gran Turismo. Ruimtelijkheid.

RUIMTELIJKHEID.

Ervaar een inspirerend gevoel van onafhankelijkheid: De grote wielbasis en de hoge daklijn creëren voor alle inzittenden van de BMW 3 Serie Gran Turismo veel hoofd- en beenruimte. Portieren met sponningloze ruiten laten aangenaam veel licht binnen in het interieur, wat het gevoel van ruimte nog eens versterkt. En met zijn veelzijdige bagageruimte en gedeeld neerklapbare achterbankleuning is de BMW 3 Serie Gran Turismo de ideale reisgenoot voor een actieve en sportieve leefstijl.
Lees meer
De BMW 3 Serie Gran Turismo
De BMW 3 Serie Gran Turismo
De BMW 3 Serie Gran Turismo

MODELLEN EN UITRUSTINGEN.

Meer dynamiek? Of toch meer exclusiviteit? Veelzijdige Modellen en uitrustingen, zoals Model M Sport, laten niets te wensen over. Stel uw BMW 3 Serie Gran Turismo naar eigen voorkeuren samen.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW 3 Serie nieuwsbrief.

Stel uw BMW samen.

Configureer de BMW van uw dromen.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan.

Proefrit aanvragen.

Ervaar het rijplezier van BMW.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO₂ -EMISSIE.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 3 Serie Gran Turismo varieert tussen de 4,7 en 8,1 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 124 en 184 g/km. Data op basis van peildatum 01-11-2018.